Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi" 5
Poslato: 09 Jul 2015, 02:15
Tirkiz
Pridružio se: 05 Jun 2015, 02:47 Postovi: 957
Samo me zanima kada se odigrala farma 6 kao i ko je pobedio, a na sve to, zasto se ova tema zove farma 5 ili ste samo reimenovali pdf dok ne pocne nova, ali bi to znacilo da ce nova zasigurno poceti
s toga je moje pitanje prosto, posto sam ubedjen da je bilo 5 farmi ne citam zutu stampu i sl, pa me zanima da li to postoje bas cvrste garancije da sada u Sept krece i nova Farma, jer je onda na pomolu guzvanjac, posto je VB vec poceo audiciju, a takodje je bila i najavljena aducija za nove Parove, tokom trajanja proslih
Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi" 5
Poslato: 13 Jul 2015, 02:23
Tirkiz
Pridružio se: 05 Jun 2015, 02:47 Postovi: 957
Fala Mare druze Stari, slavni Care, sa par Kari Stink ne pratim, te nije bilo sanse da ukacim dzingl... znaci sada pouzdano znamo da nas salecu i VB i Farma, a poprilicno sam siguran da su najavljivali i audiciju za nove Parove... stavise i da se odrzala tokom starih, tako da su i novi Parovi u vazduhu za suludi Septembar, jer je Happy uleteo u kolo i sada mu nema izlaska, posto to znaci pad... poprilicno sam i siguran da ce sudbinu novih Parova u mnogome odrediti rejting Maldiva
Elem, okreni obrni bas preterase, kao po starom obicaju i sada ce ispasti ona fora, kao i iz cuvene Arsine 2009te kada se doduse najjace zezasmo, al ponajvise zahvaljujuci pauzi... tad bese da od 20h kreces da saltas kanale u nedogled, ne bi li sve ukacio i tada je bukvalno bilo ovako 20h DP Farma 21h DP VB 22h Survivor to jest (Roca vs Armada, ali i vazdizanje Srdjana Dincica Djidje, koji je sada glavni scenarista kod Ivana Ivanovica, a tad je samo 'lupetao na ostrvu' i izdao plemenski dogovor, sto mu ni dan danas ne zabravljam)... na stranu digresiju o Survivoru, ali raspored mogu da potpisem, pogotovo sto su namerno odradili tako da jedni drugima ne bi uskakali Survivor nije bio u lajv formi, dok je B92 za tu priliku pustio streaming, a Stink bi nakon DP, vazda imao neku svoju emisiju, nakon koje bi krenuo nocni lajv, te je sve moglo da se isprati, jer VB gledas na kompu, a Farmu na TV... mi smo tada vise bili posveceni VB, a i ipak je to bila prva Farma, dok smo VB sa obicnima bas dugo cekali i bili ga zeljni, jer se prosli neslavno zavrsio, iznenadnim prekidom zbog tragedije, te od Ivana Ljube nismo imali pobendika do Arsica... ako nista, sve ovo otkucah da kazem, da ce def imati sta da se gleda na TV, od Sept pa do NG, medjutim nista od toga se nece moci ukaciti u fullu, jer jednostavno moras da skaces s proga na prog i promasis nesto, bas zbog tog seljackog mentaliteta u nasega naroda... zbog jednog procenta vise u rejtingu, niko nece da se odrekne svoje pozicije, te im je bolje da odjednom grunu sve reality sto imaju, pa cak i ako ih niko nece ispratiti valjano, a onda da dodje par susnih godina, kada niko od njih nece vise pustati reality, zbog prezasicenosti... i sve tako dok ne prolupamo, pa onda opet kao i sada, da tamo neka Happy grune reality iz steka i on momentalno postane najgledaniji, jer je publika za takve formate, bila u prevelikoj krizi zbog visegodisnje nestasice
PS
Vec sada sebe ubedih da ce ici VB s obicnima tokom jeseni i sve do NG, a onda kao i obicno, kada prodje NG i sva moguca slavlja, krece i takozvani VIP VB, bas kao sto je nekada bilo, tokom Feb i Marta eto toliko mi nedostaje da sam poceo i prog shemu da im krojim jedino sto me zbunuje je podatak da reklama za VB ide i na Prvoj, al je opste poznata stvar, da su te dve stanice, clanovi istog Sat Networka i da samim tim imaju istog gazdu na visem nivou, kao i sto svichuju voditelje, filmove i formate, kao od sale, pa bi im Prva mozda mogla pomoci oko skupjeg i produkcijski zahtevnijeg VIP VB, medjutim sve ovo mi govori da cu moci da se pozdravim sa Survivorom, te kako ne pratim zutu stampu, bio bih prezahvalan, ako bi iskocio bilo kakav podatak o tome
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu