Popularni voditelj Vladimir Stanojević će od septembra napredovati u karijeri! Naime, pored jutarnjeg programa, doskorašnji domaćin „Zvezda Granda“ vodiće i „Grand paradu“.“Saša Popović je veoma zadovoljan kako je Vlada vodio prethodnu sezonu ‘Zvezda Granda’, pa je zaključio da je ‘Grand parada’ još bolji izbor za njegov voditeljski talenat i iskustvo“, otkrio je neimenovani sagovornik.
Inače, „Grand produkcija“ na jesen sprema velike inovacije kada su njihove emisije u pitanju, pa je očekivano da pored Stanojevića vidimo i još neku zgodnu, ali i elokventnu voditeljku. “Niko me još nije obavestio o tom projektu, ali ako je tako, svakako će mi biti velika čast da nastavim saradnju s ‘Grandom’.
Inače, Saša Popović i njegov tim bili su prema meni izuzetno korektni i profesionalni.’Grand parada’ bi za mene bila veliki izazov, jer je rad na takvom jednom projektu, koji ima veliku gledanost, čast i neće mi teško pasti da se uklopim u novu TV formu “, izjavio je voditelj. Vladina dojučerašnja partnerka u emisiji „Zvezde Granda“ Buba Dobrosavljev kaže za „Alo!“ da je još uvek niko nije obavestio da li će i ona biti pojačanje „Grand parade“: “Na odmoru sam. Niko me ništa nije obavestio o ‘Grand paradi’ tako da ne znam da li ću je voditi s Vladom”, rekla je Buba.
16.7.2011.
Svet plus
_________________ Čovekov život se moze podeliti u tri razdoblja: "Moj tata je jači od tvog tate", "Ali tata, ne shvataš ti to" i "Moj tata je uvek govorio...."
LETNJI PROVOD... PRESS HAPPY HOUR U FINANSIJSKOM PARKU
Druženje TV voditelja i čitalaca
Poznati voditeljski dvojac Minja Miletić i Vladimir Stanojević podržali su juče akciju Press Happy hour. Njih dvoje su zajedno sa čitaocima Pressa uživali u dobroj muzici, kafi i druženju u Finansijskom parku
Uživancija... Čitanje omiljenih strana lepše je u društvu
Vlada je najavio ponovni dolazak sa svojim društvom, dok je Minja naglasila da bi bilo lepo da se ovakva druženja organizuju češće. Akcija Press Happy hour, koja će se naredna dva meseca održavati u Finansijskom parku ispod zgrade Vlade Srbije, privlači sve više pažnje. Brojnim prolaznicima i sugrađanima pridružio se voditeljski par koji je već duže vreme zaštitni znak jutarnjeg programa „ružičaste" televizije. Minja i Vlada uživali su ispijajući „don kafu" i čitajući Press.
Podrška kolega... Vladimir Stanojević i Minja Miletić
- Zaista je lepo videti da se nešto dešava u ovom parku. Ovde obično nema puno ljudi, a evo sada je sasvim drugačije! Moram da priznam da sam se prijatno iznenadio i da baš uživam ovde. Ovo je centar grada, a ipak je opušteno i možeš da se provedeš ko čovek - raspoloženo kaže Vlada.
Njegova „partnerka" Minja složila se sa stavom kolege, pa je samo u superlativima govorila o akciji Pressa.
- Ovakve akcije bi trebalo češće da se organizuju i na drugim lokacijama. Lepo je videti da se ljudi druže i zabavljaju, da imaju priliku da izađu iz kuća i provedu vreme u prirodi. Eto, mogu i besplatno da popiju kaficu i koriste internet - kroz osmeh priča Minja.
A priliku da besplatno surfuje po internetu koji je obezbedio „Telenor" nije propustila ni jedna od mlađih posetiteljki žurke u parku.
- Volim da idem na internet, i kod kuće sam stalno na netu. Mama me ponekad grdi što sam tako često za kompom, ali tamo ima korisnih stvari. Tu mogu da pročitam i vesti u Pressu - objašnjava trinaestogodišnja Ivana.
22.7.2011.
Press
_________________ Čovekov život se moze podeliti u tri razdoblja: "Moj tata je jači od tvog tate", "Ali tata, ne shvataš ti to" i "Moj tata je uvek govorio...."
Popularno lice TV Pink Vladimir Stanojević (29) pomirio se sa Ninom Božić (20), sa kojom je u vezi od pre dve godine.
Razlaz ljubavnog para ovog puta trajao je mesec dana, za razliku od prethodnih svađa, i nije izbio zbog ozbiljnih problema, pa je do obnove veze došlo posle nekoliko dugih telefonskih razgovora. Vlada je pre nedelju za medije rekao da želi da obnovi vezu sa Ninom i da je siguran u njihovu ljubav.
- Gotovo da sam znao da će popustiti jer sam siguran u naša osećanja i ljubav. Zvao sam je telefonom dok smo bili razdvojeni i posle nekoliko razgovora rešili smo sitne nesuglasice zbog kojih smo se i bili razišli - rekao je Vlada. U toku jučerašnjeg dana na voditeljevom Fejsbuk profilu osvanule su i taze fotografije pomirenog para.
Poznato je da su Vlada i njegova lepša polovina Nina skloni raskidima, a po statusu ovog voditelja bliži se i sledeći...
Poznati voditelj Zvezda granda i nekadašnji učesnik rijaliti programa "Farma" Vladimir Stanojević duže je vreme u romantičnoj vezi sa Ninom Božić, ali kako stvari stoje, neće još dugo. Vlada je na svom fejsbuk profilu objavio status kojim je priznao da je raskinuo sa devojkom. Vlada je za "Puls" potvrdio da je slobodan.
- Jesmo raskinuli, više nismo zajedno. Ne znam da li ćemo se pšomiriti u budučnosti ali trenutno nismo zajedno. Šta da radiš takav je život.
- "Ljubav ima svoje vreme, svoje trenutke i svoje razloge i ne možeš je zadržati
uz sebe, jedino je možeš zagrliti kada dođe i biti srećan što je u jednom trenu tvog života bila s tobom..." - napisao je Vlada.
Uzevši u obzir da često raskidaju, možda je ovo samo faza, nikada se ne zna. Ukoliko je zaista raskinuo sa devojkom, miljenik lepšeg pola neće dugo ostati sam, u to smo sasvim sigurni.
Poznati voditelj rijalitija “Zvezde Granda” Vlada Stanojević je nedavno raskinuo emotivnu vezu sa izvesnom Ninom Božić. Ona je samo nekoliko dana kasnije našla novog dečka. U pitanju je Vladin dobar prijatelj, pevač Saša Kapor. Čim je vest procurela u javnost pojavile su se i glasine da će neki od ove dvojice morati da napusti Grand produkciju.
Bivša devojka Vlade Stanojevića je jako brzo prebolela raskid i našla se u zagrljaju pevača Saše Kapora. Ovaj ljubavni trougao je izazvao veliku medijsku pažnju jer su dvojica aktera dobri prijatelji i obojicu ih veže ugovor sa istom produkcijskom kućom-Grandom, zbog čega su krenule priče o tome kako će neko od njih dobiti otkaz. S obzirom na to da je čelnik ove kuće Saša Popović poznat po tome da voli da u njegovom “jatu” vlada harmonija, i da ne toleriše netrpeljivost nametnulo se pitanje ko će zbog ove “afere” ostati bez posla.
-Afera? Ja u celoj toj priči ne vidim nikakvu aferu. Pa Kapor se zabavlja sa mojom bivšom devojkom. Ne vidim da je tu sad nešto toliko čudno- rekao je Vlada Stanojević za S media portal.
Pošto je on jedini koji se oglašava povodom ove vesti, ostavlja se prostor za dilemu da li je sa Kaporom i dalje u dobrim odnosima, ili su na ratnoj nozi, što je i pokrenulo priču o nečijem otpuštanju.
-Naravno da sam sa Kaporom u dobrim odnosima- bio je kratak Vlada.
Po njegovim izjavama glasine su neosnovane. Mada, poslednji se pita Saša Popović koji je bio nedostupan u trenutku kada smo želeli da proverimo tačnost priče.
Ivana Janković nova voditeljka "Grand parade", Vlada nepromenjen
Sutra kreće novi serijal "Grand parade", a za novu sezonu "Grand" je uposlio i novu voditeljku
Prošlu sezonu emisije "Zveze Granda" vodio je Vladimir Stanojević , a od sutra će voditi "Grand paradu". Uz njega, ispred kamera će biti i novo lice Tv Pinka Ivana Janković.
U prvoj epizodi emisiju će otvoriti folk pevač Mile Kitić koji će najaviti novi album i premijerno izvesti jednu od novih kompozicija. Pored njega, nastupiće i Lepa Brena, muška ekipa "Zvezdi Granda": Milan Mitrović, Dragi Tomić, Mišel Gvozdenović, Stefan Petrušić, Andrija Marković, Petar Mitić, kao i pevačica Ana Bekuta.
Sa novom scenografijom, novim izvođačima i novim hitovima, Grand parada ulazi u svoju četrnaestu sezonu emitovanja na TV Pink.
Tamara Filipović snimila spot sa Vladom Stanojevićem!
Mlada pevačica Tamara Filipović snimila je spot za svoju prvu pesmu „Pali, mali“, u kome će gledaoce vratiti u zlatno doba Holivuda, i to u „duetu“ sa voditeljem Vladimirom Stanojevićem.
Naime, protekle nedelje u velelepnoj vili pod budnim okom Gorana Šljivića, koji je i režirao video-klip, napravljena je scenografija poput one iz filmova nastalih tokom tridesetih godina prošlog veka, u koju se odlično uklopio i Tamarin glamurozni stajling.
- Ideju za spot dobila sam gledajući stare filmove u kojima su dominirale zvezde poput Grete Garbo i Marlen Ditrih. Tim mojih saradnika je potom tu ideju razradio i rezultat je prevazišao sva moja očekivanja. Nadam se da će se spot svideti publici onoliko koliko je Vladi i meni bilo lepo dok smo ga snimali - rekla je ovim povodom Tamara.
Stanojević u klubu „Stefan Braun“ zaveo atraktivnu tamnoputu devojku
Gde se pojavi, tu trava polegne.
Takav je Vlada Stanojević. Svaki njegov izlazak u klub „Stefan Braun“ završi se opipavanjem oblina atraktivnih devojaka. Njegove vešte prste nisu osetile samo Srpkinje.
Ušemio se i sa crnkinjom. Sedela mu je u krilu, grlili su se, plesali su... Onda je neko napravio balon u obliku falusa, pa su ga zajedno odmeravali. Da ne ponavljamo onaj stereotip o crncima, znate već. Ali nije Vlada ustuknuo
Voditelj programa na ovogodišnjoj manifestaciji Bečki Oskar popularnosti, koja će se održati u sredu 7. decembra, biće Vladimir Stanojević. On će biti i jedan od dobitnika Oskara popularnosti za 2011. godinu.
- Drago mi je što ću, sem voditeljskog angažmana, na ovoj manifestaciji imati čast da se uvrstim među zvučna estradna imena kao jedan od dobitnika ovog prestižnog priznanja - rekao je Vlada za Kurir.
Događaj počinje u 22 sata u diskoteci „Nahtverk“ u Beču.
Voditelj Televizije „Pink“ Vlada Stanojević iskoristio je Natin nastup da prošeta svoju novu izabranicu.
Posle raskida sa dugogodišnjom devojkom Ninom, šarmantni domaćin jutarnjeg programa ponovo se „pustio u promet“ i još jednom dozakao da važi za jednog od najvećih zavodnika u Srbiji. Posle nekoliko pića, kada se malo opustio, Stanojević je počeo da se ljubi sa svojom devojkom, ne obazirući se na radoznale poglede. Golupčići su do kraja odslušali Bekvalčevu i onda se uputili u nepoznatom pravcu, a identitet Vladine nove izabranice ostao je tajna.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu