Tema posta: Re: Sta novine pisu o "Zvezdama Granda"
Poslato: 06 Jan 2011, 22:40
Biser
Pridružio se: 29 Dec 2010, 00:06 Postovi: 3867
Šta žele Zvezde Granda u 2011?
31 decembar 2010
Tri „Grandove" gracije Dajana Paunović, Rada Manojlović i Jelena Kostov otkrile su po čemu će pamtiti proteklu godinu i šta su sebi poželele u 2011.
Rada Manojlović, Jelena Kostov, Dajana Jakšić
Dajana: Volela bih da budem majka
Godinu iza nas svakako ću pamtiti po udaji za čoveka koga volim i koji mi je ispunio sve devojačke želje. Cela godina mi je protekla uspešno, a kruna toga je odlična pesma i kumstvo sa Ildom Šaulić. U narednoj godini želim da se posvetim muzičkoj karijeri i da se ostvarim u ulozi majke!
Rada: Zdravlje mi je najvažnije
Snimila sam uspešan duet sa Sašom Matićem i dobila nagradu za pevačicu godine. Moj rođeni brat Nenad je dobio sina, tako da sam postala tetka. U predstojećoj godini volela bih da ostvarim barem ovoliko uspeha kao i u ovoj, da snimim dobar album, a da mi na privatnom planu sve bude ovako lepo kao i do sada. Mislim da stvarno ne bi trebalo ništa više da tražim od Boga, osim zdravlja.
Jelena: Želim novog dečka
- Iako mi se desilo mnogo toga ružnog u protekloj godini, neka to ostane iza mene. Želim da pamtim lepe stvari, pa će to svakako biti pesma „Ona ne zna za mene", sa kojom sam odlično zarađivala na nastupima. U 2011. želim da snimim CD i da upoznam nekog dobrog dečka sa kojim ću imati stabilnu vezu.
Poslato: 06 Jan 2011, 22:42
Biser
Svađe i oproštaji u 2010 godini
31 decembar 2010
Poznati ni ovog puta nisu izneverili naša očekivanja. Tokom proteklih 365 dana vredno su se tužakali, svađali, olajavali, mirili i pomalo ljubili... Predstavljamo vam najveće asove 2010. godine!
TRUDNOĆA GODINE - Tanja Savić
Kad porastem, biću kengur. Folk pevačica Tanja Savić definitivno je bila naj trudnica ove godine. Svi su bili iznenađeni kada je Kurir prvi objavio da će ova ljupka „Zvezda Granda“ postati majka u decembru. Pevačica je, kao i sve trudnice, posle objavljivanja ove lepe vesti sijala, ali je ubrzo spakovala kofere i otputovala u Australiju, kod budućeg supruga Dušana Jovančevića. Njih dvoje su tamo i dočekali prinovu!
Tanja je postala mama 28. decembra, kako je Kurir prvi najavio! Dule i Tanja se uskoro vraćaju u Srbiju, gde će se venčati. A što ne bi moglo!
GUBITNIK GODINE - Milan Stanković
Ko se „Granda“ lati, od „Granda“ i strada! E, Milane, Milane... Baš ti nije bila godina... Pošto je u maju, posle ogromnih očekivanja, osvojio skromno trinaesto mesto na Evrosongu u Norveškoj, pao je u depresiju. Stanje se dodatno pogoršalo kad je saznao da je i nosilac nimalo laskave nagrade za najgore obučenog takmičara na pomenutom festivalu. Sve je to rezultiralo njegovim povlačenjem iz javnog života. A kad kola krenu nizbrdo...
Saši Popoviću, čelniku „Grand produkcije“, Milanovo ponašanje „velika sam zvezda“ nije se svidelo, pa su počele da kruže priče da će Stanković da leti iz „Granda“. Plavušan je angažovao advokata, koji mu je zabranio nastupe dok se spor s moćnom diskografskom kućom ne završi, pa sada, navodno, živi od donacija svoje devojke Radmile Manojlović. Pitanje je samo - dokle.
MIROTVORAC GODINE - Saša Popović
Oprostiću im sve! Čelnik „Grand produkcije“ 2010. godine bio je pacifistički nastrojen. Oprostio je i Dragani Mirković, i Zlati Petrović, i Mitru Miriću.
Između Dragane i Saše došlo je da nesporazuma jer je pevačica i vlasnica TV DM sat navodno izjavila da je Popović monopolista, posle čega su obe strane „svojim“ pevačima zabranile da se pojavljuju u emisijama druge strane. Ipak, sad se peva sve u šesn’est i kod jednih i kod drugih.
Kada su, pre tri godine, u novinama osvanule fotke Zlate Petrović na kojima ona piški, Popović je pevačici pokazao vrata „Granda“. Ali, posle njenog boravka na Farmi Sale je vratio Zlatu u svoje jato. I vuk sit i ovce na broju.
Pošto je Mitar Mirić pre godinu dana izvređao Popovića, morao je da se pozdravi s „Grandom“. Ali, Saša i Tarmi Rićmi se pomiriše, te opet uživamo u nezapamćenom stajlingu i pevačkom umeću Mirićevom. Blago si ga nama!
Poslato: 06 Jan 2011, 22:46
Biser
Radi Manojlović pozlilo na nastupu
01 januar 2011
Iako je ovogodišnja poseta na Kopaoniku, prema svim procenama znatno slabija nego lane, Kop je zadržao status najpopularnije planine za domaći džet-set kada je doček Nove godine u pitanju.
Rada Manojlović, Topalko
Među prvim od poznatih na planinu su stigli redovni "novogodišnji gosti" poput Dragana Markovića Palme sa prijateljima, voditeljka Snežana Dakić Mikić sa suprugom, Marijana Mateus sa sinom i mlađom ćerkom, golman Vladimir Stojković sa suprugom Bojanom, Novakov otac Srđan Đoković, Milka Forcan sa porodicom. Pred doček prodružili su im se sin i ćerka Cece Ražnatović, urednica magazina "Glorija" Sanja Purić, kao i bivši ministar Milan Parivodić.
Najbolja žurka, po običaju, bila je u hotelu "Grand", gde su nastupali Rada Manojlović i Milan Topalović Topalko. Izbor ove dve "Grandove" zvezde pokazao se kao odličan jer je atmosfera na dočeku bila sjajna. Na trenutak vesela atmosferu je zatajila, kada je Radi, nešto posle ponoći pozlilo. Oporavak je bio brz, pa je lepa pevačica nastavila nastup. Nadamo se da je Rada dobro, jer večeras sledi repriza na istom mestu i u istom sastavu.
Poslato: 06 Jan 2011, 22:50
Biser
Goca Božinovska: Prezadovoljna sam Jelenom
03 januar 2011
Moja ćerka još tuguje za Zoranom, koji joj je bio kao otac. Kada je poginuo, danima je bila u depresiji. To je bila velika tragedija!
Za Gocu Božinovsku svi koji je dobro poznaju kažu da je pravi laf! Poznata pevačica i samohrana majka već godinama uspešno pliva u srpskoj estradnoj bari punoj krokodila, a u razgovoru za Kurir STARS otkriva da li njena ćerka Jelena Vučković, koja se takmiči u šou "Zvezde Granda", ima silikone, kaže da nikad ne bi bila u vezi s oženjenim muškarcem i tvrdi da više nikad u životu neće kročiti pred oltar...
Zvezde Granda Goca Božinovska
Jeste li zadovoljni Jeleninim nastupima u "Zvezdama Granda"?
- Prezadovoljna sam. Njena jedina mana je to što nije nametljiva. Ljudi mi stal no govore da je kulturna i odmerena, i da se lepo oblači.
Da li se savetuje sa vama?
- Pita me, ali ne posluša uvek. Volela bih da Jelena radi sve ono što sam ja pro pustila u mladosti, ali ona to neće. Ima najlepše noge, ali ne nosi miniće.
Jelena tvrdi da nema silikone, mada svi misle drugačije?
- Ona izgleda kao da je izašla iz ordinacije najjačeg plastičnog hirurga. Ima prirodno velike grudi i usne. Ali, bolje je da se piše da ima silikone nego da je luda i poremećena.
Da li vi planirate neki estetski zahvat?
- Skoro sam bila kod plastičnog hirurga, htela sam da se zategnem, a on mi je rekao da ću za to biti zrela tek za pet godina, tako da ću sačekati.
Ako Jelena kojim slučajem ispadne iz "Zvezda Granda", da li će te joj finansijski pomoći da snimi album?
- Mislim da bi se ona i dalje borila sama. Naravno, otac (kompozitor Rade Vučković, prim. aut.) uradio bi joj pesme.
U kakvim ste odnosima s Radetom?
- Mi smo prijatelji godinama. On ima svoju ženu i Jelena se odlično slaže sa njima.
Jelena je odrasla sa vašim roditeljima na selu. Priča se da vam Rade tada nije pomagao?!
- To su gluposti, Rade je uvek bio dobar otac.
Kakav je odnos Jelena imala sa vašim pokojnim suprugom Zoranom Šijanom?
- Fenomenalan. I dan-danas tuguje za njim. Kad je poginuo, Jelena je danima plakala i bila u depresiji. To je bila velika tragedija jer joj je Zoran bio kao otac. Sve što ona poželi, moralo je da se kupi.
Je li vaš sin Mirko i dalje nestašan?
- Ranije je svaku noć dovodio devojke, a sada ima jednu mnogo lepu devojku, pa se smirio.
A šta kažete na to što je Goga Sekulić bacila oko na njega?
- Ako, što da ne.
Ne biste imali ništa protiv da vam Goga (33) bude snajka, iako je od njega starija 15 godina?!
- Daj bože, pa da budemo pevačka familija! Sada imamo jednog sportistu, jednu pevačicu i jednu bankarku, pošto mlađa ćerka studira bankarsku ekonomiju. Ona će, izgleda, biti jedina intelektualka u porodici (smeh).
Dugo ste u vezi sa dečkom Nebojšom Tubićem Žapcem. Ho ćete li se udati?
- Ne, bože sačuvaj. Moja deca nemaju oca, tako da bi bilo veoma bolno za njih da se mama uda.
A da li se vaša deca čuju sa Šijanovim detetom iz drugog braka?
- Nismo u dobrim odnosima. Nikad nisam tražila dokaz da je to dete njegovo.
Da li i vi, kao vaša prijatelji ca Zlata Petrović, volite oženjene, ali ih ne razvodite?
- Nisam bila sa oženjenim čovekom, a preživela sam nervni slom kada sam se razvela zbog dru ge žene, tako da sam po tom pitanju teška. Jedino bih pristala kada bi taj čovek bio razveden, ili bar rastavljen. Ali, Zlata malo karikira. Njena poslednja velika ljubav bio je oženjen muškarac. Čim to potencira, zna či da je u dubini duše to boli. A stvarno je istina da je, kada je bila u toj vezi, terala čoveka da ide kući. Ja to ne bih izdržala. Što je moje - moje je, i bila bih razvratnica kad bi se tako nešto desilo.
Mogli biste da rasturite nečiji brak?
- Ne bih rasturala, samo bih postavila uslov: ili ona, ili ja, pa nek odluči.
Poslato: 06 Jan 2011, 22:51
Biser
Bane Mojićević dobio šampanjac
04 januar 2011
Branislav Mojićević, prvi pobednik takmičenja za ''Zvezde Granda'' je najluđu noć proveo radno na Žabljaku. Posle odličnog nastupa, u ranim jutarnjim časovima Baneta je ispred ulaznih vrata hotelske sobe sačekalo iznenađenje - kibla u kojoj se hladila boca šampanjca „moet“, sa sve crvenom mašnicom i prigodnom porukom. Poklon od tajne obožavateljke.
Bane Mojićević
- Stvarno sam bio iznenađen. Ipak, moja tajna obožavateljka nije dobro uradila „domaći zadatak“. Da jeste, znala bi da nisam ljubitelj šampanjca. Ipak, važna je pažnja - rekao je Bane za Kurir.
Poslato: 06 Jan 2011, 22:56
Biser
Vlada Stanojević kupuje badnjak
06 januar 2011
Voditelj takmičenja „Zvezde Granda" i jutarnjeg programa na televiziji Pink Vladimir Stanojević poznat je kao miljenik žena, ali i dečko koji poštuje srpske običaje i tradiciju. Paparaco Pressa uslikao je ovog mladog srcelomca kako na Kalenić pijaci kupuje badnjak.
Vlada Stanojević
S obzirom na to da zbog poslovnih obaveza i brzog tempa života ne uspeva često da ode u Trstenik kod svojih roditelja, Vlada će božićne praznike iskoristiti da se odmori upravo u svom rodnom gradu.
Vlada Stanojević
Iako je spakovao kofere i pripremio se da uživa u maminoj kuhinji, voditelj je kako tradicija nalaže odlučio da badnjakom okiti i svoj dom u Beogradu.
Vlada Stanojević
Dan pre Badnje večeri bivši učesnik „Farme" parkirao je svoj auto u blizini Kalenić pijace i istrčao da kupi ovo sveto drvo. Ljubazno i sa osmehom konsultovao se sa uličnom prodavačicom i odabrao badnjak ukrašen šišarkama, obavijen u vrećicu džaka. Uz osmeh i šarm dečaka koji voli praznike, Vlada je badnjak pažljivo spustio na suvozača mesto i uputio se ka svom domu.
Tema posta: Re: Šta novine pišu o "Zvezdama Granda"
Poslato: 06 Jan 2011, 22:59
Biser
Tanja Savić nazvala sina Maksim
06 januar 2011
Novopečena mama Tanja Savić i njen verenik Dušan doneli su odluku da svom sinčiću daju ime Maksim. Nekoliko dana razmišljali su kako da nazovu naslednika, ali je konačnu odluku ipak dala mlada mama.
Tanja Savić, Dušan Jovančević
Pevačica se porodila 28. decembra i već sada se odlično snalazi u ulozi majke. Ona će sa Dušanom i Maksimom u Srbiju doći na proleće, kada će biti organizovano krštenje deteta i građansko i crkveno venčanje mladih roditelja.
Poslato: 10 Jan 2011, 09:16
Zvezde Granda: Ispale Marina i Vesna!
Takmičenje za novu Zvezdu Granda sinoć su napustile dve devojke Marina Antić i Vesna Sekulić.
Od 51.883 glasova, najmanju podršku publike imale su Marina koja je pevala pesmu Viki Miljković Ti, muškarac i Vesna koje je otpevala pesmu Zorice Brunclik Otkopčano jeleče. Ove nedelje žiri su sačinjavali novinari, koji su tamkičarkama zadavali vrlo zanimljive zadatke – od imitacija, recitovanja, glume, pa sve do plesa!
Poslato: 12 Jan 2011, 10:08
TRUDNA SILVIJA NEDELJKOVIĆ?!
Zvezda „Granda“ i njen verenik Saša Stamenković dobiće bebu za sedam meseci
Još jedna prinova ove godine!
Silvija Nedeljković je u drugom mesecu trudnoće, saznaje Kurir. Čim smo primili ovu radosnu vest, pozvali smo njenog verenika Sašu Stamenkovića. Kada smo budućem tati rekli povod zbog kojeg zovemo i čestitali mu, on se nasmejao...
- Izvinite, ali ja stvarno ne mogu da vam pričam o tome. Evo vam Silvija, pa neka vam ona nešto kaže - i predao slušalicu svojoj verenici.
- Čestitam i ja vama i vašem uredniku, jer sam čula da se nalazi u šestom mesecu trudnoće, i želim mu da dobije lepog i zdravog sina - ironično je prozborila pevačica i prekinula vezu.
Ne kažu za džabe drugo stanje. Nekima se ono ispoljava kroz mučninu, a nekima ovako kao Silviji.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu