U muzičkom šou programu Pinkove zvezdice jedna od članica žirija biće i Leontina Vukomanović, koja će zajedno sa svojim kolegama odlučivati o sudbini talentovane dece. Leontina Vukomanović, oduvek je važila za osobu koja se ne plaši da kaže svoje mišljenje, a često je umela da ocenjuje i svoje kolege kako pevaju. Da li će biti stroga prema mališanima, pevačica kaže:
"Biti u žiriju je užasno odgovoran i težak posao. Uvek se konsultujem sa svojim kolegama baš zato što sam bolećiva prema deci, pa bi se pre moglo reći da sam blag član žirija", rekla je Leontina u intervjuu za Story pre izvesnog vremena i otkrila šta sve deca moraju da poseduju kako bi prošla u sledeći krug:
"Pored sluha i muzičkog talenta važno je da dete bude i harizmatično i da ima sposobnost nastupa i snažan i stabilan glas. Jedno je kada dete poseduje sluh i kada lepo peva po mišljenju mame, tate ili nastavnice muzičkog, ali je sasvim drugo kada treba da stane na veliku binu, pred publiku i mikrofon", zaključila je Leontina.
O tome hoće li Leontina biti stroga u odgovornoj ulozi koja je očekuje, saznaćemo 19. septembra kada na televiziji Pink počinje pravi muzički spektakl za mlade talente do 15 godina.
Voditeljka Marijana Mićić PINKOVE ZVEZDICE ODUŠEVILE: 10 kandidata prošlo dalje, ostali razočarani! Novi mladi talenti imali su priliku da nastupaju pred vrhunskim žirijem koji čine: Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Milan Stanković, Jelena Tomašević i Hari Varešanović
Novi muzički šou "Pinkove zvezdice" počeo je sa emitovanjem, a mladi kandidati do 15 godina, potpuno su oduševili žiri i svojim glasićima razoružali publiku u spektakularnom studiju.
Dalje su sa svih 5 glasova prošli: Anđelija Milenković, Dimitra Mikić, David Radosavljević, Tamara, Mateja Vukašinović, a preostalih petoro je žiri izabrao nakon baraža: Anja Jakimov, Maida Stamenković, Nikola Milenković, Dimitra Mikić i Vanja Bogdanović.
Raspametila žiri Pinkovih zvezdica (VIDEO) MALA DIVA: Lena Stamenković podigla Srbiju na noge!
Lena ima samo deset godina, dolazi iz Zaječara, a njen nastup, pojava i glas oduševili su žiri, publiku u studiju, kao i verovatno sve koji su gledali šou
Preslatku Lenu Stamenković nakon večerašnjeg nastupa u "Pinkovim zvezdicama" definitivno će svi dobro zapamtiti.
Lena ima samo deset godina, dolazi iz Zaječara, a njen nastup, pojava i glas oduševili su žiri, publiku u studiju, kao i verovatno sve koji su gledali šou.
Ona je odabrala pesmu "Ako je vredelo išta" Vane i bukvalano raspametila žiri. A zatim je otpevala još jednu pesmu po svom izboru.
"Mene je rasplakala, priznajem", rekla je Leontina i dodala da ne zna šta je bolje glas, pojava, sloboda... a skromna Lena se u tom trenutku izvinila. "Ja sam jako promukla, izvinjavam se". Milan Stanković prokomentarisao je da je ona prava diva.
Lena je otpevala pesmu po svom izboru na insinstiranje žirija i publike i ona je na oduševljenje svih otpevala Feeling Good. Svojim nastupom je sve u studiju podigla na noge i pokupila je sve pohvale.
Pinkove zvezdice TAKMIČARKA SE NALJUTILA NA MILANA: Nije lepo što me zezaš!
Milan je najpre glasao za Milenu Kostić koja ima 13 godina i koja je pevala pesmu Nine Radojičić "Čovek je čaroban", a zatim se predomislio. Milenu je to strašno naljutilo
Novi muzički šou "Pinkove zvezdice" počeo je sa emitovanjem prošlog petka, a mladi kandidati do 15 godina, potpuno su oduševili žiri i svojim glasićima razoružali publiku u spektakularnom studiju.
Dalje su prošli: Magdalena Vračić, Lena Stamenković, Veljko Krivokapić, Jana Paunović, Jovana Janković, Milica Ilić, Nejaz Ramčevski, Milica Mamontov, Ana Kuzmanović, Sonja Marković, Ognjen Repanović i Milena Kostić.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu