Lepa Brena je sa svojom ekipom u Novom Vinodolskom snimila spot za numeru “Ljubav nova”, koju je nedavno premijerno predstavila publici.
U pauzama snimanja pevačica je s radnim timom uživala na jahti, koja je usidrena u blizini hotela u kojem je odsela, što je paparaco Kurir Starsa zabeležio.
- Brena je veliki profesionalac i snimanje je proteklo u najboljem redu. Pošto je ona uvek dobro organizovana, sebi i svom timu nametnula je takav tempo da se umor od višečasovnog rada na novom spotu praktično i nije osetio. Osim što su se svi lepo zabavili, ekipa je uživala i na Breninoj jahti, a pevačica je sve srdačno ugostila - otkriva izvor blizak Breninom timu.
Kako dalje saznajemo, Breni će se uskoro u Hrvatskoj pridružiti sin Stefan i suprug Slobodan Živojinović.
kurir.
_________________ Ništa tako ne ponizuje čoveka koliko to što vidi da budale uspevaju u stvarima u kome je on doživeo neuspeh.
Jeste da iza sebe imam pet filmova, ali sva se preznojim, umirem od straha kada vidim kameru, priznaje Lepa Brena
Iako je u svojoj pevačkoj karijeri snimila čak pet filmova u kojima je bila glavna junakinja, folk divi Lepoj Breni i danas dođe da pobegne kada vidi “filmadžije”
"Jeste da iza sebe imam pet filmova, ali sva se preznojim, umirem od straha kada vidim kameru", priznaje Lepa Brena.
"Kao veliki perfekcionista oduvek sam htela da u onome što radim budem najbolja, i da dam sve od sebe. Filmska kamera ima svoja pravila u koja se morate uklopiti ako želite da bude filmski. Ako na sve to dodate veliku ekipu i činjenicu da smo snimali po čitav dan, bude jasno da u snimanje novog spota za pesmu “Ljubav nova” nije utkano samo vreme, već i ogromna količina ljubavi, da biste napravili nešto što će se publici dopasti", kaže Lepa Brena koja je kadrove za novi spot snimala tokom odmora u Hravtskoj.
U spotu se smenjuju dve epohe, dosta profesionalnih glumaca, a Lepa Brena sudeći barem po fotografijama blista. Kao engleska lejdi! Po fotografijama sa seta , ipak reklo bi se bi se da za Brenu ipak nema zime i da se ponovo odlično snašla pred kamerama.
Lepa Brena snimala je novi spot za pesmu "Ljubav nova" koju autorski potpisuju Amir Kazic Leo i lLka Vujica. Ovo je njihova prva saradnja, a slusanost pesme najbolje govori u prilog da je Lepa Brena ponovo napravila pravi potez u izboru saradnika.
Visokobudzetni spot, u Toxic Entertainment video produkciji, sniman je filmskom kamerom na nekoliko lokacija na Hrvatskom primorju, između ostalog na lokaciji: Rezort Novi Spa Hotels & Resort u Novom Vinodolskom i Klenovici.
_________________ Ništa tako ne ponizuje čoveka koliko to što vidi da budale uspevaju u stvarima u kome je on doživeo neuspeh.
(FOTO) Evo kako je Lepa Brena izgledala pre 17 godina!
Fotografija je oduševila njegove pratioce i veoma brzo je dobila veliki broj lajkova.
[center][/center]
Viktor Živojinović, sin folk pevačice Lepe Brene, postavio je na društvene mreže fotografiju koja je slikana pre 17 godina.
Pevačica na slici u naručju drži malog Viktora dok je pored njeh stariji sin Stefan.
Fotografija je oduševila njegove pratioce i veoma brzo je dobila veliki broj lajkova. Inače, Lepa Brena i njen suprug veoma retko pokazuju privatne fotografije, a Viktor povremeno podeli sa svojim prijateljima na društvenim mrežama detalje iz privatnog života.
kurir.
BRENA IH BACILA NA DIJETU: Boba i Viktor neće više da budu debeli
Bivši teniser i sin na strogoj dijeti, koja mlađem Živojinoviću teško pada jer voli da luduje
Suprug Lepe Brene Boba Živojinović i njihov mlađi sin Viktor odlučili su da zajedno skinu višak kilograma i poslednjih mesec dana su na strogom tretmanu zdravog mršavljenja.
Kako Kurir Stars saznaje, pevačicini muškarci primenili su strategiju koju im je prepisao nutricionista, a pomoću koje bi do sledećeg proleća obojica trebalo da izgube oko 20 kilograma.
- Boba i Viktor posetili su poznati nutricionistički centar u Beogradu, koji im je preporučila prijateljica Lepe Brene, koja je takođe uz stručnu pomoć uspela da koriguje kilažu. Živojinovićima su stručnjaci iz ove oblasti uradili kompletan pregled kože lica i tela, dobili su predlog zdravih obroka, kojeg moraju da se pridržavaju ako žele da ostvare cilj - priča izvor blizak porodici Živojinović i nastavlja:
- Boba se striktno pridržava saveta koje mu je nutricionista dao, dok je Viktoru promenjena ishrana teško pala. Nije mu lako jer on vodi buran noćni život, pa često s prijateljima nakon provoda završi u restoranu brze hrane. Sve to utiče da njegov metabolizam sporo gubi kilograme. On ne može da se odrekne ludovanja po prestoničkim klubovima, ali je čvrsto rešio da istraje i da do punoletstva skine više od 20 kilograma - završava izvor.
Naša saznanja potvrdio je i Brenin mezimac.
- Prestao sam da pijem alkohol i na dijeti sam. Zdravlje mi je na prvom mestu i zato sam sa ocem odlučio da se pridržavam stručnih saveta i korigujem ishranu - rekao nam je Viktor
kurir.
_________________ Forum Srbija,mesto na kome su snovi u boji, inspiracija nepresušna, misli slobodne, lepota u rečima.
ČESTITAMO: Lepa Brena danas slavi rođendan a vama se zahvaljuje na lepim željama
Iako je duboko zakoračila u šestu deceniju, pevačicinom izgledu godine ne mogu ništa
Najveća zvezda bivše Jugoslavije, Fahreta Živojinović - Lepa Brena, danas slavi rođendan!
Pevačica čije hitove pevaju sve generacije danas puni 55 godina, a od svoje 20. je na estradnom nebu. Lepu Brenu mnogi upoređuju sa vinom jer iz godine u godinu sve bolje izgleda. Tako su joj i njeni pratioci na društvenim mrežama poželeli najlepše želje ali i nahvalili dobar izgled.
Pevačici su se mnogo dopale lepe reči pa se svima zahvalila putem društvenih mreža.
"Hvala vam, dragi moji, na čestitkama", napisala je pevačica.
kurir
_________________ Forum Srbija,mesto na kome su snovi u boji, inspiracija nepresušna, misli slobodne, lepota u rečima.
(VIDEO) OVO JE HIT: Pogledajte kako je Brena otkrila vezu Mire i Miroslava!
Lepa Brena, koja je bila svedok ljubavne veze Miroslava Ilića i Mirjane Antonović, iz koje su dobili sina Devina, kog pevač nikad nije hteo da prizna, otkrila je su se njih dvoje ljubili pred njom dok je ona pokušavala da sažvaće artičoku.
"Bila je 1984. godina kada smo Miroslav Ilić i ja bili na turneji. Imali smo koncert u Njujorku kada se Miroslav slavno ili neslavno zaljubio u Miru Antonijević. Miroslav i ja smo završili koncert i otišli u neki ekskluzivni restoran. Tada sam otvorila jelovnik i rekla sam: „Ja sam sada nešto napravila u svom životu, daj da konačno nešto probam što nisam dosad jela". Njih dvoje su non-stop pričali i ljubili se, dok sam razmišljala šta da uzmem od jela. I uzmem artičoke", ispričala je pevačica za Grand njuz.
Jelena ipak nije prva na domaćoj estradi s tirkiznom bojom kose jer je vlasnica „Grand produkcije“ još 1998. godine imala istu frizuru
Jelena Karleuša često ističe da je prva u modnim trendovima, iako kopira mnoge koleginice. Posle haljina koje su pre nje nosile njene koleginice, iskopirala je i frizuru, i to onu koju je Lepa Brena imala pre 17 godina!
Iako se na sva usta hvali da je prva srpska pevačica maltene u svemu, Jelenu je vlasnica „Grand produkcije“ davno preduhitrila - tirkiznu boju kose imala je davne 1998. godine, nakon što je dobila sina Viktora. Čak im je i dužina kose ista, ali Karleuša je često prikriva umecima da bi bila što duža, a možda i da fanovi ne bi shvatili da je pozajmila tuđi stil.
Razotkrio je Brenin sin
Bez obzira na to što Karleuša kasni za koleginicom 17 godina, Brena to nikad nije javno pomenula. Međutim, tajnu je otkrio njen sin Viktor Živojinović. On je juče na Instagram postavio fotografiju naslovne strane jednog časopisa iz 1998. godine na kojoj ga njegovi roditelji kao bebu drže u naručju a Brena ima tirkiznu boju kose!
Pozvali smo Breninog sina. On napominje da mu nije bio cilj da vređa Karleušu.
- Nisam imao nameru nikoga da uvredim. Na društvene mreže često postavljam slike s roditeljima. Ne sećam se kad je mama imala tirkiznu boju kose, ali gledao sam slike iz tog vremena i sviđa mi se kako joj stoji - rekao je za Kurir najmlađi član porodice Živojinović.
Kopira i Cecu
Podsetimo, Karleuša je nedavno, prilikom odabira odevne kombinacije za jedan javni događaj, iskopirala modni stil Cece Ražnatović i Severine Vučković. Ona je ponela haljinu jednog renomiranog modnog brenda koji su sedam dana pre nje nosile najveće balkanske zvezde.
Jelena je najpre na društvenim mrežama pisala da im je ova linija đubre koje ne bi ponela ni na pijacu, ali se očigledno predomislila kad je videla kako stoji njenim koleginicama. Inače, ona je trebalo da uradi kampanju za proizvođača te haljine, ali je posao na kraju dobila Cecina ćerka Anastasija.
kurir
BABA VANGA PROREKLA BRENI: Evo šta je proročica sve pogodila prevačici!
Lepa Brena posjetila je slijepu proročicu znanu kao Babu Vangu u Bugarskoj.
"Udaćeš se za čoveka u belom. Živećete u skladnom braku, ali samo ako ne izabereš supruga stranca". Prvo što mi je palo na pamet, da će to biti neki doktor jer je moj otac bio medicinski radnik, pa sam to dovela u vezu. Belo odelo, bela uniforma... - rekla je Brena.
"Nisam bila preterano oduševljena jer nisam mogla zamisliti da putujem po svetu, a on radi u nekoj bolnici. Kasnije sam shvatila da beli sport, tenis, ima belu uniformu", ispričala je Brena u nekoliko navrata.
Svog budućeg supruga Slobodana Bobu Živojinovića upoznala je na premijeri filma "Hajde da se volimo". Ponovno se setila reči najpoznatije svetske proročice. Upoznala je ljubav svog života.
"Mislila sam da ću naleteti na nekog doktora, apotekara ili možda čak pekara, a pojavio se teniser u belom kompletu", rekla je pjevačica.
Kasnije je opisivala kako ju je osvojio.
"Kad sam srela Bobu, svidela mi se njegova spontanost i iskrenost", rekla je Lepa Brena.
kurir
(VIDEO) OVO DO SADA NISTE VIDELI: Evo kako se Lepa Brena svađa sa fanovima na koncertu
Folk zvezda Lepa Brena važi za jednu od retkih pevačica koja nema dlake na jeziku, i osobu koja vrlo često ume da bude neprijatna prema svojim fanovima.
Lepu Brenu je iznervirao jedan od fanova, pa mu je preko mikrofona poručila da siđe sa bine i da joj više ne maše rukom. O svemu svedoči snimak koji se pojavio na Jutjubu na kome se vidi kako Brena na koncertu rasteruje fanove koji su se skupili oko scene.
Naime, jedan od obožavalaca na ramenima je držao malo dete, i sve vreme je mahao pevačici. Ona je prvo gestikulacijom pokušala da mu kaže da se skloni, ali kada je videla da čovek ne raguje, Brena mu je jasno rekla da se skloni.
"Skloni se bre sa bine, šta mi tu mašeš?", rekla je pevačica, a potom mu je prišla i izgurala ga sa scene. Ovaj snimak je postao hit na fejsbuku, a mi ga prenosimo samo za vas.
SA NJOM NEMA ŠALE: Mladić postavio status o Lepoj Breni pa završio u policiji
Jedan mladić je na društvene mreže postavio status koji, očigledno, nije smeo pa završio u stanici policije.
Neimenovani mladić napisao je na društvenoj mreži Fejsbuk status:"Lepa Brena lepo gori", zbog čega je nekoliko dana kasnije završio na informativnom razgovoru u policiji.
Njemu je stigao poziv, a kada je otišao u stanicu, rečeno mu je da je sporan status na Fejsbuku, i inspektori su mu postavljali pitanja o pevačici – da li je poznaje, da li je sa njombio u kontaktu…
"Prvo se nasmejao, mislio je da je sve šala, onda je shvatio da su ozbiljni. Rekao je da ne poznaje pevačicu, ali je ni ne mrzi i da je sve bila šala, nije očekivao da će završiti u policiji. Napravljen je zapisnik i biće ustanovljeno da li postoji osnov za podnošenje prijave", rekao je izvor za "Alo".
Pevačica nije bila dostupna za komentar.
kurir
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu