Prijavio sam se, zapravo, samo da se požalim na promenu zanimljivih skraćenih emisija "Ja imam..." u kojima - umesto da gledamo nastupe talentovanih izvođača i ocene žirija - sada možemo samo da gledamo Unu, koja jedino ume da glumi opuštenost. Gotovo u celoj emisiji vidi se i čuje ONA. Tu je povremeno još nekim svet, čija imena i funkcije ne znamo. Gotovo uopšte više nema glavnog sadržaja. Tužni gledalac. Karaš
Pridružio se: 09 Feb 2012, 22:13 Postovi: 36209 Lokacija: moj beogradić
juhuuuu jel gledate?
niko me nije posebno oduševio, ali su mi se neki nastupi svideli inače ne ljubim one koji dođu i pevuckaju ( imaju hrpu pevačkih takmičenja ) a posebno sam alergična na one koji vataju prolaz dalje na patetike, sažaljenja i tužne priče...nije da ih već nije bilo onom klincu sa rubikovom kockom bih dala šut u tur a ne 4 da
nastupao je i makedonac ( nisam mu ime zapamtila) koji je slikao sprejevima...ništa speci, takve viđamo po knezu svakodnevno...ali svejedno, odlično slika i mnogo je simpatičan.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu