ŠOKANTNA ISPOVEST Goca Božinovska: Jednom nedeljno testiram sina na drogu! On ima neko ludilo, ali nije nasilnik
Goca Božinovska se poslednjih godina više bavi decom nego karijerom! Kako i ne bi?! Njen sin Mirko Šijan glavni je dasa u gradu, a ćerka Jelena Vučković pevačica. Problemi u najavi...
Smeta li ti što je tvoj sin zastupljeniji u medijima od tebe?
„On je mnogo privlačan ženskom rodu i znala sam da će imati svu pažnju kada poraste. U početku se pisalo o nekim negativnim stvarima, međutim, sada je izrastao u normalnog momka, poslušan je i vredan. Ima on neko svoje ludilo i bubice, ali je u biti mnogo dobro dete. Samo je predstavljen bahato, ali nije nasilnik.“
Ako je toliko dobar što ga stalno proveravaš da li se drogira?
„Iz predostrožnosti. Jednom nedeljno ga testiram na drogu i to posle izlaska. Uđem sa njim u WC, stojim iza njega dok piški, onda pipetom uzmem mokraću i uradim test. Hvala Bogu, nikad ništa nema, čist je kao suza. Ja ga onda izljubim, a on mi svaki put kaže da mu dam pare za vređanje i ponižavanje.“
Zašto si toliko nepoverljiva?
„Gledala sam godinama kako se drogiraju pored mene dok ja pevam. I sad mi se kosa diže. Sve bih mogla da preživim, ali takve stvari ne. Ćerke su mi isto zlatne. Jelena, na primer, zaradi 700 evra, sebi uzme 200, a Mirku da 500. I stalno tako.
ŠOKANTNI DETALJI Hale Beri: Nisam se tuširala osam nedelja
Lepotica je otkrila da se nije tuširala osam nedelja, da je bilo trnovito ali da je samo neke delove tela morala da pere. Holivudska glumica Hale Beri otkrila je da se tokom snimanja filma "Jungle Fever" nije tuširala čak osam nedelja, a sve kako bi se u potpunosti uživela u ulogu narkomanke Vivian.
Hale Beri Ipak, drogu nije želela da proba. - Ne pušim krek, tu sam povukla liniju. Ali to je bilo pre 23 godine, tad sam se tek probijala pa se nisam tuširala tokom čitavog snimanja koje je trajalo 8 nedelja. Bilo je stvarno trnovito, ali određene delove sam morala da perem - rekla je lepa glumica, preneo je Story.
GOLUBOVIĆEVA SMATRA DA JE NEKO UREKAO I OMAĐIJAO Jelena: Skinula sam crnu magiju!
Bivši farmer Čupo Kalač posle niza nesvakidašnjih situacija sa devojkom Jelenom Golubović shvatio je da njom vlada crna magija, zbog čega je odveo kod prababe da joj skida čini.
Uvek šokira: Jelena Golubović
Oni za „Alo!“ pričaju šta se desilo kada je stogodišnja Rahima Adrović „salivala olovo“ nad rediteljkinom glavom i kako se njegova devojka oslobodila negativnih misli i ponašanja.
Rediteljka je svesna da se u poslednje vreme ponaša čudno i neprimereno, pa je spas potražila kod stogodišnje bake Rahime Adrović
- U poslednje vreme se ne osećam dobro i ništa mi ne ide od ruke, dok se mojim bližnjima dešavaju različite neprijatnosti. Tako loš period mi traje od završetka rijalitija, kao da me je neko urekao i bacio crnu magiju na mene. Iako nosim zaštitne kristale očigledno me nisu sačuvali, zato me Čupo odveo kod njegove prabake koja zna to da otkloni - kaže Jelena i prepričava šta se posle toga dogodilo.
Peškirče preko glave...
- Ona mi je „izlila olovo“ koje je u tom trenutku prštalo kao da se puca iz pištolja. Onda sam tu noć prespavala sa olovom i čim sam ustala otišla sam i bacila ga u reku Lim izgovarajući: „Ne bacam olovo, već svoje strahove i patnje. Strahovi nizvodno, a Jelena uzvodno“. Tako mi je odagnala strah i negativnu energiju, ali nije želela da mi kaže ko me mađija da se ne bi širila mržnja - tvrdi Golubovićeva.
...pa onda bui, pai...
Čupo otkriva da njegova rođaka ima sto godina, osmoro dece i 250 bližnjih rasutih po svetu, među kojima je i on.
Pobednica Farme još uvek čeka honorar i glavnu nagradu JELENA GOLUBOVIĆ: Mitrović mi nije dao ni dinar, nemam za hleb i lekove!
U potpunom očajanju, Jelena je zbog svega pala u depresiju jer je, kako kaže, ova televizija zaradila ogroman novaca samo od njenih glasova
Pobednica poslednje sezone rijalitija "Farma“ rediteljka Jelena Golubović još uvek nije dobila honorar, ali ni nagradu u vrednosti od 50.000 evra, i tvrdi da čelnici ove produkcije ignorišu njene poruke da nema para za hleb i lekove.
U potpunom očajanju, Jelena je zbog svega pala u depresiju jer je, kako kaže, ova televizija zaradila ogroman novaca samo od njenih glasova.
"Ni dinar mi nisu isplatili, a "Farma“ se završila pre četiri meseca, iako mi je bilo obećano da ću čekati najduže mesec dana na nagradu i honorar koji sam ugovorila pre ulaska. Željko Mitrović mi se ne javlja na telefon niti odgovara na poruke, kao ni Milica Mitrović. Kontaktirala sam i sa devojkom Ninom, koja je Milici „desna ruka“ kada je posao u pitanju, a ona mi je na poruku da nemam para za hleb i lekove napisala da to nije njihov problem. Oni ne shvataju da meni samo jedan lek za alergiju košta 40 evra i da ne mogu da dišem koliko mi je loše. Skroz sam revoltirana i na ivici depresije, jer ne mogu da dobijem novac koji sam zaradila teškom borbom u Lisoviću, gde je publika bila ta koja je mene izabrala za pobednika. A da ne pričamo o tome koliko novca su uzeli samo od poruka koje su moji fanovi slali, da bih ja pobedila, iz dana u dan", bez dlake na jeziku priča Jelena, koja ne može da veruje kako se ponašaju čelnici ružičaste televizije zbog kojih ne može ni predstavu da napravi.
"Obećala sam ljubiteljima mojih pozorišnih komada da ću režirati novu predstavu i to sam planirala da uradim od novca sa "Farme“, ali mi je i to sada uskraćeno. Kako kultura u ovoj zemlji da nađe svoj put kada je pored svega, vlasnici televizija uništavaju. Ne znam šta ću da radim, ali ukoliko ne budem isplaćena uskoro, moraću pravdu da potražim na sudu", iskrena je rediteljka.
Dok se bori sa teškim oblikom alergije, zbog koje je izgubila glas, ona svakodnevno pokušava da dođe do svog novca.
"Šta ću...kada nemam uzmem od Čupe, ali ne mogu ni od njega uvek. Nemam primanja, a treba i da vratim neke pare. Nemam izlaza više. Sramota me je čak i da idem kod Čupe u Švedsku, jer nemam ni dinara da ja nešto tamo kupim, već sve on finansira. Sramota me je od same sebe. Čula sam da ni ostatak ljudi nije dobio pare", kaže Golubovićeva, dok nam je PR ružičaste televizije, Darko Popović, objasnio njihove razloge neisplaćenog honorara.
"Jelena Golubović nije predala broj ličnog računa na koji smo hteli da uplatimo nagradu još pre nekoliko meseci i posle više desetina naših poziva. To je učinila u sredu 30.4. u 15.40, dan pred praznike. O tome je i mene lično obavestila 1. maja po podne SMS porukom. Kao što znate, platni promet ne radi od četvrtka do ponedeljka, tako da pre tog dana ne može svakako očekivati uplatu niti je bilo moguće uplatiti nagradu i obaveze prema državi tokom praznika. Ona je izbegavala donošenje broja svog računa, jer je sve vreme želela da izbegne obaveze prema državi, pokušavajući da nas ubedi da novac uplatimo na nečije drugo ime, a ne na njeno. Na šta mi nismo pristajali jer nismo želeli da saučestvujemo u takvoj protivzakonitoj radnji. Sada kada konačno imamo traženi dokument konačno nema smetnji za transakciju novca za nagradu", rekao je.
Ćerka Goce Božinovske zna kako da zadrži dečka ZVEZDA GRANDA GORI OD LJUBOMORE: Uhodim svog dečka!
Jelena Vučković otkrila da uhodi svoje muškarce i da uvek ima nekog od prijatelja ko joj u toj misiji pomaže
Zvezda "Granda" Jelena Vučković već neko vreme uživa u vezi sa momkom koga ne želi da predstavi javnosti, a kako kaže veoma je ljubomorna.
Naime, u jednoj emisiji na Televiziji “Hepi” pevačica je otkrila da uhodi svoje muškarce i da uvek ima nekog od prijatelja ko joj u toj misiji pomaže.
"Za uhođenje momka imam oprobane i dokazane metode. Hoću reći da uvek to uradi neki moj prijatelj za mene. Zašto da ne? Pa i muškarci to rade", rekla je Vučkovićeva i dodala da joj trenutni partner ne daje povoda za to.
ODMOR OD ŽENA Vasić u đakuziju s muškarcima (FOTO)
Pevač Sloba Vasić, iako je poznat kao miljenik žena, u đakuziju se najluđe zabavlja sa dva muškarca.
Izgleda da mladom pevaču u letnjim danima mnogo više prija muško društvo, pa je to izgovor za odmor od lepših polovina. Ipak, žene se nisu zabrinule da je Sloba odustao od njih, pošto su mu na Fejsbuku predlagale da im se pridruže ili okači još koju fotografiju iz ludog muškog provoda.
Kako saznajemo, Vasić i njegova dva drugara zakupili su termin u spa centru i tamo će ići narednih nekoliko dana. Inače, Vasić se pre samo mesec dana na društvenim mrežama hvalio da je srećno zaljubljen.
ŠOUMEN Najbizarnije izbacivanje iz "Velikog brata": Skinula se pred svima! (FOTO +18)
Striptizeta Bijanka Lejk (31) iz Velike Britanije izbačena je iz „Velikog brata“ u petak uveče, ali njeno izbacivanje je možda najupečatljivije ikad u ovom rijaliti šouu.
Bijanka je u kući britanskog šoua provela samo četiri dana ali to je nije rastužilo i ona je svima sa osmehom na licu pokazala svoje grudi. Izgleda da je rešila da to publici priušti i uživo jer su njen striptiz gledali samo preko televizijskih ekrana kada je pravila šou za ukućane.
„Očigledno je da je golotinja smetala nekim ljudima jer su me izglasali za izbacivanje. Ali ljudi ne t reba da mi sude. To su samo si*e na kraju dana i kuća će biti mnogo dosadnija bez mene. Mislim da će me ljudi želeti nazad u kući“, rekla je Bijanka za „Daily Star Online“ dodavši da je bila na audiciji za ovaj šou već šest puta. „Ušla sam i bilo mi je zabavno. Uradila sam sve šta sam htela. Ali sada sam napolju. Oh, pa dobro“, istakla je striptizeta prilikom izbacivanja.
Lejkova je ranije ispričala za lokalne medije i da je spavala sa 20 televizijskih zvezda i da je jednom izvela striptiz za Antonija Banderasa, kao i to da je imala seks sa nekoliko fudbalera iz Premijer lige i orgiju sa šestoricom muškaraca.
PEVAČICA SE NALIVALA KOKTELIMA Dara Bubamara se napila usred emisije!
Dara Bubamara je nedavno bila gost u jednoj emisiji i posle nekoliko koktela koje je popila, Radojka se toliko napila da je jedva pričala. Autor emisije „Grand koktel“ je uz šale uspeo da izvuče Daru kako bi to izgledalo kao da je samo dobro raspoložena, ali su čaše ispred nje odale u kakvom se stanju nalazi.
Pevačica se nalivala koktelima
- Čim je stigla u emisiju, Dara je bila poslužena koktelom, ali ga je zbog vrućine popila na eks i odmah tražila drugi. Pošto je u studiju bilo vruće, Dara je pijući alkohol pokušavala da utoli žeđ, ali je već posle nekoliko čaša piće „udarilo u glavu“.
Ispred nje nekoliko ispijenih koktela Poneta dobrom atmosferom i na opšte zadovoljstvo kolega Ćeme i Aleksandre Bursać, koji su zajedno sa njom bili u emisiji, pevačica se zezala i pravila šou. Kada je došao red da najavi svoju novu pesmu „Kraj i tačka“, Bubamara je jedva uspela da sastavi rečenicu, pa joj je u tome pomogao voditelj Goran Čomor.
- Ala ovi kokteli udaraju u glavu, kraj i tačka - rekao je on. Ovim povodom pozvali smo poznatu pevačicu, ali do zaključenja ovog broja ona se nije javila.
ŠOKANTNO! Poznata Srpkinja preko interneta nudi seks za 150 evra! (FOTO)
Na poznatom sajtu za eskort prtanju Happyeskorts.com pojavila se izvesna Sara (25), crne kose i plavih očiju, koja navodi da joj je celo telo obrijano, govori srpski i engleski, ima dve godine iskustva u poslu i slobodna je za akciju sa ženama, muškarcima i parovima.
Srpkinja po satu košta 150 evra, a za ceo dan – 1000, a kako otkriva Telegraf reč je o poznatoj devojci čije su seksi fotografije punile duplerice srpskih medija u poslednjih godinu dana. U ponudi koja poziva mušterije na seks za novac navodi se da devojka, koja se predstavlja kao Sara (verovatno umetničko ime) voli italijansku kuhinju i putovanja. Pošto je na fotografiji na internet sajtu za prostituciju zamućeno lice poznate Srpkinje, potražili smo originalne fotografije na Google pretraživaču i odmah dobili identični original koji je više nego jasno ukazao na to o kome se radi. Gornja fotografija sa sajta i donja koju nam je ponudio Google pretraživač su identične, ali smo iz razumljivih razloga i mi sakrili njeno lice i identitet.
Pokušali smo da saznamo da li je devojka sama oglasila svoje usluge putem interneta ili je to učinio neko bez njenog znanja i dozvole, a u želji da joj naudi, ali je osoba o kojoj se radi do objavljivanja ovog teksta bila nedostupna, a svi njeni facebook profili su – ugašeni.
Ekscentrična ŠOKIRALA MAMA VESNU: Nikolija se pohvalila pirsingom u nosu
Mama Vesna Zmijanac izgleda ne podržava ćerku to što radi na svom telu, jer ju je Nikolija odmah razuverila da je reč o lažnom modnom detalju
Pevačica Nikolija Jovanović pohvalila se svojim pratiocima na društvenim mrežama da ima novi modni detalj - pirsing u nosu.
Atraktivna Nikolija objavila je dve fotografije i prilično šokirala svoje pratioce, koji su imali podeljena mišljenja oko njenog novog modnog detalja.
Mama Vesna Zmijanac izgleda ne podržava ćerku to što radi na svom telu, jer ju je Nikolija odmah razuverila da je reč o lažnom modnom detalju.
"Mama nije pravi pirsing, samo sam se igrala malo", napisala je pevačica.
Nikolilija voli da ukrašava svoje telo i već ima nekoliko tetovaža i nedavno je izjavila da ne zna da li će stati sa tetovažama. Svaka od njenih tetovaža ima svoju priču, a naročito je ponosna na istetoviran lik svoje majke, koja joj je veliki oslonac.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 12 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu