DA LI ĆE POSLE OVOGA NESTATI NJENE OBLINE: ANI SEVIĆ "ZALEPIO SE STOMAK ZA KIČMU" (FOTO)
Svojim telom uspela je da privuče veliku pažnju, naročito tokom leta. Ali nešto je ovu voditeljku i pevačicu nateralo da se pridržava strogog režima ishrane...
Jedva čekam da ustanem ujutru da doručkujem! Ako ne preminem.... - požalila se Ana Sević.
Odmah joj je odgovorila koleginica Ana Gerbec i pokušala da je nekako odvrati od gladovanja. Međutim to joj nije pošlo za rukom.
- Pojela bih i mladu i mladoženju i starog svata... ali ne! Treniram karakter! - rekla je Sevićka i dodala opisivajući na šta je mislila kad je rekla karakter:
- To je ono zbog čega mi se želudac zalepio za kičmu.. a mogao je lepo večeras da me zaobiđe.
A šta je voditeljku i pevačicu nateralo da preduzme drastične mere, nije otkrila.
Ana Sević i Milan Mitrović zaplesali na stepenicama! FOTO
Voditeljski par ponela dobra muzika
Ana Sević i Milan Mitrović neretko se vrlo dobro zabavljaju dok se takmičari u „Zvezdama Granda“ trude da kupe publiku što boljim interpretacijama pesama i što efektnijim nastupima. Međutim, uglavnom kamere ne hvataju šta radi voditeljski par jer su u tom trenutku pevači na sceni u fokusu pažnje.
I večeras je bilo tako. Dok su pevali takmičari iz treće muške grupe, Ana i Milan su đuskali na svojim voditeljskim pozicijama uz popularne narodne i zabavne hitove. U jednom trenutku je Ana Sević sa strane prišla stepenicama do svoje šminkerke kako bi popravila šminku i tu je izvesno vreme ostala i dalje naravno cupkala uz pesme, da bi joj se ubzo pridužio i Milan i njih dvoje su zaplesali na stepenicama.
Svaka čast Ani što se tako dobro snašla s obzirom na visoke štikle na njenim cipelama, a oboje su još jednom dokazali da su sjajni zabavljači koji poseduju nepresušan izvor pozitivne energije.
Voditeljka i pevačica prvi put u javnosti sa frajerom i to ni manje ni više nego sa svetski poznatim glumcem
Prilikom posete Beču, poznata voditeljka i pevačica Ana Sević je iskoristila priliku za intimiziranje sa svetskim poznatim glumcem Džordžom Klunijem. Ovaj interesantan par je primećen u jednom bečkom kafiću, kako se druže i ispijaju kafu, a nakon toga su nestali u nepoznatom pravcu.
Naravno, reč je o šali. Sevićeva je u austrijskoj prestonici posetila muzej „Madam Tiso“ i tom prilikom se fotografisala kod voštanih figura svetskih poznatih ličnosti, a između ostalih i sa od voska izrađenim Klunijem.
Ana Sević i Petar Mitić zajedno na nastupu u Kragujevcu! FOTO
Mladi muzičari napravili su sinoć fenomenalnu atmosferu u klubu „Volpe“ u Kragujevcu
Svoju pozitivnu energiju još jednom su pokazali mlada pevačica Ana Sević i njen kolega Petar Mitić na nastupu u srcu Šumadije, odnosno u kragujevačkom klubu „Volpe“.
U prepunom klubu, Sevićeva i Mitić su više od tri sata pevali i igrali uz više nego oduševljenu publiku, a kakva je atmosfera bila dovoljno svedoči to što su sve vreme svi bili na nogama i đuskali uz pesme Ane i Petra, ali i uz druge naše domaće hitove.
SAD JE KASNO DA SKLONI RUKE: PLAVUŠA DOBRO OPIPALA PEVAČICINE SILIKONE (FOTO)
Prišunjala se pevačici a onda i zauzela idealno mesto za svoju ruku. Slikanje je posle toga moglo da počne!
Ana Sević se i u šminkernici odlično zabavlja. Pevačica je poželela da se slika sa drugaricom i domah je uzela mobilni. Simpatična plavušica stala je do Ane, zagrlila je a onda i spustila ruku do njenih silikona. Iako je pevačica nosila jaknu, devojka je dobro opipala njene grudi. Sve je završilo na fotkama a prizor je i te kako seksi...
DA LI ĆE NAPUSTITI "ZVEZDE GRANDA": BATALILA MIKROFON, IMA NOVO ZANIMANJE (FOTO)
Mnogi su misli da joj je jedini san da postane pevačica, ali su se prevarili! Ona je zapravo tek sada uspela da ostvari ono što je dugo želela!
Posle prašine koja se digla pri odlasku Milana Stankovića iz Grand produkcije, svi su misli da se ovakvi skandali neće dešavati. Međutim Ana Sević nije mogla da odoli te je napravila novi. Naime mlada pevačica je na svom fejsbuk profilu napisala :
- Dream came true! Moje novo zanimanje! Poljubac za sve! - i okačila novu fotografiju gde je u odelu avijatičarke, ali u vrlo seksi izdanju. Komentari njenih prijatelja su ređali, većina njih je delila komplimente Ani, ali bilo je i onih koji su primetili da ima nove usne. Ono što je narušilo sjajnu šalu jesu glasnine koje su se proširile internetom da Sevićka napušta Grandovo jato, no nju to nije potreslo već je nastavila da ćaska sa svojim prijateljima!
Poznata voditeljka pozvala je sve da se priključe akciji za pomoć maloj Anđeli Janković, kojoj je potrebna finansijska podrška za hemoterapije u Turskoj
Mene je drugarica uputila u celu problematiku. Ja sam se sama njima obratila jer sam pogledala neke emisije i stvarno je strašno kada jedno dete ne može da uživa u svom detinjstvu zbog jedne ovakve opake bolesti (tumora mozga) i kada njena porodica mora da se bori sa tim. Videla sam da se održava ova žurka 7. novembra u „Teatru“ i prihvatila sam poziv kao i mnoge moje koleginice i kolege i iz dana u dan se sve više njih javlja. To je najmanje što mi možemo da uradimo za Anđelu da joj pomognemo da se izbori sa ovim, da njena porodica makar ne mora da razmišlja o tom finansijskom momentu kada već moraju da se bore sa ovako strašnom bolešću, izjavila je Ana Sević na „Pinku“ u emisiji „Jutarnji program“ gde je gostovala sa majkom male Anđele Janković – Danijelom.
Na humanitarnoj žurci u „Teatru“ u sredu će pored Ane Sević učestvovati i Darko Lazić, Danijel Pavlović, Tijana Dapčević, Mina Kostić, Nemanja Stevanović i mnogi drugi.
SADA JE "NAPUCANA": A NEKADA JE VODITELJKIN DEKOLTE BIO KRAJNJE SIROMAŠAN! (FOTO)
S popularnošću nužno idu i promene na koje su poznate damice spremne. Promena boje kose, stajlinga, korekcija zubića i naravno nove grudi.
Anu Sević gledmo kao voditeljku u popularnim "Zvezdama Granda". Od početka karijere, kada se pojavila kao takmičarka u istom šou pa na ovamo, dosta je napredovala, i po stajlingu, ali je popunila i dekolte. Nove grudi si joj se mnogostruko isplatile. S njima je došao još veći broj fanova, svaka haljina joj bolje stoji, a tek bikini?! Ali, prisetite se kako je njen dekolte nekada bio izuzetno siromašan!
Ana Sević: Više me gledaju kao voditeljku nego kao pevačicu!
Mlada i atraktivna zvezda kaže da je manje prepoznaju po njenom primarnom zanimanju
– Bila sam veoma iznenađena kada su me iz „Granda“ pozvali da radimo ono što sada radim već drugu sezonu. Ljudi su počeli da me vezuju i za jedno i za drugo. Često čujem komentare na nastupima: „Jao pa ti i super pevaš“. Ljudi su počeli da me vezuju za voditeljstvo, što naravno nije moje primarno zanimanje - izjavila je Ana Sević u emisiji „KCN rekords“, ali je napomenula da nema problema s tim što je trenutno više vezuju za voditeljski posao i da, što se tiče karijere, trenutno nigde ne žuri jer smatra da će vremenom sve doći na svoje.
ZAR JE MORALO BAŠ OVAKO DA ISPADNE: FOTKA KOJOM SE ANA SEVIĆ NE BI HVALILA (FOTO)
Nezgodnih momenata ima mnogo a posebno kada neko izađe u grad da se povede. I dok pevačice uživaju, blicevi neumorno škljocaju. Tako je nastala i ova slika..
Na sceni je besprekorno namontirana ali i kad siđe sa nje. Anu Sević retko možete videti u nekom kućnom izdanju jer je za fotoaparate spremna gotovo uvek! Željna provoda, pevačica i voditeljka "Zvezda Granda" izašla je u noćni klub ali izgleda da nije stigla da se sa drugaricama nađe na vreme. Dok je ona kuckala poruku, blicevi su "sevali". I taman kada je shvatila šta se oko nje dešava, objektiv ju je uhvatio u nezgodnoj pozi. Možda je krenula nešto da kaže, ili pak da se namesti, ali to joj na ovoj fotki nije baš uspelo.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu