Kurir otkriva: Teniser kupio luksuzan stan za 400.000 evra Tipsarević se useljava u zgradu Tome Nikolića
Janko i Biljana napuštaju Bežanijsku kosu i sele se u elitni kvart na Novom Beogradu, gde, osim predsednika Srbije, nekretnine imaju i Mlađan Dinkić, Ana Ivanović i Aleksandar Kolarov
Slave ćerkin prvi rođendan u novom stanu... Biljana i Janko Tipsarević
Teniser Janko Tipsarević i njegova supruga, dizajnerka Biljana, napuštaju Bežanijsku kosu i sele se u elitni deo Novog Beograda.
Bračni par je kupio stan u zgradi u kojoj nekretninu ima i predsednik Srbije Tomislav Nikolić, Mlađan Dinkić, ali i teniserka Ana Ivanović, čiji je dečko, nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger, takođe zainteresovan da kupi stan baš na toj lokaciji. Tipsarevići opremanje novog životnog prostora privode kraju, a selidbu će obaviti do kraja godine.
Nameštaj iz inostranstva
- Biljana i Janko odlučili su da pređu u veći prostor zbog ćerke Emili, koja će 17. januara napuniti godinu dana. Stan sređuju nameštajem iz inostranstva - kaže naš izvor blizak Tipsarevićima i dodaje: - Oni ne vole noćni život i najveći deo vremena provode u svom stanu u društvu najbližih. Planiraju da ćerkin prvi rođendan proslave baš u novom stanu. Ne žure da se presele jer hoće da novi prostor urede baš onako kako su zamišljali. S uživanjem sređuju dečju sobu, u kojoj će dominirati nežne boje - završava naš izvor.
Cena kvadrata u ovoj zgradi je oko 2.000 evra, a nalazi se na mestu gde je nekada bila Ambasade Republike Kine, koja je srušena tokom bombardovanja 1999. godine. Stan Tipsarevića ima oko 200 kvadrata, što znači da su ga platili oko 400.000 evra. Ova zgrada privlači mnoge poznate ličnosti, pa je u njoj stan pazario i fudbaler Aleksandar Kolarov.
Nedostupni za komentar
Pozvali smo Biljanu, koja je ostala nedostupna do zaključenja broja. Ona se trenutno nalazi u Podgorici, gde predstavlja novu kolekciju, a nije nam se javio ni Janko, koji je u Minhenu na kontroli posle operacije tumora u peti. Teniser se vratio blažim treninzima, a uskoro će otići u Emirate, gde će se pripremati za novu sezonu.
BAŠKARENJE U VILI OD POLA MILIONA EVRA: Vujadin i Mirka sele se u kuću od 300 kvadrata! Kuća ima dva sprata i šest soba. Veliki dnevni boravak opremljen je po Mirkinom ukusu, budući da će upravo u njemu najviše vremena provoditi sa decom, rekao je izvor blizak paru
Vujadin Savić i Mirka Vasiljević useliće se uskoro u velelepnu vilu od 300 kvadratnih metara, vrednu pola miliona evra, koja se nalazi u beogradskom naselju Banjica. Fudbaler i glumica nisu štedeli sredstva kako bi opremili svoje novo porodično gnezdo po sopstvenom ukusu, a najviše pažnje su posvetili opremanju dečijih soba.
"Kuća ima dva sprata i šest soba. Veliki dnevni boravak opremljen je po Mirkinom ukusu, budući da će upravo u njemu najviše vremena provoditi sa decom. Posebnu pažnju posvetili su opremanju dečjih soba za Adrijanu i Andreja koje su usklađene sa njiihovim omiljenim crtanim junacima. Dom u koji će se uskoro useliti ima dve gostinske sobe i jednu veliku spavaću, koja će biti Mirkina i Vujadinova", govori dobro obavešten izvor, i dodaje da kuća poseduje i teretanu za Vujadina.
"Kuća poseduje i veliko dvorište, u koje su postavljeni tobogani i lopte kako bi deca mogla da se igraju. U donjem delu kuće po Vujadinovoj želji smeštena je mala teretana zbog svakodnevnih treninga koje obavlja", završava priču naš izvor.
Kako dalje saznajemo, razlog što su Vujadin i Mirka insistirali na prostranom domu je činjenica da planiraju još dece. U prilog tome ide i činjenica da, kada su kuću počeli da grade, imali su dvoje dece, a sada kada se useljavaju, čekaju treće.
Pevač se seli u elitni kraj Šaban završava kuću na Dedinju
Legenda narodne muzike i njegova supruga kupili su plac na kom grade nekretninu u kojoj planiraju da žive početkom naredne godine.
Šaban i Goca Šaulić rešili su da se sele sa Vračara pa su za sebe izabrali još elitniji kraj Beograda. Oni su početkom godine pazarili nekoliko ari placa i staru kuću u blizini Doma zdravlja na Dedinju. Na njeno mesto su izgradili jednospratnicu. Novi dom Šaulića i dvorište biće završeni i kompletno uređeni za nekoliko meseci, kada će i primiti svoje stanare.
- Tačno je da ćemo se preseliti početkom godine u novu kuću. To će biti naš porodični dom i mirna oaza da se sklonimo od svega i nađemo mir u zajedništvu. Posle turbulentne godine i hajke na nas, to nam je neophodno. Ne volimo da prikazujemo javno svoju kuću jer smo svesni da dosta ljudi teško živi i nikome ne želimo da serviramo kako živimo u raskoši - rekla je Goca za „Blic“.
I, zaista, kuća u kojoj će uskoro živeti nije najvrednija od njihovih dosadašnjih. Šaban je s porodicom i ranije živeo na Dedinju, između ostalog, i u kući koju su kupili od Titove unuke Zlatice. Goca nam je krajnje iskreno objasnila da je razlog njihovih čestih selidbi bio poslovne prirode, a nikako želja za promenom.
- To je ranije bio moj biznis. Imala sam sreću da nađem kuće po jeftinoj ceni, koje sam kupovala i sa uživanjem sređivala. Živeli smo u njima, a onda se pojavi neko zainteresovan da ih kupi po znatno višoj ceni - ispričala je pevačeva supruga. Kako saznajemo, Šaban uopšte ne dolazi na novi plac ili to čini tek uveče kad majstori odu, dok je Goca vrlo revnosna kad je obilazak gradilišta u pitanju. Iako su unajmili stručnjaka za građevinske radove koji sve nadzire, Goca želi da isprati sve radove.
Evo zašto se njemu devojke odmah usele u stan: živi u dvesta kvadrata iako je i to malo za celu zgradu koja je u njegovom vlasništvu. Ne kuva, mada voli, ne sprema po kući, ali je u njoj sve cakum-pakum.
Proslavljeni rukometaš Vlada Mandić važi za jednog od najvećih zavodnika na estradnoj sceni Srbije.
Njega vole i mlađe, ali i starije devojke i žene a sigurni smo da bi svakaka želela da Vlada bude samo njen.
Dragan Kojić otvara vrata svog luksuznog doma KEBA ZA KURIR: Olja i ja planiramo crkveno venčanje!
To bismo napokon, posle toliko godina zajedničkog života, mogli da uradimo u 2015, a jedini uslov je da cela porodica bude na okupu
Emocije s godinama ne blede... Keba i Olja
Dragan Kojić Keba prvi put posle dužeg perioda u prazničnoj atmosferi otvara vrata svog doma specijalno za Kurir.
Folk pevač koji se odlično pokazao u šou-programu „Tvoje lice zvuči poznato“, iako se nije plasirao u finale, ostao je zapamćen po svojim brojnim transformacijama i ličnim pečatom koji je utisnuo u svaku od njih. Koliko je originalan na sceni, toliko je autentičan i u privatnom životu.
Mir pronalazi u svom domu... Pevač sa ženom i sinom
Kuću dekorisala Olja
- Za sve u kući zadužena je uvek posebna i lepa moja Olja. Ona je prava prirodna lepotica. Melem i raj za moje oči i dušu. Ako postoji idealna žena (a ne postoji), Olja je vrlo blizu idealne. Ko zna šta bi sa mnom bilo da mi nije nje. Ona je moj razum u najtežim i najlepšim trenucima i sve rešavamo pogledom jer se u očima sve vidi - kaže Keba.
U folkerovoj rezidenciji sve odiše novogodišnjom čarolijom, za koju se najviše pobrinula njegova supruga, koja ima ukusa i ume da odabere prave ukrase za dekoraciju. Dok je ćerka Nataša u Americi, sin Igor praznike provodi s porodicom.
- U svakom pogledu sam spreman da postanem deda i da svoju decu vidim srećnu u braku s nekim koga sami izaberu. Jedva čekam unuke, ali za to se ja ne pitam. Moje je samo da ih kao roditelj podržim u svemu. Taša gradi inostranu karijeru, a Igor još ne planira brak - kaže Keba i otkriva da on i Olja razmišljaju da svoju ljubav u 2015. krunišu crkvenim venčanjem.
- To bismo u crkvi mogli napokon da uradimo Olja i ja, pošto do sada nismo, ali mora cela porodica da bude na okupu da bismo posle toliko godina zajedničkog života priredili venčanje u svetoj kući.
Nedostaje im Nataša... Porodica Kojić
Kojić je poznat po tome što veoma drži do sebe - doteran je čak bolje nego mnoge žene sa estrade. On priznaje da se i kod kuće više licka on nego Olja: - Izgleda baš da se više ja doterujem i to mojoj Olji uopšte ne smeta, naprotiv. Ona to baš ceni kod mene i prija joj. Možda mi je baš ta osobina pomogla da se dobro pokažem u svakoj transformaciji u takmičenju. Prvi zadatak - „Violinista na krovu“ ostao mi je nekako najdraži, a najteže mi je bilo kad sam morao da imitiram Ledi Gagu.
Iako se za potrebe šoua bez problema podvrgavao i depilaciji, privatno baš i ne ide do tih krajnosti: - To je bilo isključivo za šou, prirodno nisam baš maljav, a i ne volim ih. Inače, vodim računa o izgledu, ali bih naglasio da je šarm uvek jači od lepote. Volim sebe i negujem se spolja i iznutra na pravi način.
Keba je i jedan od onih koji razbijaju predrasude o tome da iz „Granda“ dolaze samo kič i šund:
Ima više talenata
- Smatram da sam svestran, a ako sam okarakterisan kao kič i šund, onda samo mogu da kažem da je i Las Vegas najlepši kič. Ko razume shvatiće. U „Grandu“ i te kako ima vrsnih mladih pevača i svestranih ličnosti, ali i promašaja jer je očigledno takvo stanje generalno na estradi.
Ne napušta roditelje OTVORILA VRATA SVOG DOMA: Pogledajte kako izgleda Džidžin stan! Vrata svog porodičnog doma otvorila je Džidža koja kaže da ne želi da se osamostali jer je lepe uspomene vežu za kraj u kojem živi od detinjstva
Popularna pjevačica i ćerka kompozitora Bosanca, Aleksandra Stojković Džidža, otvorila je vrata svog porodičnog doma na Bežanijskoj kosi ekipi emisije „Biljana za vas“.
U emsiji "Biljana za vas" pevačica je otkrila da ne želi da se osamostali jer je lepe uspomene vežu za kraj u kojem živi od detinjstva.
Kako je rekla u emisiji, u komšiluku živi njena koleginica sa estrade Viki Miljković, a do skoro su u blizini joj bile i njena kuma, Nada Obrić, kao i Buba Miranović i Jelena Karleuša.
DA LI ZNATE? Gde i kako živi pobednica PGS Mirna Radulović! (FOTO)
Nakon pobede u muzičkom šou programu "Prvi glas Srbije" mladoj pevačici Mirni Radulović izgubio se svaki trag. Ona se vratila u Suboticu kod svojih roditelja, a pre nekoliko meseci, stigla je u Beograd.
Snimila je duetsku numeru sa Davorom Jovanovićem, i zajedno su se pojavili na Grandovom muzičkom festivalu. Ekipa Pulsa je posetili u njenom stanu u Beogradu.
Da ume lepo da peva, Mirna Radulović pokazala je mnogo puta. Ali ume, vala, i da skuva dobru kafu. Ako je verovati njenoj cimerki Zorani, zvanoj Cimi, ume ona da skuva još štošta. Kafu smo probali, a za ovo drugo nije bilo vremena. Našli smo se u jednom od dva slobodna dana koja je nenadano dobila. Jedva je čekala da posle dva meseca ode nakratko do rodne Subotice.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu