INCIDENT NA KOPAONIKU: Manuel krenuo flašom na Ćemu
Stojanović hteo da snimi pevača, što se njemu nije dopalo, pa je izvređao učesnika „Velikog brata“, koji je nasrnuo na njega
Manuel Stojanović i Ćemo umalo se nisu pobili u jednom klubu na Kopaoniku, saznaje Kurir. Incident se dogodio dan pre dočeka Nove godine, kad je pevač izvređao bivšeg učesnika rijalitija „Veliki brat“ jer mu se nije svidelo to što ga snima mobilnim telefonom dok peva. Stojanović je tad potegao flašu na Ćemu, koji je bacio mikrofon i besan napustio lokal. - Sve se dogodilo neočekivano. Manuel je došao u kafić s prijateljima da proslave kraj godine, gde je Ćemo već bio sa svojim društvom. Ništa nije ukazivalo na to da može doći do incidenta između njih dvojice, naročito zbog toga što su sedeli za istim stolom. Međutim, prednovogodišnje veselje, umesto da doživi vrhunac, prekinuto je dok je Ćemo pevao. Stojanović je već snimao uzavrelu atmosferu, a kad je uperio kameru ka pevaču da bi zabeležio numeru koja ga je u pogodila, on je na Manuela počeo da viče i da ga vređa - navodi naš izvor koji se zatekao na licu mesta i nastavlja: - Tad je Manuel poludeo, jer mu nije bilo jasno zašto je Ćemi zasmetalo što ga snima, skočio je sa stolice i na pevača potegao flašu. Besno mu je zapretio da s njim ne može tako da razgovara. Njegovi sprečili incident. Manuel je i dalje bio besan i situacija se nije smirila, pa je pozvao pevača da se obračunaju ispred lokala, a ne pred gostima. Ćemo je tad bacio mikrofon na sto, uzeo svoju jaknu i napustio lokal. Stojanović nije krenuo za njim, već je nastavio da se provodi s društvom - završava naš izvor.
Za vreme incidenta u klubu bili su sin Svetlane Cece Raznatović i sin Lepe Brene - Veljko i Stefan. Oni su sa svojim društvom posmatrali šta se dešava, ali se nisu mešali.
Ovim povodom pozvali smo Manuela, koji je potvrdio naše saznanje. - Tačno je da je bilo nekih čarki, ali, eto, to je bilo još prošle godine - kroz smeh je rekao Manuel. Pozvali smo Ćemu, ali se on nije javljao na telefon.
kurir
_________________ Forum Srbija,mesto na kome su snovi u boji, inspiracija nepresušna, misli slobodne, lepota u rečima.
(VIDEO) DRUŽIĆE SE NA SUDU: Zorica tuži Staniju zbog pretnji likvidacijom
Sukob farmera se nastvalja i nakon završetka rijalitija, pa je tako pevačica Zorica Marković rešila da tuži bivšu cimerku Staniju Dobrojević.
U toku emisiji "Farma-Narod pita" Zorica i Jelena Krunić su priznale da se lepo druže kao i da planiraju optužbu protiv iste osobe.
"Svašta je tu bilo. Dobila sam čak pretnje i likvidacijom. Advokat radi svoje, a oni neka odgovaraju za svoje budalaštine" , rekla je Markovićeva a Jelena Krunić je dodala da i ona planira isto da učini.
Pogledajte šta su sve izjavile Zorica i Jelena:
kurir
_________________ Forum Srbija,mesto na kome su snovi u boji, inspiracija nepresušna, misli slobodne, lepota u rečima.
VASIĆI IZ VB OPTUŽENI ZA NASILJE Bivša snaja: Njihov sin me tukao, a oni su pili kafu!
Mileta Vasića, najstarijeg sina Radeta i Rade Vasić, koje smo gledali u Velikom bratu, bivša žena Elena optužila je za fizičko nasilje.
Ona nema lepe reči ni za bivšu svekrvu i svekra, od kojih je, kako kaže, trpela psihičku torturu.
"To su zli ljudi. Mile, za kojeg sam bila udata, se deset i više puta ženio. Mogu reći da je bio katastrofa. Nije bio pri svesti, drogirao se. To su njegovi celo vreme krili. Ja to nisam ni znala. Znači, njihov sin me tukao i maltretirao, da sam ja tako izašla plačući", ispričala je bivša snaja Vasićevih Elena.
"Rada je baš opasna žena. Ne znam kako ih ljudi vole i poštuju toliko jer ona je žena zlo... Njihov sin me je tukao, a oni su gledali i pili kafu. Smejali su mi se. Rekla mi je 'ti si ku.va, ti meni ovakva u kući ne trebaš", priča Elena.
Elena ima trogodišnjeg sina iz prvog braka kojeg je Mile Vasić prvo prihvatio, ali onda je krenuo pravi pakao. "On me napadne ili udari. Onda viče na dete", prepričava Elena, koja je kako kaže, nakon toga pokupila stvari i zahvaljujući susedima pobegla.
Kaže da su je blizanci Mika i Giba jedini branili, a da joj je sada žao što sve nije prijavila policiji. Elena je navela i da svoje tri ćerke, koje žive u Austriji, kriju "kao zmija noge".
"Njihove ćerke hoće da ih se odreknu. One uopšte ne dolaze", tvrdi Elena.
kurir
TEKSTOPISAC TRAŽI 5.000 EVRA: Marija Šerifović se pravila luda! Ovo suđenje me ne zanima!
Pevačica je na poslednjem ročištu sudiji rekla da se ne seća da smo sarađivale, krivicu je svalila na druge, tvrdi Adrijana Jovanović.
Marija Šerifović juče se prvi put posle devet godina pojavila u Višem sudu u Beogradu, na poslednjem ročištu po tužbi tekstopisca Adrijane Jovanović.
Ona je evrovizijsku pobednicu tužila jer je nije potpisala ispod pesme „Gorka čokolada“, za koju je radila tekst, a koja se nalazi na Marijinom albumu iz 2006. godine. Za to traži odštetu od 5.000 evra.
Nakon što su obe dale poslednju reč, čeka se odluka suda, koja bi trebalo da bude doneta do kraja meseca.
Zaboravna
- Posle devet godina agonija se konačno završila! Sad čekamo sudsku odluku. Marija je priznala da me nije potpisala, tvrdeći da je pesmu dobila samo za festival. Za masu drugih stvari kaže da se ne seća, a s obzirom na to da je mlada, ta njena izjava me baš čudi. U suštini, krivicu svaljuje na „Siti rekords“ i bivšeg menadžera Sašu Mirkovića. I to je čudno, jer ja sam pevač i tačno znam da, kad praviš kompilaciju i biraš pesme, sam određuješ šta će se naći na njoj, a ne mama, tata, vozač ili nosač kofera - kaže Adrijana.
Ona tvrdi da je Šerifovićeva pokušala da obmane sud. - Marija je slagala! Sudiji je rekla da smo se upoznale pred festival u Budvi 2003, što nije istina, jer se poznajemo godinu dana duže, kad sam joj radila skoro ceo prvi album „Naj, najbolja“. I drugi CD se zove po mojim pesmama „Bez ljubavi“, tako da je i to slagala - kaže Jovanovićeva.
Nisu mogli da je nađu
S druge strane, Šerifovićeva za ovo suđenje ne daje ni pet para! - Ovo suđenje me ne zanima! Došla sam i rekla svoje mišljenje. Zaista nemam nikakve veze s nečim što se radi u štampariji. To nije moj posao. Verujem da je ovo završno suđenje, pošto su čekali samo mene. Ne znam koliko ovo traje, ljudi su me tražili na različitim adresama, bila sam u Americi, pa na putovanjima, a kad sam konačno našla vremena da obavim građansku dužnost, došla sam da kažem da nemam veze s tim - zaključuje Marija.
Malaksala NA INFUZIJI
Marija je četiri dana zaredom imala koncerte, pa je zbog premora pala u postelju. Ona je primila infuziju da bi mogla da se pojavi na suđenju sa Adrijanom.
kurir
OSVETA LJUBOMORNOG BIVŠEG DEČKA: Pekovićeva verenica na stubu srama! Najviše volim u guzu!
Bivši osvetnički izvređao doktorku Violetu Milinković zato što ga je ostavila zbog košarkaša. Ispisao u prvom licu šta sve „njegova bivša voli“
Verenica Nikole Pekovića (30) Violeta Milinković (38) našla se na udaru bivšeg dečka, koji je njena rodna Pljevlja oblepio plakatima na kojima otkriva navodno njenu burnu prošlost.
Besan jer ga je doktorka ostavila zbog proslavljenog košarkaša, s kojim na leto planira venčanje, on je rešio da u javnost iznese, kako on tvrdi, njen prljav veš. Odštampao je plakate s Violetinim fotografijama i zalepio ih na bandere. Njima se obratio javnosti u prvom licu, i to u njeno ime.
Brutalno
„Pošto sam pobegla iz PV od je.ača - laži i poziva, otišla sam u Ameriku da se sklonim. Zovu me Bakutan ili Starka jer tako me znaju u krugovima đe se k.ešem. Dosta mi je više k.es kombinacija BD-ŽB-PG-BG, hotela i stanova“, piše na plakatu koji je postavio njen bivši, koji očigledno ne može da joj oprosti što ga je ostavila.
U nastavku njen ogorčeni bivši dečko nije birao reči da je ocrni: „Abortirala sam već dva puta. U Podgorici prvi put u trećem mesecu trudnoće. U Podgorici drugi put u drugom mesecu. Najviše volim u guzu, tu sam sigurna. Stavila sam silikon u gornju usnu da mogu bolje da zadovoljim muškarca. Kompleks - male grudi i ravno du.e. Volim mlađe muškarce jer sam sponzoruša i gledam interes da ga iskoristim. Glumim sve samo da dođem do cilja. Promenila sam i broj telefona i samo ga imaju odabrane osobe. I njih varam sa drugim, naravno, jer ja bez prevare ne mogu.“
Na početku plakata ostavio je sledeću poruku: „U PV ću raditi do aprila, a onda bjež odatle, udajem se“, a na kraju: „Ko mene oženi, ima čitav život da se stidi jer me dosta ljudi zna kao ološ, smeće i d.olju.“
Izvor koji je našoj redakciji dostavio plakat objasnio nam je zbog čega se navodno Pekovićeva buduća supruga našla na stubu srama.
Zbog nje se navodno razveo
- Violeta se ozbiljno zamerila bivšem dečku, koji se zbog nje razveo i ostavio dvoje male dece. Njihova veza je trajala skoro godinu dana, nakon čega se ona pokupila, bez reči ga ostavila i otišla u Ameriku kod Nikole. Iz revolta, prijatelji tog biznismena napravili su plakate i oblepili njen rodni grad - priča naš sagovornik.
Ističe da je košarkaš hitno organizovao svoje ljude da skidaju plakate u Pljevljima. - Čim je Nikola saznao za te plakate, odmah je pozvao prijatelje da ih skidaju. Međutim, šteta je napravljena, meštani uveliko ispiraju usta njegovom dragom - završava naš izvor.
Tim povodom pokušali smo da kontaktiramo s Pekovićem, ali je on bio nedostupan na brojevima poznatim redakciji. Zavodnik BIO SLAB NA ESTRADNE CICE
Košarkaš je važio za velikog zavodnika. Mediji su ga dovodili u vezu s pevačicama Gogom Sekulić, Milicom Todorović, Sandrom Afrikom, starletom Mimi Oro... Ali on je detalje o privatnom životu javnosti davao na kašičicu, nikad ne otkrivajući detalje. Posle estradnih cica odlučio se za brak s doktorkom Violetom, s kojom ga je upoznao Duško Šarić. Zaprosio ju je posle šest meseci veze, a svadbu će, kako se šuška, organizovati u junu u Bečićima.
kurir
(VIDEO) KAD IM LOVA UDARI U GLAVU: Ovo je 10 najžešćih tuča u rijalitiju
Rijaliti programi izvlače najgore iz ljudske prirode, izazivaju u njima najgore emocije pa tako učesnici tučama i nasiljem rešavaju situacije u kojima se nađu.
Ponekad se upošte ne trude da rečima reše nesporazum ili neprijatnu situaciju pa potežu pesnice. Ponekad nasiljem žele da skrenu pažnju na sebe kako bi stekli što veću popularnost da steknu popularnost ili prezaju za nasiljem kako bi došli do novčane nagrade.
1. Nevena Milićević i Ivana Stamenković Sindi
Netrpeljivost Sindi i Nevene trajala, a kulminirala je pravom ženskom tučom. Posle salve uvreda i međusobnog vređanja došlo je do tuče. Sindi je prišla Neveni i uštinula je kako bi pokazala njen celulit. Međutim, Nevena ju je uhvatila za kosu, a zatim je udarila svom snagom u glavu... Posle incidenta ona je izbačena iz kuće.
Jedna od najvećih i najžešćih tuča desila se između fudbalera Đanija i pevača desila se u Parovima, kada su se tako žestoko potukli da su ih jedva razdvojili. Naime, Đani je izazvao sukob jer je provocirao repera smatrajući da Gru i ne treba da bude gost pevač, što je Gru shvatio kao uvredu.
Hasan Duduć u Parovima nasrnuo je na Jelenu Golubović i išutirao je da je rediteljka završila u Hitnoj pomoći. Golubovićka je odlučila da tuži pevača, koji je tvrdio da ga je rediteljka uvredila na nacionalnoj osnovi, a tvrdio je čak i da je nije udario. Na snimku se vidi kako je brutalno napao Golubovićku.
Ivan Fece Firči pogodio je flašom Miloša Bojanića i raskrvario mu lice nakon čega ga je Krunski savet izbacio iz "Dvora". Miloš Bojanić je završio u Urgentnom centru.
Folk pevačica Vesna Vukelić Vendi i rediteljka i pobednica Farme 5 Jelena Golubović potukle su se nasred ulice. Njih dve su čekale vozača da ih pokupi, ali zbog međusobne netrpeljivosti, Jelena i Vendi su se posvađale, a na kraju su se i potukle. Vendi je Jeleni uspela da lupi nekoliko šamara.
Pčelar iz Kupunova napao je Ivana Gavrilovića i udario ga pesnicom u glavu, posle čega je Ivan završio u Urgentnom, a Miki izbačen iz rijalitija. Celi slučaj je dobio epilog na sudu gde je pčelar iz Kupinova priznao krivicu i dobio šest godina uslovno sa rokom provere od dve godine zbog nasilničkog ponašanja
Kriminalac Kristijan Golubović napao je kraljicu silikona Tijanu Đuričić i prevrnuo je sa kreveta na kojem se nalazila zajedno sa svojim psom. Tom prilikom Tijana nije povređena, ali jesu Jelena Krunić i Zorica Marković koji su završile u Hitnoj pomoći.
Vesna Vukelić Vendi i Zorica Marković potukle su se uživo u emisiji. Naime, Vendi je prva finalistkinja Farme koja je izbačena sa imanja i kada je stigla u studio u Šimanovce dok je davala intervju, Zorica Marković je izašla na scenu i polila je vodom.
Zorica Marković svoje probleme u rijalitiju rešava nasiljem i pesnicama pa je tako zaratila i sa Majom Nikolić. Njih dve su se potukle pred voditeljom Ognjenom Amidžićem. Polivale su se vodim i gurale, a farmeri su uspeli da na vreme spreče pravi ženski fajt.
Pevačice Mina Kostić i Indira Aradinović potukle su se zbog muškarca, čupale su se, grebale a sve zbog jednog muškarca. Naime, na probi "Grand festivala" 2008. godine Kostićeva je želela da razgovara sa Aradinovićevom o svom bivšem mužu Tiki, koji je tada bio u vezi s Indi i sevnule su varnice.
PRIJAVA PROTIV ČOVEKA KOJI JE IZUJEDAO SERGEJA: Tužilaštvo ispituje da li je i glumac odgovoran
Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu stigla je krivična prijava protiv Gorana Ilića (41) koji se sumnjiči da je u noći između 26. i 27. marta napao glumca Sergeja Trifunovića ispred jednog kioska brze hrane na Vračaru, ali će biti razmotrena i odgovornost Trifunovića za taj incident. Portparol tužilaštva Leposava Vujanović rekla je da je krivična prijava stigla u utorak i da će se u toku dokaznom postupka utvrđivati da li ima krivične odgovornosti i na strani Trifunovića.
Takođe će, kako je dodala, biti razmotreno da li je reč o krivičnom delu lake telesne povrede, nasilničko ponašanje ili pak o nekom prekršaju nakon čega bi predmet bio ustupljen Prekršajnom sudu.
U okviru dokaznog postupka tužilaštvo treba da pregleda snimak incidenta zabeležen sigurnosnom kamerom, kao i da sasluša Ilića, Trifunovića i Ilićevu suprugu koja je u trenutku incidenta bila sa njim u društvu, a p opotrebi i druge svedoke.
Prilikom incidenta Trifunović je zadobio lake telesne povrede i zbrinut je u Urgentnom centru nakon čega je pušten kući. Mediji prenose da su se Ilić i Trifunović posvađali ispred kioska brze hrane nakon čega da je Ilić izujedao po šakama.
kurir
IZGORELA KAFANA VLADE STANOJEVIĆA: Vatra progutala splav za nekoliko minuta
Vladimir Stanojević je za samo nekoliko minuta ostao bez kafane koju je držao kod Mosta na Adi.
Splav, čiji je vlasnik bio voditelj televizije Pink zajedno sa manekenom i bivšim dečkom Katarine Grujić Borisom Stamenkovićem, izgoreo je u noći između srede i četvrtka. Na sreću, u trenutku izbijanja požara nikoga nije bilo u lokalu.
Vatrogasci su brzo došli na mesto incidenta, lokalizovali su požar, ali je, nažalost, ceo splav s inventarom izgoreo. Jedino magacin nije spaljen.
Za Vladu je ovo veliki udarac jer je materijalna šteta ogromna.
"Vatrogasne ekipe su brzo reagovale i sprečile širenje požara na okolne objekte. U akciji je učestvovalo pet vozila sa dvadeset vatrogasaca i patrole rečne policije", stoji u saopštenju policije.
Uzrok požara još nije utvrđen. Juče su se mogle čuti dve verzije. Prema jednoj, kvar na instalacijama krivac je za ovu havariju, dok Vladini bliski prijatelji sumnjaju da je požar podmetnut, ali ni u koga nisu uperili prstom.
"Požar se desio u dva ujutru. Policija radi na slučaju. Sutra idem u 29. da dam izjavu. Bitno je da smo svi OK. Kafana te večeri nije radila", rekao nam je Stanojević.
LEPA LANA ZA KURIR: Zvezda bivše Jugoslavije uvređena zbog tračeva o krađi!
Još nije poznato ko je iz moje kuće ukrao nakit i novac u ukupnoj vrednosti oko 10.000 evra, dok sam sa suprugom nastupala u novogodišnjoj noći, kaže Gordana Adamov. Za sebe mogu da kažem da sam ostvarena žena. Da sam u prilici da vratim točak istorije unazad, ništa ne bih menjala poručuje Kikinđanka Gordana Adamov (55) nekadašnja velika folk zvezda bivše države. Lepoj Lani, kojoj je umetničko ime dao čuveni šoumen Milovan Ilić Minimaks, 2016. godina je počela košmarno. Dok je sa suprugom Žarkom na kikindskom trgu nastupala na dočeku Nove godine, neko je iz njihove kuće ukrao nakit i novac u ukupnoj vrednosti oko 10.000 evra:
Slučaj još nije rasvetljen. Najviše me boli što su se pojavili tračevi kako sam, navodno, krađu sama iscenirana. To je, pričaju zli jezici, urađeno da bih u medijima dobila publicitet. Naravno, da se radi o notornoj gluposti kaže Lepa Lana.
Koliko je tačno da ste na početku karijere bili pandam Lepoj Breni?
To je bila želja nekih drugih. Upoznale smo se u Kikindi, u hotelu „Narvik“. Ostavila je na mene lep utisak. O njom i danas mislim sve najbolje.
Da li ste imali puno udvarača?
Mnogi muškarci su želeli da budem njihova muza. Na to nisam pristajala, iako sam imala puno udvarača. Držala sam do sebe, a nepristojne ponude me nisu interesovale. Rano sam se udala, ostala u braku četiri decenije. Nijednog trenutka nisam zbog toga zažalila.
Izgleda da neke vaše mlađe koleginice ne dele iste moralne principe. Da li sam u pravu?
Potpuno. Promenili su se aršini. Danas je moral na dnu. To ne znači da su one lošeg morala. To samo dokazuje kakvo je globalno stanje u celom svetu. Ni tamo situacija u šou biznisu, ali i u životu uopšte, nije ništa bolja.
Šta mislite o rijaliti programima i da li biste učestvovali u nekom od njih?
Ne, jer sam moralna osoba. Da sam htela, završila bih u Farmi ili u Parovima. Jedan prijatelj iz Beograda pitao me je da li bih htela da učestvujem u nekom rijalitiju program: „Bože sačuvaj. Pre bih sela ispred opštine i prosila“ glasio je moj odgovor. Nema tih para na svetu koji bi me privoleli da uđem u rijati i tako svesno povredim sebe. Ubeđena sam da je većinu tih ljudi muka naterala da postanu učesnici rijaliti programa.
Kakve emocije u vama budi Minimaks?
Velike i najlepše. Bio je divan čovek. Jednom prilikom smo čak nas dvoje i kolega Duško Kostić, na Kosovu mogli da izginemo i survamo se u provaliju Uzeli smo rentakar vozilo, ali jedan točak niije bio dobro zašrafljen. Mimikaks je vozio. Sedela sam pored njega, dok je pozadi bio Duško koji je tokom puta plakao. Nismo znali zbog čega. Nekako smo, ipak, izbegli tragediju. Otada su nam se putevi razišli. Duško je ubrzo nakon toga nestao, a Minimaks i ja smo ostali prijatelji do kraja njegovog života.
kurir
Anabelinom i Gagijevom ćerkom neće da se druže u školi!
Popularnost roditelja i uticaj javnosti može mnogo da se odrazi na njihovu decu. Sa takvom situacijom srela se i ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, Nina Đogani.
Naime, nakon što je Gagi diskvalifikovan sa Farme zbog napada na Sašku, izgleda da se promenio odnos drugara u školi prema maloj Nini.
Taj problem je na društvenim mrežama podelila Anabela Atijas.
"Danas mi je moje dete, onako tužno i zbunjeno požalilo, kako joj je njen najbolji drug kog poznaje još od prvog razreda, rekao da mu tata brani da se druži sa njom, jer on ne voli svet kakav smo mi. Kakav smo mi to "svet" i šta da joj odgovorim, i kako da se ponašamo a da ni tog "čoveka" a ni njegovo dete ne povredimo? Jer mi nismo takvi", napisala je pevačica na svom Fejsbuk profilu.
Podsetimo, nakon rasprave između Saške i Gagija, on je potegao sekiru i krenuo da razvaljuje vrata kućice gde je spavala Karanova. Kako je kasnije rekao, nije hteo da je povredi već samo da je uplaši i našali se jer je ona njega zaključala a on je klaustofobičan.
kurir
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 12 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu