KONCERT DINA MERLINA: Publika mu ne da da siđe sa scene!
Arena je prepuna a publika željno iščekuje da čuje prve taktove svojih omiljenih pesama. Dino Merlin je nakon četiri godine ponovo izašao pred beogradsku publiku.
Pošto su karte rasprodate rekornom brzinom, pevač će se na bini arene naći i sutra.
Publika željno iščekuje taktove prve pesme, a Dino je danas izveo generalnu probu i pokazao da je potpuno spreman za večerašnji spektakl.
Publika pristiže sa svih delova naše zemlje ali i regiona, a prvi od poznatih koji su stigli su Branko Ružić sa ćerkom i Marko Vjetrović.
23:16 Dino je najavio da peva pesmu "Sve je laž" za kraj ali mu publika nije dozvolila da ode. Tražila je na bis neku pesmu i skandirali su "lažu, lažu me da vreme leči sve, možda sidu i tumore al' nju nikad ne".
Pevač je odlučio da otpeva i "Moj je život Švicarka" što publika peva od prvog stiha. Nakon toga krenuo je da silazi sa scena, ali ga je publika vratila.
23:03 "Vraćam se Itaku kao Odisej. To je moja sudbina", rekao je Dino i zapevao pesmu "Deset mlađa". U dvorani je delirijum. Pale se telefoni koji prave neverovatnu atmosferu!
22:39 Na binu je izašao specijalan gost kog niko nije očekivao, David Radosavljević koji se takmičio u prošloj sezoni Pinkovih zvezdica.
"Ovo je moj specijalan gost, David i balerina Lea Gracija", rekao je Dino Merlin.
22:18 Pevač je pozvao publiku da poseti Sarajevo i kaže da su svi dobro došli a onda je zapevao pesmu "Je li Sarajevo gde je nekad bilo".
22:02 Dino je pesmu "Kad si rekla da me voliš" posvetio suprugi Ameli koja je bolesna i nije mogla prisustvovati koncertu.
"Znam da nas čuješ i da plačeš", rekao je on.
21:24 "Fenomenalno se osećam. Veliki Duško Radović je rekao da ko se probudi u Beogradu, taj je uspeo. Sad mogu ići. Živ sam i zdrav, šta će mi više. Nosim vam pozdrave iz Sarajeva", rekao je pevač.
21:04 "Dobro veče Beograde. Dobro mi došli, dragi prijatelji. da li ste spremni da osetite šta je ljubav", rekao je Dino i zapevao pesmu "Kad čovek voli ženu".
20:55 Dino Merlin izašao na binu. Pesma sa kojom je otvorio koncert je "Školjka", najpopularnija pesma sa njegovog poslednjeg albuma. Cela arena sija od upaljača i telefona.
20:51 Svetla u areni su se pogasili, muzičari su izašli na scenu! Publika vriskom pokušava da dozove pevača.
20:42 Arena je prepuna, očekuje se da pevač izađe na scenu!
20:28 Oko 20.000 ljudi stiglo u arenu, među njima i Zvezdan Terzić. Dino je spreman za početak ali se čeka da ljudi uđu. Zbog toga apeluje da na sutrašnjem koncertu publika stigne na vreme.
20:14 Stigao i bračni par, Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić.
20:10 Kolega Halid Muslimović stigao je da podrži kolegu. On je sa porodicom stigao u Beograd samo zbog ovog konerta.
19:58 Dino Merlin stigao u Arenu u pratnji stilista i sa dva bela kofera.
kurir
_________________ Forum Srbija,mesto na kome su snovi u boji, inspiracija nepresušna, misli slobodne, lepota u rečima.
Folker će s gostima i publikom proslaviti 47. rođendan u Kombank areni, gde će pevati više od pet sati
Aca Lukas večeras će proslaviti 47. rođendan s publikom na dugoočekivanom koncertu u Kombank areni koji najavljuje kao najveću žurku na Balkanu.
Pevač će sa svojim Folk haus bendom nastup otvoriti pesmom „Kuda idu ljudi kao ja“, koja mu je obeležila karijeru, pa mu je zbog toga i jedna od najomiljenijih. Pošto se Aci dopadaju pesme Peđe Medenice, pozvao ga je da zapeva na njegovom koncertu. Osim njega, Lukasovi specijalni gosti biće i Ivana Selakov i MC Stojan.
Folker kaže da nema tremu jer mu nije prvi put da peva u Kombank areni. - Sve teče po planu, nema nervoze i stresa, jer sam više puta proslavljao rođendan u Areni. Jedva čekam da izađem na binu i zapevam, a moram da naglasim da imam i sjajne goste. Siguran sam da će se publika ludo provesti, kao i svih prethodnih godina - rekao je folker.
S obzirom na to da će svirka trajati više od pet sati, na repertoaru će se naći pesme koje folker dugo nije pevao, a nezaobilazni su i njegovi najveći hitovi „Bele ruže“, Lična karta“, „Koma“, „Kafana na Balkanu“, „Pao sam na dno“, „Dođi gore“, „Lešće“, „Sa ljubavi se skidam“, „A kada odem“...
kurir
_________________ Forum Srbija,mesto na kome su snovi u boji, inspiracija nepresušna, misli slobodne, lepota u rečima.
(KURIR TV) GORELA ARENA: Aca Lukas napravio haos na žurki godine!
Već u prvim sekundama od kada je pevač izašao na binu, fanovi su pokazali da su i više nego raspoloženi
Verna publika Ace Lukasa napunila je beogradsku arenu, a pevač je na binu izašao sa 50 minuta zakašnjenja.
Kako je i najavio, koncert je otpočeo pesmom "Kuda idu ljudi kao ja", a zatim su usledili hitovi "Bajpas", "Pola, pola", "Sva moja pesma je od bola"...
Nakon prve pesme Aca se obratio fanovima:
"Dobro veče Belgrade, dobro veče Srbijo! Jeste li dobro? Izgleda da smo večeras najgledaniji!"
Pored porodice, supruge Sonje, ćerke Viktorije i Sofije, ali i dece iz prvog braka, Lukasu su podršku pružili i brojne kolege: Jovana Tipšin, Aca Pejović sa suprugom, Marko Bulat, Marina Visković, Đani, Kaća Grujić sa dečkom Nemanjom Buhom, Snežana Đuričić i drugi.
Na bini su se kao specijalni gosti pojavili Peđa Medenica i Ivana Selakov.
U SUSRET KONCERTU ŽELJKA JOKSIMOVIĆA: Specijalna emisija uživo na Prvoj TV
Budite uz Prvu u petak 11. decembra od 20.30 časova
U susret koncertu Željka Joksimovića koji će se održati u Kombank Areni, Prva televizija emitovaće uživo ekskuzivnu emisiju uoči samog muzičkog spektakla.
Kako teku pripreme pred koncert, izveštaj sa crvenog tepiha i razgovore sa VIP gostima, gledaoci će moći da vide na programu Prve televizije u specijalnoj emisiji od 20.30 časova.
Iva Gajić i Danijela Buzurović, vodiće nas u bekstejdž Arene gde se Željko sa svojim timom sprema za ovaj veliki događaj, saznaćemo kakava je atmosfera među muzičarima, otkrićemo kako izgleda bina, a voditeljke će se direktno uključivati iz najpoznatije koncertne i sportske dvorane sa brojnim gostima, najbližim saradnicima i porodicom poznatog pop pevača – Eminom Jahović, Marinom Tucaković, Jelenom Tomašević i Ivanom Bosiljčićem, Sašom Joksimovićem, Jovanom Joksimović i mnogim drugim poznatim ličnostima.
kurir
Mina Joksimović pokazala dečka: Ime ne mogu da ti kažem. Dečko mi je, a ne drug
Mladu studentkinju organizatori hteli da smeste u treći red, ali Jovana joj pomogla da svirku posmatra iz prvog, uz momka
Nakon spektakularnog koncerta koji je održao u Kombank areni 11. decembra, Željko Joksimović je sinoć na noge podigao i prepuni Sava centar.
U potpuno drugačijem ambijentu, pred 4.000 ljudi, Željko je nastup počeo hitom „Balada“, a zatim je, kao i u najvećoj dvorani na Balkanu, otpevao pesmu s novog albuma „Nisam te zbog lepote voleo“.
Spektakl je kasnio pola sata jer se čekalo da publika uđe u dvoranu. Među poslednjima je stigla pevačeva ćerka Mina, koju su neljubazni organizatori hteli da smeste u treći red. U pomoć joj je pritekla Jovana, koja je intervenisala da sedne u prvi, odmah do bine. Studentkinju muzičke akademije pratio je mladić za koga nam se pohvalila da joj je dečko. - Ime ne mogu da ti kažem. Dečko mi je, a ne drug - uz osmeh je rekla Mina.
Pevača su podržali brojni prijatelji: Predrag Živković Tozovac, Snežana Đurišić, Radmilo Armenulić sa suprugom Mirom Pejović, Marija Tarlać, Sandra Perović...
kurir
(VIDEO) NAJLUĐA NOĆ: Miligram za doček svira u Novom Pazaru za više od 50.000 ljudi
Jedva čekam da izađemo na scenu i zasviramo premijerno pesme s albuma „Magnetik“, kaže Aleksandar Milić
Bend Miligram, koji predvodi Aleksandar Milić Mili, sviraće za doček Nove godine u Novom Pazaru. Na gradskom trgu očekuje se dolazak više od 50.000 ljudi iz Raške i drugih delova Srbije, a publika će te večeri moći premijerno da uživa u hitovima s njihovog novog albuma „Magnetik“. - Veoma mi je drago što ćemo biti u Novom Pazaru 31. decembra. Prvi put ćemo svirati u tom gradu, u kom imam mnogo dragih prijatelja. Jedva čekam da izađemo na scenu i zasviramo premijerno nove pesme - kaže Mili za Kurir.
Grupa će zagrevanje za Novi Pazar imati već za nekoliko dana, na besplatnom prednovogodišnjem koncertu 29. decembra na Trgu republike u Beogradu. Mili se odlučio da tada Miligram izvede svoje najveće hitove i pesme koje je pisao za druge izvođače. Na repertoaru će se naći rok evergrini, koji su mala muzička istorija Balkana.
Iz Milijeve fabrike hitova nastao je novi album „Magnetik“, koji je štampan u više od pola miliona primeraka. - Prezadovoljan sam reakcijama na nove pesme. Svako ima svog favorita - rekao je Mili.
Na tom izdanju radio je skoro dve godine, a njemu su i dueti sa Dadom Topićem, Mladenom Vojičićem Tifom, Stevanom Anđelkovićem i Lanom Jurčević.
Saradnja sa Aurelijusom
Deo novog albuma sa 13 pesama Mili je radio u Americi, i to sa dvostrukim dobitnikom nagrada Gremi i jednim od najvećih američkih producenata Seven Aurelijusom. Ovaj umetnik je sarađivao s mnogim svetskim zvezdama, među kojima su Dženifer Lopez, Ašanti, Dženet Džekson, Lajonel Riči i Tupak.
kurir
(FOTO) SPEKTAKL U BUDVI: Čola zapalio primorje i uz neverovatnu atmosferu dočekao 2016.
Zdravko Čolić napravio je atmosferu za pamćenje za sve koji su Novu godinu dočekali na gradskom trgu u Budvi.
Gostiju je bilo iz svih krajeva bivše Jugoslavije, a legendarni Zdravko ih je pozdravio toplim rečima.
"Dobro veče Budva! Dobro veče Crna Goro! Dobrodošli na tradicionalno najbolji doček u regionu", rekao je pevač nakon svoje prve pesme "Produži dalje".
Nastavio je da ređa hitove kao što su "Jedina", "Čija je ono zvezda", "Što ti dadoh", a publika je svaku znala od prve do poslednje reči.
Kada je došlo vreme da se stara godina isprati, usledio je veliki vatromet koji je obasjao Stari grad, a pevač se još jednom obratio publici sa divnim željama.
"Želim vam sve najbolje u 2016", rekao je pevač a onda nastavio sa pesmom "Ej draga, draga". Njegov nemiran duh nije mu dao da miruje pa je svoju pozitivnu energiju lako preneo i na publiku.
Koncert je završen oko 2 sata iza ponoći i to jednom od njegovih najlepših pesama "Ti si mi u krvi".
kurir
SAŠA MATIĆ OBORIO SVE REKORDE: Arena prepuna, fanovi i dalje pristižu
Saša Matić će večeras održati koncert pred mnogobrojnom publikom u Komban areni. Matić će zbog Dana žena na koncertu ugostiti samo koleginice, dok će ga kolege podržati iz loža. Pevač za čiji su nastup karte rasprodate još pre mesec dana, zbog čega će pevati i sutra, ali u Sava centru, odabrao je baš 8. mart da se druži s publikom u najvećoj hali na Balkanu jer želi da sa svojim obožavateljkama proslavi Dan žena.
Saša je oborio sve rekorede što se tiče posećenosti, Kombank arena je prepuna, a veliki broj pozntaih ličnosti je došao da podrži pevača.
Matić je koncert otvorio pesmom "Anđeo čuvar", a fanovi i dalje pristižu.
"Dobro veče Bograde!" rekao je Saša nakon prve pesme a potom zapeva "Kad ljubav zakasni" kada je publika pala u trans.
kurir
(KURIR TV, FOTO) VLADO GEORGIEV OKUPIO DRUŠTVO: Pevač napunio Arenu evo ko je sve došao da ga podrži
Vlado Georigev večeras je održao dugonajavljviani koncert u beogradskoj Kombank Areni gde je okupio brojne fanove, kolege i prijatelje.
Pevač je pozdravio publiku, a potom koncert otvorio pesmom "Reci da ili ne".
Puna Arena pevala je uglas sa Vladom dobro poznate hitove kao što su "Živim da te nađem", "Jedina", "Iskreno", "Anđele" i mnoge druge...
U muzici Vlada Georgieva, uživali su kako obožavatelji pevačevog lika i dela tako i mnoge poznate ličnosti.
Pevač je napravio sjajnu atmosferu, a došli su da ga podrže Kalina Kovačević, Nigor Lazić, Lav Pajkić, Ivan Ivanović sa bratom Ognjenom i mnogi drugi...
kurir
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 12 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu