Pridružio se: 06 Dec 2010, 11:21 Postovi: 17749 Lokacija: Marakana, Sever
Da bi neko odigrao pametno, neophodne su mu mozdane vijugice Dozvolila je sebi da je cak i Ekrem sroza i pljuje na sve strane.
Neka je posalju na Dvor da zaradi jos koji nedeljni dinar.
Mogla je pametnije odigrati u smislu da se ne zamera Ristichevicu, ali meni je bash zbog tog zameranja neopisivo draga, znachi ne preza ni od chega, udara na onog zbog koje ce je proste narodne mase blatiti!!
VENDI!!
_________________ Zove me Evropa, zove me celi svet! A ja pravim preokret, tako u nedogled!!
Mogla je pametnije odigrati u smislu da se ne zamera Ristichevicu, ali meni je bash zbog tog zameranja neopisivo draga, znachi ne preza ni od chega, udara na onog zbog koje ce je proste narodne mase blatiti!!
VENDI!!
Vazno je da prosirene nece....
Pripadam slozenim, pa mi je ono shto ce proste i prosto-proshirene raditi, pravo da ti kazem rakel STRANO....
_________________ Zove me Evropa, zove me celi svet! A ja pravim preokret, tako u nedogled!!
Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"
Poslato: 04 Jan 2011, 20:24
Biser
Pridružio se: 13 Dec 2010, 02:07 Postovi: 2740
evo na pinku ide specijal farme i upravo bila ona svadja baneta i bokija oko bokijevog mokrenja u gace
i ochigledno je da je boki dobijao informacije od zadruge ili vec nekog, jer je napao baneta zbog negec sto je ovaj saptao sa natalijom
boki je u VB bio vrlo sarmantan i zanimljiv a ovde je bio dno dna, smesan covek u zenskoj odeci koji ide i baca sminku zeni koja majka moze da mu bude
nadam se da nece ucestvovati u dvoru
edit: a vendi, marjan, ekrem, bane su glavne zvezde i ovog specijala
a zoUrana i skrndelji tek tu i tamo prodju kroz kadar
VENDI!!
Vazno je da prosirene nece....
Pripadam slozenim, pa mi je ono shto ce proste i prosto-proshirene raditi, pravo da ti kazem rakel STRANO....
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu