Evo kako se dobro cita ovaj forum pa se copy s njega - objavljeno u kuriru
max a reci vise sam tekst govori lektira za filipa!!!! Ovaj čas, ovaj čas, jedan filip, na uzici od svile, sa noktima lila, s mašnicom od tila, prolazi kraj nas. Jedna stanija stara sa filipom razgovara: - Fifi, gledaj pravo! Fifi, digni rep! Fifi, pazi drvo! Fifi, nisi slep! Fifi, mašnu pazi! Fifi, lepo gazi! Fifi, to ne njuši! Fifi, gore uši! Fifi, jezik niže! Fifi, hodi bliže! Fifi, ne prkosi! Fifi, ti znaš ko si! Fifi, ne skakući! Fifi, sad ćeš kući! Tako Fifi živi na uzici od svile, sa noktima lila s mašnicom od tila.
Приметила је и темпераментна Јока да на Стану пенуши Данијелова ђока. Ипак, на Данијеловм лицу јасно пише да због Филипа жели да се пропедерише. Autor forumaš:Џони
Pridružio se: 25 Apr 2013, 14:27 Postovi: 251 jel mecava kresn`o gocu, il` je svoju trubu turio u ljubu i jovana oko njega dirty dance plese al` sada nam joka danijelu krese sexy sandra na zalost rano ode kuci i zbog nje je mecavi cesto bio kruci vesna rivas nije njegov nivo da bi to jeb*vo moras piti pivo cim joj smor izas`o rajka ckupi nudi kresni bar to miki, daj ne palamudi saska je k`o stvorena za ljubav da vode, al ckapi je mecava ne sme od vojvode stanija je zauzeta, pali ga to dupe i zbog njega mecava je gost misije rupe sad vidite da mecava ima strasnu muku i zbog svega navedenog jaca desnu ruku povlaci se duhoviti sve cesce u mrakic i druzi se sa najdrazom desom sakic
Pridružio se: 25 Dec 2010, 15:00 Postovi: 39460 Lokacija: Beograd
belgrade boy Tema posta: Re: Generalna diskusujaPoslato: Danas, , 16:05
Pridružio se: 25 Apr 2013, 15:27 Postovi: 279 pije goca danas malo manje jer je sinoc napravila sranje al nikako ne moze iz blata jer na dno je vuce njena zlata pijane su, ne biraju pice jezikom se sve vise zaplice parlamente donosi zakone da se njih dve alkohola klone evo vlada sad hitno zaseda samo jedna tacka dnevnog reda da se goca farmi hitno vrati i era se od soka povrati dacic je za, duet bi s njom pev`o daj molim te, sredi mu to kevo ali sve je dzabe jer vucic je nece mrtav ladan kaze ne gledam to smece nas je zeljko sacuvao lovu, nema vise mene u tom sovu sad kod kuce broji eurice jer ne trosi lovu on na pice kazu da sam napravila sranje bas u inat necu piti manje
Moj je Mirko isti tata, al` na zalost nema rata. Da on malo pljacka, krade, i sve svojoj mami dade. Nije on ko druga deca, skoluje ga teta Ceca. Za klanove to je ekspert, cim ga prodje taj pubertet. Iako je izbo decka, moj je Mirko prava cvecka. Toliko o tebi sine imam jos dve ribetine Ko ih vidi samo zine ful fulova pi*ketine. Cesto pricam s teta Cecom, i hvalim se svojom decom. U to ime vasa majka pije svakog dana sve vise rakije
Ime mi je Stana, cura sam bez mana Sve na meni plasticno jer to je eroticno Moja guza svima smeta, zavidi mi Goca teta Lako bi sa njom, da je ona sama al` je puno na forumu ljubomornih dama Sto me niko ne voli, sebe pitam cesto Amerika, Srbija, gde je moje mesto I sise sam stavila da bi preko bare al` je tamo mnogo takvih, posao mi kvare Sve cu ja da uradim, samo da budem in Cak sam se i slikala za playboy magazin Onaj Hefner mator, deduskara prava al` bas sve sam probala, ne dize se kara Silikon u guzu stavih jednog toplog leta odmah dobih zanimanje, najlepsa starleta Lovatori poludeli, hoce moje dupe svi od reda poklanjaju samo stvari skupe Bilo je i onih koji bi da kresu, u red gospodo, placanje u kesu Ja sam jako pedantna, devojka iz Rume nikom od njih nisam, dala ja bez gume Skupilo se kesa dosla sam kod mame kad vidose kes, zasto da se srame Za ispite ne pita, bitno da sam lepa da imam zanimanje, jes da je starleta Jednoga popodneva, bas smo jeli sarmu, skriven broj na mobitelu, hoces li na farmu Osmeh nisam mogla sakriti sa lica kad mi rece ovde zeljkova Milica Brzo dogovorismo se, dnevnica je lepa ne placa se malo mog kalibra starleta Rekla mi je Milica, bice tamo vonja, poslusaj moj savet, nadji nekog konja Merkala sam farmere, izbor je bas los al sklepacu nekoga, nisam dzabe olosh Tako jednog dana,, kakim u cenifi pade mi na um, ti ces bit taj fifi taktika je vidjena al boli me pi*ka nisam ja bez veze rava americka Fillip je bas sonjav, prava je curica valjda zato sto ga krese taj neki stevica Eto to je pesmica smisljena iz cuga ako ja ne pobedim, oblice me tuga Kad sam bila mala, stala sam na presto i zato sad hocu samo prvo mesto
Pridružio se: 24 Maj 2012, 18:47 Postovi: 6182 Lokacija: Novi Sad
belgrade boy Tema posta: Re: Generalna diskusija PostPoslato: Juče, , 17:26 OnLine Tirkiz Tirkiz Korisnikov avatar
Pridružio se: 25 Apr 2013, 15:27 Postovi: 408 Ime mi je Stana, cura sam bez mana Sve na meni plasticno jer to je eroticno Moja guza svima smeta, zavidi mi Goca teta Lako bi sa njom, da je ona sama al` je puno na forumu ljubomornih dama Sto me niko ne voli, sebe pitam cesto Amerika, Srbija, gde je moje mesto I sise sam stavila da bi preko bare al` je tamo mnogo takvih, posao mi kvare Sve cu ja da uradim, samo da budem in Cak sam se i slikala za playboy magazin Onaj Hefner mator, deduskara prava al` bas sve sam probala, ne dize se kara Silikon u guzu stavih jednog toplog leta odmah dobih zanimanje, najlepsa starleta Lovatori poludeli, hoce moje dupe svi od reda poklanjaju samo stvari skupe Bilo je i onih koji bi da kresu, u red gospodo, placanje u kesu Ja sam jako pedantna, devojka iz Rume nikom od njih nisam, dala ja bez gume Skupilo se kesa dosla sam kod mame kad vidose kes, zasto da se srame Za ispite ne pita, bitno da sam lepa da imam zanimanje, jes da je starleta Jednoga popodneva, bas smo jeli sarmu, skriven broj na mobitelu, hoces li na farmu Osmeh nisam mogla sakriti sa lica kad mi rece ovde zeljkova Milica Brzo dogovorismo se, dnevnica je lepa ne placa se malo mog kalibra starleta Rekla mi je Milica, bice tamo vonja, poslusaj moj savet, nadji nekog konja Merkala sam farmere, izbor je bas los al sklepacu nekoga, nisam dzabe olosh Tako jednog dana,, kakim u cenifi pade mi na um, ti ces bit taj fifi taktika je vidjena al boli me pi*ka nisam ja bez veze rava americka Fillip je bas sonjav, prava je curica valjda zato sto ga krese taj neki stevica Eto to je pesmica smisljena iz cuga ako ja ne pobedim, oblice me tuga Kad sam bila mala, stala sam na presto i zato sad hocu samo prvo mesto
CEO DAN JA UČIM DA NAPRAVIM AJVAR KAŽU DA ZA FARMU TREBA DOBAR ZANAT POČEO MUZEM KRAVE, SKUPLjAM KOKO JAJA BIĆU STVARNO DOBAR, NAJFARMER BAJA PRIJAVIO SAM SE PUTEM VIRTUELNIH MREŽA AL' REKLI SU MI DA MI ZA TAMO TREBA VEZA EKREMA SAM ZVAO, POČEO ME ZEZA "THIS IS NOT FOR YOU, IN THIS I'M THE BEST JA" ODMAH SAM SE SMORIO I NISAM ZNAO ŠTA ĆU DA UPADNEM U FARMU JA NEKAKO MORAĆU AKO TREBA SEBI PIŠAĆU U FACU DA BUDEM GLAVNI FARMER SVE OD SRCA DAĆU
KAKO ĆEMO BRATE PA JA STVARNO NE ZNAM DA L' DA IM PLATIMO AL' JATIH PARA NEMAM KAKO ĆEMO BRATE PA JA STVARNO NE ZNAM DA LI DA IM PLATIMO AL JA TIH PARA NEMAM
NA FARMU DA ME PRIME ONI NEĆE, NEĆE, NEĆE, NE, NE, NE KAŽU DA HOĆE SAMO ONE SUPER, TURBO POZNATE NA FARMU DA ME PUSTE ONI NEĆE, NEĆE, NEĆE, NE, NE, NE A PUSTE SVAKOG KERA JEB'O LI IH OJDANIĆ ERA
ČEKAO SAM JAKO DUGO SAMO NA TAJ DAN DA UĐEM NA FARMU BIO JE MOJ SAN DA RAZVOZIM ĐUBRE ILI MUZEM KRAVE DA SPAVAM U ŠTALI NA BALAMA SLAME DA JEDEM BURANIJU DOK DRK*M NA STANIJU DA PIŠAM PO ČUČAVCIMA I SEREM IM U AVLIJU DA TERAM SVE U KURAC I SVIMA jeb** MATER AL' JA NISAM V.I.P. VEĆ YOUTUBE AMATER I ZATO MI NE DAJU NA FARMU NI BLIZU DOK JA POLAKO LUDIM I PADAM U KRIZU ŠTA SAM BOGU ZGRIJEŠIO PROKLETI ŽIVOTE je*o TE, je*o TE, je*o TE, je*o TE
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu