Tema posta: Re: Šta novine pišu o "Pinkovim zvezdama"
Poslato: 27 Avg 2015, 22:39
Smaragd
Pridružio se: 29 Jun 2015, 22:06 Postovi: 6637
OŽENILA SE PINKOVA ZVEZDA: Radovanović rekao „da“ i krstio ćerku
Moja ćerkica je prespavala krštenje. Inače, beba je mirna, rekao je Miloš
Pinkova zvezda Miloš Radovanović prošle nedelje venčao se sa suprugom Vericom u jednoj crkvi u Užicu, a tom prilikom je krstio i dvomesečnu ćerku Janu. Radovanovići su organizovali slavlje za 70 ljudi, među kojima nije bilo Miloševih kolega.
- Moja ćerkica je prespavala krštenje. Inače, beba je mirna, ali u restoranu je bila vesela, uživala je u akustičnoj muzici - kaže Pinkova zvezda, koja će već u septembru promovisati svoju novu pesmu „Vidi me sad“.
kurir.
_________________ Ništa tako ne ponizuje čoveka koliko to što vidi da budale uspevaju u stvarima u kome je on doživeo neuspeh.
Poslato: 13 Sep 2015, 01:25
Gospodar Foruma
Pridružio se: 03 Dec 2010, 13:56 Postovi: 85934
Pinkove zvezde: Ovih deset kandidata ide u sledeći krug! VIDEO
Muzički šou Pinkove zvezde u drugoj epizodi bio je veoma naper, jer se večeras u baražu našlo čak 9 takmičara, a Simona Milošević, Zagorka Mladenović i Ivana Keković jedine su takmičarke koje su osvojile #svihpet glasova, dok je tri kandidata ispalo tokom večeri
Nakon uzbudljivog takmičarskog dela i predstavljanja kandidata o čijoj je sudbini odlučivao stručni žiri u sastavu: Ceca Ražnatović, Marina Tucaković, Bora Đorđević, Miroslav Ilić i Haris Džinović, odlučeno je da čak njih 9 završi u baražu i još se jednom dokaže acapella izvođenjem odabrane numere. Tri kandidata ispala su tokom samog takmičenja, dok je strogi žiri Pinkovih zvezda odlučio da samo tri učesnika zaslužuju da se plasiraju direktno u naredni krug.
Osim Zagorke, Simone i Ivane koje su ostvarila direktan prolazak, dalje su prošli: Dalibor Ćup, Božana Petrović, Mladen Zikić, Biljana Maletaški, Lazar Jovanović, Vladan Milovanović i Slavko Đokić.
Poslato: 20 Sep 2015, 00:43
Gospodar Foruma
Pinkove zvezde: Izabrano novih deset kandidata!
U večerašnjoj emisiji takmičenja Pinkove zvezde nastupilo je petnaest kandidata, od kojih je njih deset uspelo da izbori plasman u drugu fazu takmičenja.
Poseban utisak na žiri ostavili su Jovana Milanović, Marko Šabanović, Sava Grubić, Jelena Đurić, Kaja Mijatović i Milana Dautovska koji su prošli sa svih pet glasova žirija. Međutim, bilo je i dosta takmičara koji su morali da se bore za svoj prolazak u baražu Pinkovih zvezda. Žiri je tokom cele emisije bio vrlo raspoložen, a nekoliko puta šalili su se na račun Miroslava Ilića, koji je nastavio tradiciju i i dalje ima ulogu najstrožijeg sudije. Ipak, to ih nije omelo u tome da ocene kandidate i odluče ko prolazi u sledeći krug takmičenja.U baražu se našlo devet takmičara, a od njih su u sledeći krug prošli: Aldin Čergić, Dijana Hazirović, Marjan Bračanin i Jelena Pajić.
Poslato: 27 Sep 2015, 10:51
Gospodar Foruma
Pinkove zvezde: U baražu završilo 11 takmičara! Strogi žiri i velika trema!
Četvrta emisija muzičkog takmičenja Pinkove zvezde omogućila je polazak u drugi krug novim talentima. Još deset takmičara ćemo uskoro gledati u drugom krugu na televiziji Pink.
Samo dva takmičara ostvarilo je večeras maksimalni broj poena - #svihpet glasova, od veoma strogog žirija Pinkovih zvezda. Jedanaest mladih i talentovanih ljudi borilo se u baražu za osam preostalih mesta, dok je dvoje automatski ispalo. #svihpet glasova od Cece Ražnatović, Marine Tucaković, Miroslava Ilića, Harisa Džinovića i Bore Đorđevića osvojili su: Miloš Đorđević i Dragana Žeželj, dok su iz baraža odlukom žirija dalje prošli Andrijana, Biljana Stanković, Stefan Rusinović, Nemanja, Aleksandar Karađorđević, Miroslav, Anja Tomić i Sandra.
Budite i sledeće subote uz TV Pink i portal Svet Plus, jer vas očekuje još mnogo zabave i sjajnih kandidata koji će vas oduševiti svojim vokalnim sposobnostima.
Poslato: 17 Okt 2015, 23:07
Smaragd
Pridružio se: 13 Jul 2012, 21:31 Postovi: 6354
(FOTO) OPČINILA PUBLIKU I ŽIRI: Nađa Golubović plesala polugola u Pinkovim zvezdama!
Dobro si to uradila. Lepo izgledaš, lepo igraš, pevanje uopšte nije bilo loše, interesovala se Marina
Nađa Golubović zaludela je publiku u studiju svojim provokativnim stajlingom i plesom.
Za prvu pesmu je odabrala Cecin hit "39,2", a prva se digla Ceca.
"Meni je Marina rekla "Miki, Miki, podigni se da vidiš! Podigao sam se, pa mogu sada da se spustim", rekao je on.
"Dobro si to uradila. Lepo izgledaš, lepo igraš, pevanje uopšte nije bilo loše, koliko godina imaš? Upitala je Marina. 32 godine, i dodala je: Moram da naglasim da sam zbog Cece počela da pevam narodnjake", priznala je Nađa.
Druga pesma je "Oženićeš se ti".
"Ova druga pesma je baš zanatski otpevana. Odlično, bez ijednog falša. Baš se vidi da imaš iskustvo i da se baviš pevanjem. Ja mogu samo da ti čestitam", rekao je Haris.
"Ostala sam gore, super, odlična boja, odličan način pevanja, ide uz nju.. super", dodala je Marina. "Ova druga pesma je presudila, iako sam rekao da sam na nagovor moje Cvete ostao gore", priznao je Miroslav i dodao da je gledao spotove Gage i Britni Spirs koje su bile i izazvnije obučene od Nađe.
kurir.
_________________ Forum Srbija,mesto na kome su snovi u boji, inspiracija nepresušna, misli slobodne, lepota u rečima.
Poslato: 17 Okt 2015, 23:40
Smaragd
UŽIVO PINKOVE ZVEZDE: Kovrdžavi Adam već favorit žirija!
Žiri će po ko zna koji put imati težak zadatak, da odluči kojih 10 takmičara će proći dalje
Šesta epizoda druge sezone Pinkovih zvezda otkriva velike talente i nove pevačke nade.
Žiri će po ko zna koji put imati težak zadatak, da odluči kojih 10 takmičara će proći dalje, ali njihovo vešto uvo će morati da proceni.
Petočlani žiri ostao je nepromenjen od prethodne sezone, Miroslav Ilić, Marina Tucaković, Haris Džinović, Svetlana Ceca Ražnatović i Bora Đorđević.
00.23 Adam Labunski – 5 glasova
Istina je druže – Dug aplauz za Adama. Svetski izgleda, priznala je Ceca. MTV, super, a šta reći, aj da čujemo tu drugu pesmu, dodala je Marina. Ja mislim da je zvezda rođena, dodala je i Ceca. Ivane Kurtiću, nisi sam, primetio je Haris. Bogami, ja mogu slobodno reći, favorit, hvalio ga je Haris. Pojava, outfit, sve, savršeno, primetio je Bora. Možemo napraviti neki izuzetak u pravilima, nemoj pevati uopšte drugu pesmu, rekao je Haris.
Tajno moja –Mislim da je Makedonija dobila svog predstavnika na pesmi Evrovizije, rekao je Bora. Pokvario si malo utisak sa ovom drugom pesmom, rekao je Haris. Nemoj pevati drugu pesmu. Dobro sam ti rekao, znaš i sam, kritikovao ga je Haris.
00.15 Aleksandra Rikanović - 3 glasa
Devojko veštice - Energija dobra, a pevanje tandara mandara, oštra je bila Marina. Cecino pevanje pogubno utiče na estradu, primetio je Bora. Pa da čujemo drugu pesmu, energiju smo već videli, rekla je Ceca. Koje ti pesme više leže? Upitao je Milan, Aleksandru. Pa koje mi više plate, iskrena je bila ona.
Čekala sam – Ja sam voleo da se podignem već na Cecu, ali nije to bilo za podizanje, a pogotovo ova druga mislim da nije. Ja sam iznenađen da ti uopšte imaš tri stolice, rekao je Miroslav. Ma ja se ne slažem, jesi da si imala par falševa, ali ti znaš da pevaš, energija sve tu, usprotivila se Marina. Marina, ona je non stop u falšu. To što imaš energiju je druga dimenzija, ali si non stop u falšu. Da li ti ta energija oduzima koncentraciju pa izlaziš iz intonacije, kritičar je bio i Haris. Meni si ti paketić i kompletić, rekla je Ceca. Ako je Ceca to rekla, onda ne moram više ni pevati, ja sam sretna, iskrena je bila Aleksandra.
00.08 Nemanja Kostić – 5 glasova
Ti mene i nikad nisi volela – Ovo ti je tanka peta stolica, priznao je Miroslav. Ovo je tanka peta stolica zato što ima toliko dikcijskih frljoka, da to toliko para uši, i zato sam toliko čekao da pritisnem ovo zeleno, objasnio je on. Meni je to bilo slatko... super, dodala je Marina. Meni je to interpretativno ličilo na Mileta Kitića. Po meni si ti to otpevao kafanski, e sada je ovde stvar ukusa, rekao je Haris.
Misliću na tebe – Malo nesiguran početak, i onda si bio sve sigurniji. Vrlo ubedljiv na kraju i zaslužena petica, rekao je Bora. On zna da peva, i to je pokazao posebno u drugoj pesmi, u svakom slučaju mislim da si zaslužena petica, rekla je Ceca. U oba faha si odličan bio, tako da ja mislim da je petica kao grad, rekao je Haris. Samo povedi računa o dikciji, i odlično, dodao je Miroslav.
00.00 Katarina Živojinović – 3 glasa
Bio si mi sve –Iako je imala 0 glasova na kraju pesme, odmah potom je došla do 4. Hajmo drugu pesmu Katarina, rekla je Marina, a ostali su se složili.
Lola – Haris se spustio. Po cenu da lupim, ali mislim da su i ove tri stolice i više nego dovoljne, primetio je Milan. Nisi lupio, imaš šansu u baražu da budeš bolja, ali da se Haris nije spustio, ja bih se spustio, priznao je Bora. Vrlo tanko, shvati ovo kao neku podršku i potrudi se da budeš bolja, savetovao je on. Ona je toliko prepadnuta, da je u boji njenog kompleta, bela kao kreč, toliko si se uplašila, dodala je Ceca.
23.48 Magdalena Vračić – 5 glasova
Isplači se otvori dušu –Moram da kažem za ovo što smo čuli... 13 godina, rekao je Milan. Fantazija, formiran glas potpuno, sa 13 godina, ostao je u čudu Haris.
Luče –Ti si vanserijski talenat. Svaka čast, rekla je Ceca. Magdalena, šta da ti kažem, pred tobom je blistava karijera. Za tri koplja si skočila sada, rekao je Bora. I ponašanje i pevanje, svi atributi su tu, ubacio se Bora. Ona je rođena za to, jednostavno je tako, rekla je Marina. Bravo, kratak je bio Haris. Nemoj da se uobraziš i nemoj knjigu da zaboraviš, ali da si talentovana – jesi, rekao je Miroslav. Magdalena je pokušala i da imitira voditelja, što je oduševilo sve u studiju. Pošto je Magdalena otišla sa scene, Haris je dodao. Moram da kažem nešto, ne mogu da izdržim. Kada ovo dete od 13 godina ne pokazuje nijednim gestom tremu... Nemojte mi više priče o tremi, oštar je bio Haris. I Ceca je objasnila kako se ona bori sa tremom.
kurir.
_________________ Forum Srbija,mesto na kome su snovi u boji, inspiracija nepresušna, misli slobodne, lepota u rečima.
Poslato: 18 Okt 2015, 00:15
Smaragd
(VIDEO) ZVEZDA JE ROĐENA: Adam Labunski raspametio žiri Pinkovih zvezda!
Možemo napraviti neki izuzetak u pravilima, nemoj pevati uopšte drugu pesmu, rekao je Haris. Adam Labunski u potpunosti je očarao žiri Pinkovih zvezda.
On je za prvu numeru izabrao pesmu "Istina je druže" Peđe Medenice, i dobio ogroman i dug aplauz.
"Svetski izgleda", priznala je Ceca. "MTV, super, a šta reći, aj da čujemo tu drugu pesmu", dodala je Marina." Ja mislim da je zvezda rođena", dodala je opet Ceca.
"Ivane Kurtiću, nisi sam", primetio je Haris. "Bogami, ja mogu slobodno reći, favorit", hvalio ga je Džinović.
"Pojava, outfit, sve, savršeno", primetio je Bora. "Možemo napraviti neki izuzetak u pravilima, nemoj pevati uopšte drugu pesmu", rekao je Haris.
Međutim, Adam je otpevao Tošetovu pesmu "Tajno moja".
"Mislim da je Makedonija dobila svog predstavnika na pesmi Evrovizije", rekao je Bora. "Pokvario si malo utisak sa ovom drugom pesmom", rekao je Haris. "Nemoj pevati drugu pesmu. Dobro sam ti rekao, znaš i sam", kritikovao ga je Haris.
Poslato: 13 Dec 2015, 16:03
Smaragd
(VIDEO) ONA JE DIGLA MIROSLAVA ILIĆA NA NOGE: Pevač pokazao da mu ples baš i ne ide od ruke
Miroslav Ilić nije krio svoje oduševljenje takmičarkom "Pinkovih zvezda", zbnog koje je čak ustao i da igra.
Darinka Moldovan je inpresionirala sve članove žirija, ali pevač je bio najviše fasciniran atraktivnom crnkom. Ona se predstavila pesmom "Crni ples", a kada je otpevala pesmu, Miroslav ju je zamolio da još jednom na "suvo" otpeva refren. Kada je Darinka to učinila, pevač narodne muzike nije mogao da se suzdrži te je tako ustao iz fotelje i počeo da igra.
Poslato: 14 Feb 2016, 17:59
Smaragd
MILI PRONAŠAO SVOG FAVORITA: Podseća me jako na mog Alena, ali daću ti keca zbog kose!
Novog člana žirija Aleksandra Milića Milija, oduševio je takmičar iz Makedonije, Adam Labunski.
Nakon što je ishvalio njegov nastup, Mili mu je uputio i nekoliko kritika za žanr muzike.
"Ovo što si otpevao bilo je fantastično, ali ja tebe ne vidim u tom stilu, ako nastaviš tako lupićeš glavom o zid, imaš ogroman potencijal", rekao je Mili i dodao:
"Podseća me jako na mog Alena, ima taj neki momenat! Mislim da ti je on idealan da se ugledaš na njega", savetovao ga je Aleksandar, a onda dozvolio gledaocima da zamisle njega sa kosom:
"Nažalost, ja sam imao identičnu takvu kosu i zato ću ti dati keca, jer je ja nemam!"
Poslato: 14 Feb 2016, 18:14
Smaragd
MARINA TUCAKOVIĆ SREĆNA ŠTO CECA NIJE U ŽIRIJU: Sad sam ja najbolja riba!
U večerašnjoj emisiji "Pinkovih zvezda", folk pevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović u žiriju je zamenio kompozitor Aleksandar Milić Mili koji će ocenjivati kandidate.
Čuveni tekstopisac i kompozitor pristao je da ocenjuje buduće pevačke zvezde.
"Uz dužno poštovanje kolegi Miliju, ali Ceca je mnogo bolja riba od njega", rekao je Bora Đorđević u šali, a onda se ubacila Marina koja je navela kako je ona jedina žena u žiriju.
"Sad sam ja najbolja riba u žiriju! A i jedina", dobacila je Marina Tucaković.
kurir
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu