Nenad Okanović u šou-programu RIJALITI NA B92: Sin Dragan ima sladak život
Pored njega, u „Slatkom životu“, kao što je Kurir već pisao, učestvuju i Lepa Lukić, Đole Đogani i njegova bivša supruga Slađa s novim mužem, kik-bokser Nenad Pagonis, šminkerka Jelena Maćić, Suzana mančić... Nenad Okanović, Dado Đilas
Otkriva svoju privatnost... Nenad Okanović
Novi rijaliti šou „Sladak život“ počinje sa emitovanjem 30. septembra na kanalu televizije B92. Ova emisija, koja će danonoćno pratiti poznate ličnosti, prikazivaće se od utorka do petka, a iako još nije doživela premijeru, izazvala je veliko interesovanje gledalaca. Mnogi jedva čekaju da vide kako pevači, glumci, sportisti i druge javne ličnosti provode svoje slobodno vreme, kako izgledaju kad se bude, kad idu na pijacu, kod lekara i završavaju poslovne obaveze. Jedan od onih koji će deo svoje privatnosti podeliti sa širokim auditorijumom jeste i glumac Nenad Okanović, poznatiji kao Sin Dragan. Pored njega, u „Slatkom životu“, kao što je Kurir već pisao, učestvuju i Lepa Lukić, Đole Đogani i njegova bivša supruga Slađa s novim mužem, kik-bokser Nenad Pagonis, šminkerka Jelena Maćić, Suzana Mančić i drugi.
Šminkerka Jelena Maćić potvrdila učešće u novom rijalitiju "Sladak život" na svom Facebook profilu.
Rijaliti program koji će se emitovati na televiziji B92 i u kome će učestvovati porodica Đogani, Lepa Lukić, glumac Nenad Okanović, Suzana Mančić, ali i starleta Stanija Dobrojević, dobio je još jednu novu učesnicu.
"Ok..pošto je informacija vec izašla..da. Snimam rijaliti...ali, sa dosta likova, akcije, smisla...zapravo.. moj život i Beograd kao takav. I da...Dorćol republika!", napisala je Jelena.
Emitovanje rijalitija "Sladak život" počinje 30. septembra.
Sladak život NE MOŽE BEZ POROKA: Lepa Lukić se kocka u stanu! Šta nekog briga da li se ja kockam ili ne. To su moje privatne stvari i u svojoj kući sam okupila meni drage ljude da se malo kartamo
Iako je u više navrata javno govorila o svom problemu i posetama kockarnicama, Lepa Lukić ponovo se vratila ovom poroku!
Naime, pevačicu su za potrebe emisije “Sladak život”, koja se emituje na Televiziji B92, snimili u njenom stanu, gde u društvu prijatelja igra karte.
"Šta nekog briga da li se ja kockam ili ne. To su moje privatne stvari i u svojoj kući sam okupila meni drage ljude da se malo kartamo", objasnila je Lepa, a sudeći po ovim fotografijama, reklo bi se da je Lepa veoma srećna, a mora da joj kartanje i te kako ide od ruke i da ih sve redom dobija u ovoj igri.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu