KARLEUŠA PODUČAVA VIKI: Dosadna si, nikada nećeš biti zla kučka!
Tokom pevačkog programa "Zvezde Granda" Jelena Karleuša i Viki Miljković su se našle u raspravi kada su ocenjivale takmičarke Antonelu Barbu i Eminu Islamović.
Pre nego što je počela da ocenjuje pevanje devojaka, Viki je rekla kako joj nije ni malo lako jer se saoseća sa njima. Tada se u priču ubacila Jelena koja je rekla kako Miljkovićeva glumi dobrotu dok je ona predstavljena kao loša.
"Ti si toliko dobar čovek, a ja sam jedno zlo stovrenje koje maltrertira kandidate", rekla je Jelena.
"Neću vas ja mnogo hvaliti, nije bilo idealno ni kod jedne ni kod druge", istakla je Viki i nastavila priča o pevanju takmičarki. Ona je naglasila da prvi put sluša devojke dok je Jelena sve vreme prevrtala očima i govorila da je Viki dosadna.
"Jel znaš šta znači boring(dosadan) na engleskom? Ne znaš, ne znaš", ponavljala je Jelena i dodala je na engleskom da Viki nikada neće biti zla kučka.
"Okej ja sam dosadna", rekla je Viki koja nije mogla da dođe do reči a onda se predomislila.
"Nije dosadno nego kaže ovako...", odbrusila je Miljkovićeva koja je na kraju ipak odustala. "Neću ništa više da kažem!" završila je pevačica ljutito.
Podsetimo, Karleuša i Viki su se do sada našle u sukobu, kada je Jelena izvređala Miljkovićevu rekavši za sebe da je zvezdetina u odnosu na nju, kao i da je razlika između njih dve kao između "ferarija" i "trabanta".
kurir
_________________ Forum Srbija,mesto na kome su snovi u boji, inspiracija nepresušna, misli slobodne, lepota u rečima.
NOVI STARS OTKRIVA: Karleušina mama teško bolesna!
Jelena očajna, plače danima
Jelena Karleuša je surovi profesionalac, odlazi na snimanja i na nastupe, ali iza brendiranih sunčanih naočara krije pogled pun bola i suze zbog majke Divne, koja je ozbiljno bolesna! Kako smo saznali, Divna Karleuša je pre nekoliko dana hospitalizovana zbog teškog zdravstvenog stanja, a lekarima u Zemunskoj bolnici javila se tek pošto je počela da kašlje krv.Krive su cigarete
- Divna je primljena u bolnicu zbog problema s disanjem i plućima. Doktorima je rekla da taj problem ima već duže vreme, ali je mislila da je to prolazno ili da je zbog prekomernog konzumiranja cigareta. Kod lekara je došla tek pošto je počela da iskašljava krv, zbog čega se baš uspaničila. Tri dana je ležala na odeljenju i urađene su joj osnovne pretrage, ali tek kad budu gotovi svi rezultati, doktori će moći da uspostave konačnu dijagnozu. Kod pacijenata u takvom stanju prvo se sumnja na tuberkulozu, ali to ne mora ništa da znači - kaže naš sagovornik i dodaje da su lekari ubeđeni da je Divnino loše zdravstveno stanje posledica prekomernog pušenja.
- Ona je zaista toliko strastven pušač da je tražila da izađe iz bolnice posle tri dana jer nije mogla bez cigareta. Kad joj je rađen pregled kod specijaliste u ordinaciji, bukvalno je odmah potrčala napolje da zapali cigaretu. Doktor je bio u šoku kad je to video - priča naš izvor iz Zemunske bolnice.
Jelenina molba
Da je Divna lošeg zdravstvenog stanja, moglo se naslutiti i dok je bila u rijalitiju “Parovi”. Bivša radio-voditeljka bila je srećna što je postala deo ovog šou-programa i želela je da ostane u vili što duže, a onda je naprasno donela odluku da izađe i zamolila fanove da ne glasaju za nju.
Koliko je Jeleni teško, najbolje potvrđuje činjenica da je zamolila svoje prijatelje i rođake da nikome ne govore o Divninom zdravstvenom problemu jer nipošto ne želi da to završi u medijima. Divna Karleuša se tokom boravka u bolnici fotografisala na bolničkom krevetu i fotku postavila na svoj Fejsbuk profil, ali ju je vrlo brzo sklonila.
Ovim povodom kontaktirali smo i sa Divnom i sa Jelenom, ali one se nisu javljale na telefon do zaključenja broja.
kurir
_________________ Forum Srbija,mesto na kome su snovi u boji, inspiracija nepresušna, misli slobodne, lepota u rečima.
(FOTO) EVO ŠTA SE DESI KAD IMATE VELIKU ZADNJICU: Karleuši se pocepale farmerke posred guze!
Pevačica je fotografiju svoje zadnjice u pocepanim farmerkama objavila na Instagramu.
Jelena Karleuša je poznata po zanosnim oblinama, koje se ne libi da pokaže u izazovnim odevnim kombinacijama.
Danas joj se, međutim, dogodio "peh" a Jelena je fotografiju objavila i na Instagramu i na Fejsbuku. Karleuši su pukle farmerke na njoj, a da stvar bude zanimljivija, "nezgoda" se desila na guzi.
"Evo šta se desi kad imate veliku guzu", napisala je pop pevačica.
kurir
(FOTO) KARLEUŠA NIKAD PROVOKATIVNIJA: Došla na snimanje i to BEZ GAĆICA!
Jelena Karleuša je iz godine u godinu sve seksepilnija, a gde god dase pojavi ostavi ljude bez reči.
Naime, na snimanju emisije "Zvezde Granda" često se pojavljivala golišava, ali ovog puta je sve prevazišla. Obukla se veoma slobodno, te se svima čini da ispod odeće ne nosi gaćice.
Pevačica je na društvenim mrežama objavila fotografiju koja dosta otkriva, pa prosudite sami.
kurir
9 MINUTA NEPRESTANOG VREĐANJA: Ovo je najžešći okršaj Karleuše i Viki do sada! TEŠKE REČI!
Jelena Karleuša i Viki Miljković redovno imaju sukobe u emisiji "Zvezde Granda", ali u poslednjoj emisiji je njihova netrpeljivost kulminirala. Sve je počelo tako što je Karleuša rekla da se članovi žirija kao fudbalski tim, sebe je uporedila sa čuvenim Ronaldom, a Viki sa skupljačem lopti. To je uvredilo Viki, pa je ona uzvratila.
"Mi ovde imamo samozvanog Ronalda, kao što imamo samozvanu divu. Ja ne znam ko je nju prozvao "diva", tako je sada sebe prozvala Ronaldo", rekla je Viki.
Na to je Karleuša rekla da ona diva zato što ima koncerte o kojima Viki može da samo da sanja i zato što je svetska zvezda, dok Viki ne može da se pojavi da peva u šabačkom tržnom centru.
Saša Popović je napomenuo da Viki treba uskoro da napravi koncert u Beogradskoj Areni, na šta je Karleuša rekla "moje saučešće". "Ti si meni draga, a ja sam diva, zato što su me moji fanovi tako prozvali", rekla je Karleuša.
Obe su zatim počele da viču uglas, Marija Šerifović je prišla Ani Bekuti, koja je prokomentarisala "ovo se otelo kontroli".
kurir
TOŠIĆ PREKLINJAO KARLEUŠU IZ TURSKE: Molim te, ne radi to!
Jelena Karleuša je nedavno imala operaciju, a kako je sama istakla, reč je o minornom ženskom, ginekološkom problemu. Kako izvor blizak pevačicinim prijateljima govori, Jelena se veoma brzo "digla" iz kreveta, iako nije spremna ni da se nakašlje kako treba, što je i sama rekla. Od tada su navodno nastali i problemi u porodici.
"Poznato je da Jelena ne voli ljude koji izigravaju žrtvu, naročito da ona sama bude jedna od njih, pa je i nakon same operacije htela dati do znanja kako je lav i da joj obična operacija ne može ništa. Ona je takva, pravi borac, ne posustaje, a uz to njena energija i mentalna snaga su neverovatni. Zato je izazvala probleme u porodici, jer su svi njeni, naročito suprug Duško, majka Divna i tetka Danijela govorili kako treba da se čuva, da joj se stanje ne pogorša, što je ona slabo slušala", govori izvor blizak Jeleninim prijateljima i nastavlja:
"Ona je bukvalno dan nakon operacije stala na noge, a koliko je bila istrajna da bude po njenom govori i podatak da se odmah par dana nakon iste, pojavila na snimanju Zvezda Granda. Njeni su joj govorili kako je bolje da odmara u krevetu, jer su snimanja iscrpljujuća i traju po celi dan. Ona je surovi profesionalac i nije htela da odugovlači zakazane obaveze, pa se redovno pojavljivala na snimanju, doduše, sprečena je bila da igra, kao što to uvek radi.
Da stvar bude gora, Jelena Karleuša se vratila nastupima, što je bila kap koja je prelila čašu. Iako su joj lekari strogo zabranili da nastupa, barem dva meseca, zbog čega joj je prvi zakazani koncert tek na kraj jula, pop diva je prekršila i to pravilo, i u subotu nastupala u Rosenheimu u Nemačkoj.
"Očekivano, Duško je najviše zabrinut za Jelenu, pa je pobesnio kada je čuo kako je prhvatila da nastupa u klubu, inače noć nakon Lepe Brene. Prvobitno nije bilo planirano da JK nastupa, organizatori nisu ni pomislili da će plavokosa zvezda prihvatiti angažman nepune četiri nedelje od operacije. To je nešto išlo i preko Brene, tako da je ispalo sasvim slučajno da se zakaže i Jelenin koncert. Karleuša je, sigurna da može da izdrži sav napor, a svi znamo da njeni nastupi nisu obični, da izvodi zahtevne plesne performanse, prihvatila da održi koncert. Tošić ju je od ovoga najviše odgovarao. Preklinjao je da pazi na svoje zdravlje, da joj to nije potrebno, da mu nije jasno zašto je prihvatila da održi koncert, pogotovo kada ima njega koji je finansijski više nego stabilan. Jelena nije htela da posustane, niti da ga posluša, jer jednostavno ne može da miruje. Nakon nekoliko pokušaja da je spreči u svemu, tačnije pokuša da je nagovoriti da otkaže nastup, Duško je odustao, jer JK je poznata kao neko ko tera po svome i da ono što naumi, to i uradi, da nema autoritet", završava izvor priču za Ekskluziva.ba.
kurir
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 12 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu