ZVEZDA bosforske melodrame "Kako vreme prolazi" Erkan Petekaja (44), koga ovdašnji gledaoci odnedavno gledaju u seriji "Dila" (Pink), okušao se nedavno kao pevač snimivši pesmu za film "Novi svet" (u kojem igra jednu od vodećih uloga). Markantni turski glumac otkrio je kako je u tinejdžerskom dobu maštao o tome da postane rok muzičar, ali da ga je ljubav prema glumi odvela na "daske koje život znače".
- Žalim što se nikad nisam dovoljno posvetio muzici. Tokom studiranja palicama sam udarao po jastuku, a prvi put sam seo za bubnjeve na poslednjoj godini fakulteta. Tada sam odlučio da ću kupiti bubnjeve kad budem imao novca. To sam i učinio. Znam da sam darovit, još samo da naučim note. Drago mi je što su mi producenti dozvolili da kroz pesmu pošaljem javnosti apel da se više angažuju oko ljudi sa posebnim potrebama - kaže Erkan.
Fox je objavio da će se serija vratiti na leto u obliku šest epizoda, a najveći fanovi moći će da uživaju u nastavku priče agenata FBI-ja Foksa Moldera i Dejne Skali koje tumače Džilijan Anderson i Dejvid Duhovni.Povratak "Dosjea X" je poslednji u nizu primera oživljavanja nekadašnjih emisija i serija koje još imaju veliki broj fanova. Među poznatim serijama koje najavljuju povratak nalaze se "Twin Peaks" i "24".
"Dosije X“ su debitovali 1993. godine, serija je osvojila 16 EMI nagrada i pet Zlatnih globuda.Godine 2002. emitovana je poslednja epizoda, a pored glavnih likova svoj povratak obezbedio je i glavni producent Kris Karter.- "Dosije X" nisu samo serije, to je svetski fenomen koji je oblikovao pop kulturu. Malo je serija na svetu koje su uspele da okupe tako verne fanove, a mi ćemo im uskoro doneti novo poglavlje koje su dugo čekali - rekli su u zajedničkoj izjavi direktori "Foxa".
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 3 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu