Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - Zadruga 5
Poslato: 13 Nov 2023, 09:58
Biser
Pridružio se: 07 Okt 2013, 23:53 Postovi: 4879 Lokacija: Beograd
Boli me patak za sve njih tamo i njihove izmisljene probleme spolja jer za to su placeni, da ih izmisle ili da ih naprave. Ono sto me nervira je ocigledno delovanje produkcije na produbljivanje istih sto se moglo videti nakon Aninog (zenka od nekog nepoznatog zavijaca kvazifolkerskog) potenciranja i Ermininog odgovora "necu ja pricat ono sto vi hocete da cujete". A ni Ivan nije bio daleko od takvog stava pa mi je taj deo emisije bio zapravo zanimljiv. Ovde pisem cisto da bi ostalo zabelezeno (a i zakletve da nikad necu pisati po rozle podlozi). Jedina stvar koju ne podnosim je LAZ i smtram je prvobitnom grehom iako sam ateista (nije greh nikakva jabuka nego je upotrbljena kao simbol za neuke i nepismene pa i danas iima isti efekat prilikom serviranja nam blagostanja u kom zivimo). Moje objasnjenje je vise naucno, procesi koji se desavaju u organizmu prilikom laganja ostecuju organizam na mnogo nacina od poremecaja automaskih funkcija pa do mentalnih fleka koje ostavljaju (detektori lazi upravno na tom principu rade). Druga stvar koju mi je donelo zivotno iskustvo ili godine je da se drzim iskljucivo cinjenica i da sve za sta nemam neoborive dokaze ne uzimam u razmatranje jer ako gradim misljenje gde samo jedan detalj nije tacan konacan rezultat ce takodje biti netacan ili neistinit. Sve ovo pisem jer me vredja ovakav razvoj situacije nakon sto je nesrecna Anita uhvacena u lazi. U ovom kontekstu nju smatram nedovrsenom licnoscu, neizgradjenu ne svojom krivicom jer nije imala uzore na koje se mogla ugledati niti ih naci u svom okruzenju pa je takva kakva je imala priliku da nesto od toga i popravi. Takvo stanje ne opravdava laz niti je umanjuje ali ono sto hocu da kazem je da je nekako ocekivana pa time manje stetna, ili da budem jasniji ako znas da si kupio robu sa defektom onda nemas prava da se na to kasnije zalis. U konkretnoj situaciji sam prilicno besan na copor koji se tamo okupio i na osnovu nepotvrdjenih podataka prosiruje pricu do medjunarodnog incidenta kako rece najglasniji djedo. Matora jos gora, uklapa i iznosi detalje kako bi opravdala svoje reakcije, razumljivo da je povredjena ali kazna nije lomljenje svake koscice ili kako rece djedo spaljivanje na lomaci. Jos vise me remeti cinjenica da je ostatak copora jedva cekao da nadju nekog koga ce ujedati do krvi, i jos sve to aminovano produkcijom i insistiranjem na detaljima koji nisu sasvim jasni a predstavljeni kao cinjenice. Buduci da reality jeste ogledalo drustva zapitam se da li u takvom drustvu zelim da ucestvujem, u sta smo se pretvorili? Nesto malo nade mi dadose ono svoje sinoc, na neki nacin su vratili logiku na svoje mesto ne praveci zrtve na silu ali verovatno bez efekta. Oduzio se post, sem gosta i cedinice, mozda i par gostiju ne verujem da ce imati vecu publiku pa tako ni efekat ali napisao sam da skinem sa sivih celija ono sto ih drma...
Ljudi moji, deset godina je prošlo od Farme u kojoj su po prvi put učestvovali Golub i Mića, pa tad je ludnica bila ovde, toliko smeha, druženja, dosetki, analiza.. šta se desilo sa ovim forumom?
Mnogo mi nedostajete svi i stara dobra vremena.
_________________ Zorka: ne volim je, uzela mi je palačinak...ona je lezbejka...
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu