Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO(sa OFF-om)-diskusija o "Zvedama Granda i Pi
Poslato: 22 Dec 2014, 22:57
Biser
Pridružio se: 23 Mar 2013, 02:24 Postovi: 3718
vrabac* je napisao:
Angel je napisao:
Upravo sam ugasio tv od muke.Na Pinku neki ciga pevao pesmu Zeljka Joksimovica "Ljubavi" za koju je dobio sve glasove i taj "ziri" kaze da je on najbolji do sada i da je sjajno otpevao na svoj nacin. Realno covek nije kriv iako nema veze sa pevanjem ali mi nisu jasni oni sto se vozaju u onim stolicama gore-dole da takvu glupost odvale i posle da neko kaze kako su oni kompetentni da kazu ko zna da peva a ko ne.
Mene stolice asociraju na penetraciju inace su mi "Zvezde granda" jos uvek prijemcivije i za oko i uho za razliku od "Pinkovih zvezda" gde mi je sve odvratno od onog nadobudnog zirija do priucenog voditelja
Iskreno Milan je bio oK u "Letecem startu" ali takvo ponasanje mu ne prilici u ovom takmicenju.Mislim ako ti vacarenje devojaka pred kamerama nazivas tesenje ili sta god onda oK.
Poslato: 23 Dec 2014, 12:43
Kraljica/Kralj
Pridružio se: 24 Jan 2014, 18:56 Postovi: 29760
Angel je napisao:
vrabac* je napisao:
Angel je napisao:
Upravo sam ugasio tv od muke.Na Pinku neki ciga pevao pesmu Zeljka Joksimovica "Ljubavi" za koju je dobio sve glasove i taj "ziri" kaze da je on najbolji do sada i da je sjajno otpevao na svoj nacin. Realno covek nije kriv iako nema veze sa pevanjem ali mi nisu jasni oni sto se vozaju u onim stolicama gore-dole da takvu glupost odvale i posle da neko kaze kako su oni kompetentni da kazu ko zna da peva a ko ne.
Mene stolice asociraju na penetraciju inace su mi "Zvezde granda" jos uvek prijemcivije i za oko i uho za razliku od "Pinkovih zvezda" gde mi je sve odvratno od onog nadobudnog zirija do priucenog voditelja
Iskreno Milan je bio oK u "Letecem startu" ali takvo ponasanje mu ne prilici u ovom takmicenju.Mislim ako ti vacarenje devojaka pred kamerama nazivas tesenje ili sta god onda oK.
Leteci start je bila cista improvizacija ovo je sou koji zahteva voditelja jaceg formata.Milan je glumac,vrlo los glumac,njegovo glumacko znanje je steceno na privatnom univerzitetu.Imao sam prilike da ga gledam kao glumca i deluje mi uvek nedorecen,bez daha..on je od onih likova koji uvek pokusava da se nametne ali tako da to na kraju ostavi bljutav ukus u ustima.
Poslato: 16 Jan 2015, 15:49
Biser
Pridružio se: 23 Mar 2013, 02:24 Postovi: 3718
Ja se njega kao glumca secam samo iz serije Porodicno blago kao konobara i tu nije imao neku ulogu ali sada ga gledam kako glumi Cecu i i da li je moguce da je ono nekome smesno.Zna samo da se krevelji a kada glumi i kad ne glumi tu nema razlike .Ne znam ko su mu idoli ... Dzri Lusi ili mozda Dzim Keri ali on nema veze sa glumom i nije mi jasno kako su njega stavili u onaj ziri za glumce.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 1 gost
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu