Tema posta: Re: Koga biste zeleli da vidite na Farmi 7?
Poslato: 25 Jan 2016, 11:38
Tirkiz
Pridružio se: 21 Sep 2015, 14:31 Postovi: 1414
čedinica je napisao:
maretovu vidovitu zorku
samo da ne uvode nasilnike, da li psiho sadiste, da li fizičke nasilnike-nebitno. pun mi je kufer odvratnih i konstantnih svađa!
I meni, ali jbg mnogi samo to i žele da vide.
Nek ubace nekog rok muzičara, ali nekog za koga sam čuo (ili barem za njegov bend), da ne budu samo folkeri. Milića, Peđu D'Boja i tako tu istrošenu robu ne računam.
samo da ne uvode nasilnike, da li psiho sadiste, da li fizičke nasilnike-nebitno. pun mi je kufer odvratnih i konstantnih svađa!
Nek ubace nekog rok muzičara, ali nekog za koga sam čuo (ili barem za njegov bend), da ne budu samo folkeri. Milića, Peđu D'Boja i tako tu istrošenu robu ne računam.
Koga imas na umu?
_________________ Zorka: ne volim je, uzela mi je palačinak...ona je lezbejka...
Tema posta: Re: Koga biste zeleli da vidite na Farmi 7?
Poslato: 25 Jan 2016, 11:42
Tirkiz
Pridružio se: 21 Sep 2015, 14:31 Postovi: 1414
Lana del Rey je napisao:
Locust je napisao:
čedinica je napisao:
maretovu vidovitu zorku
Koga imas na umu?
Sad ovog momenta nikoga. Nisam izbirljiv, samo mi je bitno da ne vidim konstantno iste face iz sezone u sezonu.
Ama znam razumem te,ali ajde realno da pristupimo svemu,ko bi pristao tamo da udje i za koju sumu? tim pre sto znamo koliko je Mitrovic neposten covek i cicija koja ne isplacuje honorare uredno i savesno,pa mu je najlakse pozvati matore,zaboravljene budale,tipa Zorica,Era,Bora,Lepa..znaci,ljudi bez sopstvenog zivota a i dalje gladne slave i naslovnih strana,nikako da se pomire sa time da je njihovo odavno proslo i da su dosadili vise i Bogu i narodu.
_________________ Zorka: ne volim je, uzela mi je palačinak...ona je lezbejka...
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu