U belgijskom X Factor par je prijavio svog psa Lady Xenu. Pas koji zavija na hit Whitney Houston 'I will always love you' očigledno da je oduševio i zabavio žiri.
Lepa Lukić je dobila zadatak da ukućanima 'Parova' priča o svom rodnom kraju i detinjstvu.Sa puno emocija Lepa se podsetila teških i siromašnih dana,svoje majke i brata,siromaštva i gladovanja.Ispričala je da je rođena u selu Miločaju kod Kraljeva koje je opevala u svojim pesmama.
Pohvalila se da će 10 i 11 jula selo praviti "Lepine dane".Prvog dana,10 jula,biće paprikašijada a drugi dan je rezervisan za pesmu na kome će učestvovati svi poznati pevači i muzičari iz tog kraja,počev od Lepe,Miše Mijatovića,Novice Negovanovića,Vera Matović,Dobrivoje Topalović a poziv je uručen i Tozovcu..Pogledajte video:
Kada su u toku prethodne godine iz menadžmenta ženskog sastava "Models" najavili da ove atraktivne devojke snimaju reality na ekskluzivnim i egzotičnim svetskim destinacijama, mnogi su mislili da je reč samo o dobrom marketingu. I prevarili su se.Naime, čitav projekat je završen, a grupa "Models" je potpisala ekskluzivni ugovor sa američkim distributerom "John Mclean Media", koja je otkupila prava na projekat koji nosi naziv "Travels".
Ova serija se bavi turizmom i kulinarstvom u reality formi, a prva sezona snimljena je na Azurnoj obali ibavi se gradovima - Kan, Sen Trope, Nica i Monte Karlo, te je već sada izvesno da će se prikazivati na mnogim televizijama širom sveta, dok se u Srbiji trenutno vode pregovori i sledeće nedelje će biti poznato koja televizija će otkupiti prava.Seriju prati i singl grupe "Models" na engleskom jeziku "Evacuation", koji je ujedno i muzička podloga kroz prvu sezonu.Pogledajte ekskluzivni trailer i poslušajte pesmu Modelsica na engleskom jeziku!
Fox je objavio da će se serija vratiti na leto u obliku šest epizoda, a najveći fanovi moći će da uživaju u nastavku priče agenata FBI-ja Foksa Moldera i Dejne Skali koje tumače Džilijan Anderson i Dejvid Duhovni.Povratak "Dosjea X" je poslednji u nizu primera oživljavanja nekadašnjih emisija i serija koje još imaju veliki broj fanova. Među poznatim serijama koje najavljuju povratak nalaze se "Twin Peaks" i "24".
"Dosije X“ su debitovali 1993. godine, serija je osvojila 16 EMI nagrada i pet Zlatnih globuda.Godine 2002. emitovana je poslednja epizoda, a pored glavnih likova svoj povratak obezbedio je i glavni producent Kris Karter.- "Dosije X" nisu samo serije, to je svetski fenomen koji je oblikovao pop kulturu. Malo je serija na svetu koje su uspele da okupe tako verne fanove, a mi ćemo im uskoro doneti novo poglavlje koje su dugo čekali - rekli su u zajedničkoj izjavi direktori "Foxa".
POVRATAK FARME: Najgledaniji rijaliti uskoro na "Pinku"!
Već se sređuje imanje za šestu sezonu popularnog serijala
“Farma” se vraća na male ekrane. Željko Mitrović, vlasnik televizije Pink, ne tako davno je, predstavljajući novu programsku šemu, istakao da u njoj neće biti mesta za ovaj rijaliti, kao ni za “Velikog brata”, ali se, izgleda, u međuvremenu predomislio.
Imanje se, navodno, već sređuje, a “Farma 6” bi trebalo da počne već za nekoliko nedelja. Televizija Pink vec radi kastinge, neki ugovori su potpisani, ali se sa imenima još uvek ne izlazi u javnost.
Sprema se, navodno, veliki spektakl, pa se, zbog toga, sve informacije još uvek čuvaju u strogoj tajnosti.
Od samog ulaska u kuću Ilija Grahovac poznatiji kao Zmaj od Šipova, svoje vreme posvetio je Jeleni Golubović, što je izazvalo reakciju i oduševljenje svih ostalih ukućana.Veoma samouveren Ilija tvrdi da je on fenomen u seksu i da ne postoji neko ko je u tome bolji od njega.
– Ja sam je**č nad je**čima. Mogu da zadovoljim šest do sedam žena redom i da sa svakom budem po sat vremena. Ovde ću to da dokažem. Ako hoćete da se ređamo, da dokažem – rekao je Zmaj.Kada je upitan ko bi bio njegova prva žrtva od trenutnih ukućana, Ilija je rekao: “Jeleni se prvoj udvaram jer njoj bi ponudio i brak. Ona je moja na startu”, rekao je on, a zatim kleknuo ispred Jelene i stihovima joj izjavljivao ljubav na šta se ona samo smeškala.U toku emisije sa Milomorom Marićem Zmaj se oslobodio viška odeće a zatim demonstrirao preskakanje noge:
Novosađanka, Severina Sloboda alias Limi, ušla je u finale najvećeg na svetu takmičenja za kompoziciju (songwriting competition) u konkurenciji vise od 18.000 ucesnika iz 117 zemalja iz celog sveta.Njeno umetničko ime je akronim za Life Is My Inspiration. Takođe sugeriše i na Liman, deo Novog Sada u kojem je živela najveći deo svog života.
Trenutno je u konkurenciji sa jos 17 pesama u svojoj grupi (hip hop & rnb). Komisija je sastavljena od eminentnih imena sa svetske muzičke scene i vodećih ljudi najvećih diskografskih kuća u svetu.Sem zvaničnog dela glasanja koje obavlja žiri ovih dana dodata je još jedna kategorija sa mogućnošću direktnog glasanja za omiljenu pesmu (glasovi publike).
Jedna od najlepših žena sveta, koja igra glavnu ulogu u filmu Emira Kusturice „Na Mlečnom putu“, tokom snimanja ovog ostvarenja bila je očarana lepotama Bosne i Hercegovine. Zbog toga, kako saznajemo, ona želi da sagradi vikendicu u kojoj će moći da se odmara daleko od očiju javnosti.- Imao sam tu čast da upoznam slavnu glumicu i da s njom kratko porazgovaram. Rekla je da je oduševljena Trebinjem i okolinom, kao i to da bi volela na ovim prostorima da ima svoj kutak u kome bi mogla da uživa sa ćerkama Devom i Leonom. Posebno joj se sviđa priroda, ali i ljudi iz našeg kraja, koji su prema njoj bili veoma srdačni. Rekla je da bi mogla ovde jednog dana i da živi - otkriva Dragan M., meštanin, koji je statirao na snimanju u Trebinju a prenosi Kurir.
Inače, nije samo Monika ta koja želi da ima nešto svoje u ovom delu Republike Srpske. Folk zvezda Seka Aleksić odavno merka da postane vlasnik hotela „Platani“ u strogom centru Trebinja. Ona je spremna da iskešira čak 4.000.000 evra za ovu luksuznu nekretninu.Proslavljeni sportista i rođeni Trebinjac Dejan Bodiroga sagradio je u svom gradu sportski kamp koji nosi njegovo ime.
DRLJAČINA SUPRUGA: Bora teško podnosi smrt brata i ne vraća se u Parove!
Mladena, za koga je bio jako vezan. Pevačeva supruga Rada kaže da je Bora teško prihvatio tragičnu vest i da pokušava da se sabere, kako bi sahranio brata.
"Upravo idemo u Suvaju, gde je živeo Borislavljev brat. Teško mu je, ali pokušava da se drži, videćemo kako će biti kasnije, kada ga vidi u kovčegu. Kao što znate, Bora je veoma emotivan i plače ko kiša čak i kada mu neko od poznanika premine, a ne brat za koga je bio jako vezan. Velika je žalost što je Mladen umro u 55. godini života", - kaže Rada.
"Bojala sam se kako ću to saopštiti Bori. Prvo sam u subotu tražila produkciji da mu kažu da mu je brat teško bolestan, kako ga vest ne bi pogodila iznenada. Nažalost, oni su ga zaštitili i nisu mu rekli. Kada je Mladen preminuo, znala sam da moram da mu javim. Organizatori su mi dozvolili da mu strašnu vest saopštim preko telefona, što ga je posebno šokiralo. Bojala sam se kako će reagovati, pa sam unapred zamolila ljude da budu pored njega u tom trenutku", otkriva pevačeva supruga. Prema Radinim rečima, zbog smrtnog slučaja, njih dvoje još uvek nisu stigli da pričaju u tome da li će se Bora vratiti u rijaliti.
"Situacija je takva da nismo razgovarali na tu temu, ali sam sasvim uverena da se neće vraćati u rijaliti, među taj šljam. Tamo ima svega i svačega, a on je u žalosti, jer je izgubio nekog ko mu je bio blizu srca", rekla je Rada.
Koncert Robija Vilijamsa u Beogradu zavisi od cene ulaznica
Organizatori koncerta Robija Vilijamsa intenzivno rade na tome da mogući nastup u Beogradu čuvenog pevača ima najniže cene ulaznica na njegovoj turneji.
Ovih dana organizatori intenzivno pregovaraju sa menadžmentom Robija Vilijamsa kojima su predočili da prosečna cena ulaznice na evropskoj turneji od više od 100 evra premašuje kupovnu moć ovdašnje publike.
Budući da je nemoguće spuštati produkcijski kvalitet koncerta organizatori su tražili da cene ulaznica u Srbiji budu najniže na celoj turneji. Odgovor menadžmenta Robija Vilijamsa se očekuje ove nedelje, nakon čega će javnost biti upoznata sa detaljima i konačnim ishodom.
- Istina je da smo tražili da cene ulaznica eventualnog koncerta u Srbiji budu najniže na celoj turneji Robija Vilijamsa. Koncert još uvek nije potvrđen, a odgovor njegovog menadžmenta očekujemo ove nedelje, nakon čega ćemo javnost, bez obzira na konačan ishod, obavestiti na konferenciji za novinare - rekao je za "Blic" Sagor Mešković iz organizacije potencijalnog koncerta na Ušću.
Najniža cena ulaznice u Rimu je 61 evro, dok je u obližnoj Budimpešti 65 evra. Za koncert Robija Vilijamsa u Parizu neophodno je izdvojiti najmanje 72 evra dok u Nemačkoj i Austriji najjeftinije ulaznice počinju već od 90 evra. Kada se u obzir uzmu i bolja mesta, prosečna cena ulaznice na turneji "Let Me Entertain You" kreće se oko 100 evra
Robin Vilijams je rođen 1974. godine, a karijeru je počeo sa 16 godina u pop bendu "Take That". Sa tim bendom snimio je tri albuma, a 1995. godine napušta taj sastav kako bi se posvetio solo karijeri.
Prvi solo album "Life thru a Lens" objavljen je 1997. godine sa koga instant hitovi postaju "Lazy Days", "Angels" i "Let Me Entertain You". Od tada je objavio još devet studijskih albuma.
Svoje poslednje izdanje "Under The Radar Volume 1" objavio je prošle godine, a sastoji se od demo snimaka, B-strana i rariteta.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu