Mlada voditeljka priča brže nego što drugi ljudi slušaju, skače s teme na temu, a takav joj je i život: školovala se za turističkog vodiča, kad je prvi put zapevala, to je odmah bilo na sceni, izlazi u diskoteke da bi igrala kolo i salsu, glumi trudnicu, a nema ni dečka
Koristi isključivo žuti šećer, a kad muti nes, pena ne može da se prospe ni kad se čaša okrene naopako
Ovaj stan nije sređen spektakularno, treba da se kreči, slike da dođu, donela sam samo neke sitnice. Ovde sam dva meseca, a pre 12 godina prešli smo iz Užica u Beograd, skoro pola života provela sam tamo. Onda sam rešila da je vreme da živim sama, da se osamostalim, da vidim kako to izgleda, i mogu vam reći, snalazim se. Da sam i dalje kod mojih, sada biste vi dobili i domaće kolače, a pošto ste kod mene, poslužiću vas samo nekim bajaderama. E, šou-program — objašnjava Ana kako se skućila prvi put posle odvajanja od mame i bake.
Stan je minijaturan, u tridesetak kvadrata stalo je sve što Ani trenutno treba. Kuhinja je kao za Barbiku, dnevna soba ujedno joj je i spavaća.
Kolekcija magaraca ima ključnu poziciju
— Pomoć mamina i bakina i dalje mi je neophodna i one utrčavaju kada je potrebno jer ja živim dvesta na sat. One su tu blizu. Stančić sam baš ovakav htela, da je u centru grada i zbivanja, da svuda mogu peške da stignem. Ovde su mi frizer, kozmetičar, prijatelji i sve što čini život. Nameštaj sam delom zatekla, a nešto sam donela da mogu da funkcionišem. Ali pošto često nisam kod kuće, nemam šta da filozofiram. Viđam se s društvom i ovde i u gradu. Hoćemo sad da pijemo kafu? S malo vode i bez šećera? Takvu i kuvam. Kafu sam naučila da kuvam još dok sam živela u Užicu.
Magarci
Stan ima samo jednu manu: Ana je visoka 1,64 cm, a zidovi tri metra.
— U ovom stanu problem su visoki plafoni, ne postoje te merdevine s kojih bih mogla da promenim sijalicu ili okačim zavese. Da sam Hari Poter, možda bih uspela da dohvatim. Skoro sam imala šou u kuhinji, nisam mogla da dohvatim nešto, drug visok dva metra priskočio mi je u pomoć, živi šou je bio. Stan čistim sama, ne angažujem nikoga, a trebalo bi jednog momka za prašinu, drugog da usisava, trećeg da pere sudove. Morali bi da imaju probni rad. Šalim se, tolika sam picajzla da niko ne bi mogao po sobi da mi vršlja. Evo, imam ove igračke magarce, dobila sam ih na poklon. Jedan je osvanuo upakovan pred mojim vratima, ni dan-danas ne znam od koga je, ali taj neko dobro me poznaje.
U tom trenutku zazvonio joj je telefon.
— Zvala sam te da ti pevam nešto! Ne, ne! Zvaću te malo kasnije! — obećala je Ana nekom, a na našu opasku da će se taj neko načekati, rekla je:
— Nema veze, znaju me. Jednom prilikom drugu sam rekla da ću ga nazvati za pet minuta, a nazvala sam ga posle tri dana. „Blago tebi, tvoj minut traje danima”, rekao mi je kad smo se čuli.
Šerpice i restorani
Neki delovi stana su u tinejdž fazonu
Dok je spremala kafu, Ana se glasno preslišavala:
— Stavljam šećer... Jao, vi pijete bez šećera! Onda ću ovu da prospem, pa da napravim novu. A pena, šta kažete, kako sam je umutila? Liči na šlag. Evo, mogu i da okrenem čašu i neće se prosuti. Ali bolje da ne isprobavam. Joj, šou! Sad mogu da sipam mleko. Koristim isključivo žuti šečer, odavno. S njim sve ima drugačiji ukus, a i zdraviji je. Svi mi kažu „daj oladi, ne izvoljevaj”, zato ga stalno nosim u torbi. Ja sam komplikovana žena. Sve jedem bez soli, osim u restoranu, nemam potrebu za tim. Ne slušam dr Filguda nego svoje trelo, šta traži i šta mi treba. U poslednje vreme mirim se s tim da moram da jedem i po restoranima, a ne samo kuvanu hranu, malo mi ne prija, ali šta ću? Tražila sam, sad gledam. A mama i baka i dalje dotrčavaju sa šerpicama.
Šta je s tatom, nema ga u priči?
— On nije u priči, živi u Užicu, fala bogu živ i zdrav. Baka mi je kao mama, a mama kao sestra, ona ima 45 godina, rodila me je u 18. Bila sam joj kao igračka. Evo, izvolite kafu. Ja sad neću kafu, za danas mi je bilo dosta. Ne mogu da pijem tursku, nikad je nisam volela, osim kao tinejdžerka kad sam s drugaricom pila da bi mi gledala u šolju. Onda bi mi ona rekla sve što bih ja želela da čujem.
Ana nije znala kakva je budućnost čeka, ali po tome šta je radila kao dete, nije bilo teško naslutiti.
— Uvek sam izvodila neke performanse po kući. Baš nedavno ostala sam bez struje i upalila sveće. Rekla sam: „Divno, romantika! Sad ću ja u zen fazu!” Posle deset minuta ta želja me je napustila jer je bilo mnogo dosadno, ali sam se setila restrikcija kada sam bila dete u Užicu. Što bismo mi Užičani rekli, skupljali smo se đuture, tada sam pravila predstave, naplaćivala karte po simboličnoj ceni, da svako dete dobije po čokoladnu bananicu. Kasnije sam pokušala da se nađem u drugim stvarima, ali ne možeš pobeći od sebe. Možda je trebalo ranije da počnem da pevam, ali svako vreme je pravo vreme. Završila sam turističku školu, vodič sam po struci, ali se nikad nisam bavila tim poslom.
Konkurs za dečka
Njen garderober je kao fundus "Grand produkcije"
U „Zvezde Granda” pala je kao s neba, bez ikakvog prethodnog pevačkog iskustva.
— Morala sam da napravim neki korak, mislila sam da oni daju priliku mladim ljudima. Nikada ranije nisam nastupala, otišla sam čisto da probam bez ikakvog iskustva. Zezali su me: „Ti iz tuš-kabine pravo na scenu Granda!” Prve profesionalne korake napravila sam baš tamo i sam ulazak u takmičenje bio je veliki uspeh za mene. Prezadovoljna sam, sve je možda i bolje nego što sam očekivala. Zato i ne pravim planove jer uvek može da bude bolje od njih.
Mnogo je zvezda i zvezdica „Granda”, ali ne dobijaju svi ponude da budu i voditelji šou-programa.
Ženske sitnice
— Ponudu da vodim šou dobila sam neočekivano, bila sam zatečena i u panici da li to mogu, a onda sam shvatila da ja sve mogu. Volim sebe da proveravam i guram dalje, eksperimentišem sa sobom i uživam u tome. Nije bilo probnog snimanja, odmah sam bačena u vatru. Voditelj Milan i ja privatno smo super kolege i prijatelji. Sticajem okolnosti snimila sam spot sa Sašom Matićem i počeo je haos, svi su bili u šoku: „Pa ti i glumiš, ti si glumica!” Evo, stigle su mi ponude za neke serije. Dobro, polako, biće svega.
A dečko? Kad će biti toga?
— Ponuda oko mene je širokog spektra, ali je potražnja malo lošija. Na prvu loptu mora fizički da me privuče, zašto bih počinjala dijalog? Ali toliko ima tih detalja koji su mi važni, bitno je da je kulturan, vaspitan, učtiv za početak, a onda je duga lista ostalih osobina. Mora mnogo stvari da se potrefi.
Gaćice
Ne tako davno osvanula je vest „Ani Sević sevnule gaćice”. Kakav je to osećaj, mudro nam je objasnila:
— Sve je to deo posla. Čim sam kročila u ovaj svet, bila sam spremna na takve stvari. Ne mogu da utičem na to što neko s fotoaparatom leži ispod bine, ili na to što postoji providan deo scene, ili ako sam ja u letu prekrstila nogu. Ne mogu to da sprečim, moram da se krećem. Muškarcima je mnogo lakše, mi žene moramo da gledamo da nam nešto ne ispadne, ovo nas steže, cipele nam spadaju, ali mi to nosimo da bismo bile lepe.
Sitnice za um
Onda nam je Ana pokazala svoju kolekciju večernjih haljina. U mnogima smo je videli, a u nekim možemo samo da je zamišljamo. Neke se po veličini ne razlikuju od bluza, ali su rastegljive, pa Ana staje u njih taman koliko treba. Haljina je bilo za izvoz, a gomilu koju je napravila samo je pokretom ruke nabacala nazad u orman:
— Posle ću to srediti.
Posebno ponosna na svoju unuku je Anina baka.
— Baka je šou od žene! Jednom me je zvala da me pita hoću li danas da siđem s ovog TV-a, ne stiže ručak da skuva. Čudno mi je kad sebe gledam, prebacim uglavnom program, ne znam zašto. Ali znam kad sam na programu jer mi stižu poruke, „super ti je haljina, frizura”. Na meni nema ništa veštačko, fala bogu, sve je prirodno. Nisam protivnik estetskih i korektivnih intervencija. Kad budem nesrećna, i ja ću uraditi nešto na sebi.
Ana nam je ispričala i kako izgledaju njeni večernji izlasci.
— Izlazim da bih igrala i bila s ljudima koje volim. Volim da sam među ljudima, da đuskam, trofazno sam uključena. Naravno da ću popiti nešto od alkohola kad izađem, veselija sam kad popijem, ali ako nisam raspoložena, pijem vodu celo veče i ljudi mi se čude. Jednako dobro igram i kola i latinoameričke plesove. Rame uz rame salsu i kolo.
Zasad joj dobro ide, ali kakvi su joj planovi?
— Ne želim sebe da zamišljam za deset godina, ne mogu da smislim toliko dobro koliko to samo može da se desi. Verujem u sebe i da se stvari ne događaju bez razloga. Verujem da sve što želim može da se ostvari. Dobijala sam i bračne ponude, za sada sam sasvim dovoljna sebi.
Ana Sević koktel majstor: Nadam se da će svi preživeti
Mlada pevačica i voditeljka „Zvezda Granda“ Ana Sević sinoć je učestvovala u humanitarnoj akciji u klubu „Barocco“ u Novom Sadu, gde je pravila koktele, a sve kako bi uspeli da pomognu Dečijem selu
–Nadam se da će svi koji budu probali, preživeti koktele koje sam ja spremila, našalila se atraktivna Užičanka.
Organizatori su pohvalili Anu, koja se odlično snašla u akciji, a saznali smo da iako su mladoj pevačici ponudili naknadu za put što je došla do Novog Sada, ona je to odbila jer je iz humanih razloga došla i želela je samo da akcija uspe.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu