Mitrović ćuti o susretu Željko: Ivan i ja nećemo otkriti detalje razgovora
Prvi čovek „ružičaste imperije“ izjavio je da zasad neće ništa govoriti o tome jer još nije pravi trenutak
Mističan... Željko Mitrović
Ne propustite... TAJNI PREGOVORI: Ivan Ivanović prelazi na Pink!
Mitrović i Ivanović neko vreme neće govoriti o dogovoru koji su postigli na sastanku, kao i to da li ćemo voditelja uskoro videti u „ružičastom jatu“
Željko Mitrović i Ivan Ivanović neće u javnost iznositi detalje razgovora koji su imali u subotu po podne u zgradi Pinka na Dedinju. Sve što su se dogovorili na sastanku ostaće neke vreme strogo čuvana tajna. Prvi čovek „ružičaste imperije“ izjavio je da zasad neće ništa govoriti o tome jer još nije pravi trenutak.
- Tačno je da smo Ivan Ivanović i ja imali sastanak. Razgovarali smo i dogovorili smo se da detalje ne iznosimo u javnost - izjavio je Mitrović za Telegraf.
Ivanović je pre dva dana za Kurir dao izjavu da je dobio ponudu od Mitrovića da pređe na Pink i da je sastanak protekao u prijatnoj atmosferi.
Inače, ukoliko voditelj raskine ugovor s televizijom Prva, na kojoj godinama vodi emisiju „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, moraće da im isplati odštetu od čak 500.000 evra.
Zasad i dalje na Prvoj... Ivan Ivanović
Dve verzije ZVAO ŽELJKA U EMISIJU!
Susret Mitrovića i Ivanovića izazvao je brojne spekulacije. Dok je Ivan otkrio da je ga je Mitrović pozvao na njegovu televiziju, pronela se priča da je zapravo voditelj želeo da ugosti Željka u svojoj emisiji.
Ljubav cveta Ivan Ivanović se pomirio s bivšom ženom! Zorica je sa ćerkom Stašom pratila Ivanovu emisiju iz publike, a on je vratio šolju sa zajedničkom slikom
Uživali u prirodi... Ivan, Zorica i Staša
Ivan Ivanović se izgleda najzad pomirio sa bivšom suprugom Zoricom! Nakon šuškanja da je njihovo pomirenje na pomolu, kao šlag na torti, ona se pojavila u publici u njegovoj emisiji.
Dok je voditelj ćaskao sa svojim gostom, čuvenim glumcem Džonom Čalisom, koji tumači lik Bojsija u legendarnoj britanskoj seriji „Mućke“, Zorica ga je iz gledališta bodrila zajedno s njihovom ćerkicom Stašom.
Na sve to, Ivanović je i posle dužeg vremena vratio šolju na kojoj je slika njegove porodice.
Uz takvu podršku voditelju je bilo lako da se koncentriše na razgovor sa Bojsijem, koji se nije libio da kaže da većina Engleza nema pojma gde je naša zemlja, te da prizna da je i sam prvi put u Srbiji i ovom delu Evrope.
A na svoju porodicu iz kultne serije glumac se šaljivo osvrnuo: - Svi smo bili kao mala porodica, super smo se slagali. Nismo mislili da će emisija otići dalje od Londona. Što se tiče moje uloge, mislim da sam bio mnogo bolji od Del Boja. Bio sam bogatiji, superiorniji - ispričao je Čalis u šali.
Voditelj na surov način potkačio pevača Ivan: Boro, ti si jedno goveče! Drljača: Balavče, ti si sitna boranija
Ivanović u svojoj emisiji isprozivao Drljaču na račun njegove kilaže i visine, što je pevača razljutilo
Ivan Ivanović u petak veče ponovo je u svojoj emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ prozvao Boru Drljaču, aludirajući na njegovu kilažu i visinu.
Pošto je pevač jednom prilikom izjavio da deca traže da se fotografišu s njim kad god prođe pored škole, voditelj je to iskoristio da ga potkači.
- Bora Drljača kaže: „Kad prolazim pored škole, pola sata se slikam s decom.“ Šta ćeš, gradska deca nikad nisu videla goveče uživo - rekao je Ivan.
S obzirom na to da je Drljača često na meti Ivanovićevih šala i prozivki, ovoga puta nije želeo da ćuti jer smatra da je voditelj preterao.
- Čuo sam da me često spominje taj mali balavac, kome mogu tata da budem. On ne ceni moje ime i prezime, karijeru koja traje 50 godina, moje pesme. Ja sam sebe gradio zahvaljujući svom kvalitetu, a ne skandalima i nebulozama kao što on to pokušava, pa spominje mene u svakoj svojoj emisiji, koju inače i ne gledam jer je za mene sve to budalaština. Odakle mu pravo da govori svašta? Pa nisam njegovo godište da mi se tako obraća ta sitna boranija. Bolje neka malo pripazi na jezik - rekao je iznervirani Bora.
Pevač naglašava da neće tužiti voditelja samo zbog toga što ne voli sud.
Borina žena preti IVANE, NAĆI ĆU TE I U MIŠJOJ RUPI!
Borina žena Radomirka Sladić (58) juče je u izjavi za Kurir zapretila Ivanoviću. - Kakav je to način da taj mali balavac tako naziva Boru! Ja ću mu objasniti neke stvari, naći ću ga makar se zavukao u mišju rupu. On svaki put u emisiji proziva čoveka sa 50 godina karijere. Bora kad ode u tržni centar i kad stane na one pokretne stepenice, deca samo prilaze da se slikaju. Neka je Ivana sramota - poručila je Radomirka.
SADA SE NIJE ŠALIO! Ivanović: Ne morate da pozivate na silovanje moje porodice, to sam doživeo! (VIDEO)
Televizijski voditelj Ivan Ivanović oglasio se u svojoj emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" večeras na Prvoj povodom prozivki koje je doživeo u proteklih nedelju dana posle ispričanog vica, za kojeg je i on sada konstatovao da nije bio duhovit.
Dobio sam gomilu poruka od vas iz Bosne koje su se uglavnom odnosile na to kako treba mene da zakoljete, a ženske članove moje porodice da silujete kako bih ja shvatio kakva je to vrsta boli. Ovo nikada nisam planirao da delim sa vama, ali ne morate nikoga da silujete iz moje porodice. Ja u mojoj porodici imam vrlo direktno iskustvo sa silovanjem i vrlo dobro znam kako to izgleda i kakve rane ostavlja na ženama koje su kroz to prošle na njihovim porodicama. Tako da taj deo možete da preskočite, znam vrlo dobro. Kao neko ko to vrlo dobro zna, sigurno da nikada ni pijan, ni lud, ni besan, ni nenormalan, ni bolestan ne bih mogao da kažem ništa na tu temu što bi povredilo bilo koju ženu, bilo kog naroda, bilo koje zemlje, ne na Balkanu, već u celom svetu. Ipak, moj glavni utisak je način na koji su bosanski mediji, bosanski portali komentarisali ono što sam ja rekao, tj. njihovom interpretacijom moje rečenice - rekao je Ivanović.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu