Ima neki slikar Memo Za farmu se nije spremo Ostavio zenu kuci Za njom ce mu srce pući. Lejla ima pamet malu Udade se za budalu. Vrišti,skače, Skida gaće, Lud ko struja Pravi Muja. Šta to činiš Memo? Ko te tako spremo? Al ugrabi Memo zgodu Iskoristi srpsku slogu Pa Staniju razbuca Sve na farmi puca. Nije Memo budala Srbija mu dala Da za evre radi Pobedom se sladi.
"Privukao Edin jednom Jelu k sebi, Pokazav joj alat malo ga zaklati, I namah on htede da ga upotrebi, Ali Jela rece: ”To ce me zaklati. Suvise je golem i dugacak da bi...” ”Dobro, rece Edin, da ne bude bola Necu stavit celog”; al onda je zgrabi I gurnu joj alat, al samo do pola. ”Jaoj, rece Jela, ja sam vasa zrtva, Stavite ga celog, i tako sam mrtva.”
Pridružio se: 25 Dec 2010, 15:00 Postovi: 39460 Lokacija: Beograd
Odlucila Jeca Da se malo keca Izabrala Cupu On joj kopa rupu
Druga Jeca Ne zna sta ce Od muke joj Spale gace Edina bi ona rado Al Japa cuva Svoje stado
Ekrem ne zna Sta ga ceka Kubanka mu Jos u glavi Sa njom on Sovove pravi Igbala ce da Ga lesi Kesu mora Sad da dresi Dok na Farmi drema Razvod mu se sprema
Lepi Mica Mnogo prica Prdi, psuje, podriguje Zorka njemu drustvo pravi Divna im radi o glavi
Suzi nesto mnogo kuva Svoju glavu ona cuva Od ludaka raznorazni Kod WC-a se ispazni
Ivan laze, maze, smrdi Simonida mnogo prdi Romana se retko cuje Marko Sari namiguje
Svetlana se femka Dzidza mnogo merka Vajs nesto sapuce Seki skida papuce
Makedonce cuti Slobica se ljuti Marijana place Kaca skida gace…
nastavice se….
Pridružio se: 25 Dec 2010, 15:00 Postovi: 39460 Lokacija: Beograd
belgrade boy je napisao:
brilijante skupe, ne stigoh ti dati, jer baka i mama hoce pismo slati, turih ga u carapu, kupio sam nove, samo da bih tebi ostvario snove, da bi bilo mirisljavo, nisam noge prao, i pored sve taktike, ipak sam zasrao, dosao je ognjen, vadi neko pismo i u njemu kaze da zajedno nismo, svi se obradovali cak i onaj tuta, jer u pismu pise, imas dva minuta, a bas sam se radov`o ja divninoj sarmi, ali uzaludno, nisam ja na farmi, ionako to je sve taktika bila, al` na zalost moju nije upalila, prstenovat tebe necu, iako sam mulac, sve sto ja ti mogu dati, to je samo qurac
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu