SASLUŠANI FARMERI Tamara: Kristijana i Semira spasla sam robije!
Đurićeva rekla da odustaje od krivičnog gonjenja kriminalca i pevača. Jelena Milošević Balerina nije mogla da da izjavu jer nije ponela ličnu kartu. Bivši farmeri juče su saslušani u Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu, u postupku koji se vodi protiv Kristijana Golubovića i Semira Džankovića zbog njihovog nasilničkog ponašanja i teških telesnih povreda koje su naneli cimerima u prošloj sezoni „Farme“.
Među oštećenim svedocima pozvane su Tamara Đurić i Jelena Milošević Balerina, kao i Maja Nikolić, koja se nije pojavila zbog zdravstvenih problema. Trebalo je da budu saslušani i Lepomir Bakić i Rade Lazić, ali, kako saznajemo, oni nisu primili poziv na adresi na kojoj su prijavljeni.
Tamara je najpre dala izjavu o pretnji kriminalca, a potom je prepričala situaciju kada ju je pevač iz Novog Pazara udario u glavu. - Nije mi žao što sam se rano probudila, jer sam sa svojih 15 minuta provedenih u tužilaštvu dvoje ljudi poštedela po tri godine zatvora. Drago mi je što sam Robin Hud i činim dobra dela. Kristijan je za mene promašen slučaj. Neću više da ga komentarišem jer ne postoji za mene. Za njega nije zatvor nego ludnica. Što se tiče Semira, rekla sam da me je lupio po kačketu i opisala sam celu situaciju, ali nisam se pridružila krivičnom gonjenju - rekla je klaberka za Kurir.
Zanimljivo je to što je Balerina došla u tužilaštvo bez lične karte, zbog čega je nisu saslušali! Pretpostavlja se da je to uradila da bi zaštitila Kristijana, koji joj je navodno slomio nos u rijalitiju. - Medicinskim veštačenjem će se utvrditi stepen povreda koje je navodno zadobila - kaže izvor Kurira iz istrage.
Lepi Mića saslušan je kao svedok incidenta u kojem je Džanković pretio Nikolićevoj i udario Đurićevu. - Ništa nisam slagao. Smatram da pesma „Tamo daleko“, koju je pevala Maja, ne treba da smeta nikome, a kamoli nekome ko se rodio u Srbiji i živi u njoj. Čak smatram da Semir uzvikom „Alahu ekber“ nikoga nije uvredio, već je to rekao u nezgodno vreme - kaže pevač.
Semir je došao s advokatom. - Kao i u policiji, i ovde sam ponovio da nisam udario Tamaru, već sam je samo vrhovima prstiju lupio po kačketu. Inače, Tamara i ja smo se pomirili u finalu „Farme“, a preksinoć smo se slučajno zadesili na rođendanu Vlade Stanojevića. Trenutno smo u super odnosima. Pre saslušanja smo porazgovarali i oboma nam je žao. Laknulo mi je jer je stvarno volim - rekao je pevač.
kurir
_________________ Forum Srbija,mesto na kome su snovi u boji, inspiracija nepresušna, misli slobodne, lepota u rečima.
PONUDA OSTAVLJENA NA PARKINGU: Tamara dobila 200 evra za seks!
Đurićeva novčanicu našla ispod brisača svog „rendž rovera“ uz ispisan broj telefona i poruku: „Javi se“
Tamara Đurić, bivša farmerka, našla je 200 evra ispod brisača svog skupocenog „rendž rovera“.
Ona je nešto manje od prosečne srpske plate dobila za jedan seks.
Da je ova novčanica, koju mnogi nikad nisu videli uživo, poziv na intimno druženje, jasno je prema poruci koja je bila ispisana crvenom bojom po belom automobilu. S obzirom na to da u blizini nije bilo nikoga kada se klaberka pojavila na jednom novobeogradskom parkingu, može se zaključiti da osoba koja želi da završi sa Đurićevom u krevetu nije imala vremena da je čeka. Zato je novopečenu voditeljku ponuda sačekala na džipu. Uz broj telefona pisalo je: „Javi se.“
Iako bi mnoge devojke ove pare strpale u džep, Đurićevu je ovaj gest anonimnog obožavaoca baš razbesneo. Ona je iz kola uzela vlažne maramice i pokušala da očisti auto, ali bezuspešno. Zatim je uzela evre i ostavila ih na parkingu. Da ne bi odletele, stavila je dezodorans preko novčanica, sela u kola i otišla. - Ovako nešto mi se prvi put desilo u životu i nadam se da je i poslednji. Za mene je taj gest velika glupost. Jedva sam skinula natpis s haube. Baš sam se naljutila i briga me da li se taj neko šalio. Volela bih da znam ko je to uradio da bih zaključila koji profil ljudi se bavi takvim budalaštinama - poručila je Tamara.
kurir
_________________ Forum Srbija,mesto na kome su snovi u boji, inspiracija nepresušna, misli slobodne, lepota u rečima.
ŠAVIJA U BELOM: Želim da se udam za Sašu Kovačevića!
Nataša bila jedna od poznatih dama koje su prošetale u venčanicama na modnoj reviji koja je otvorila Sajam venčanja. Nataša Šavija se po svemu sudeći razočarala u fudbalere sa kojima je bila u šemi pošto, kako kaže, želi da se uda za pevača Sašu Kovačevića.
Ona ne mari za to što je ovaj pop pevač u dugogodišnjoj vezi sa devojkom Jovanom, s kojim deli i krov nad glavom, već je za svadbu odabrala i venčanicu u kojoj je ponosno prodefilovala na modnoj reviji organizovanoj u okviru Sajma venčanja. - Kakvi fudbaleri, Saša je moj tip muškarca. On je lep, fin, kulturan, vaspitan i deluje mi kao dečko koji zna da ceni ženu. Za takvog čoveka želim jednog dana da se udam. Budući da je Saša zauzet, sačekaću svog princa koji će biti njemu sličan - kaže Šavija.
Ona objašnjava kakvo venčanje priželjkuje: Raskošna svadba
- Želim raskošnu svadbu, a venčanicu sam već odabrala. Volela bih da me moj budući muž odvede na medeni mesec na Maldive i da uživamo.
Upitana da li je kojim slučajem bacila oko na nekog političara, kao rezervu ako ne nađe muškarca kao što je Kovačević, starleta je rekla: - Jesam, ali to nije naš političar. Već danima posmatram Sebastijana Kurca, koji je sve češće u Beogradu. Raspitala sam se i saznala da i on planira da se ženi, bila bi mi čast da me pozove da mu pevam na svadbi - poručuje Šavija.
Na reviji je venčanice nosila i voditeljka Maja Manojlović, koja kaže da i dalje veruje u ljubav, iako joj nije uspela veza sa Savom Miloševićem. - Čekam čoveka svog života. Još uvek nemam nikog, ali želim da se udam za nekoga koga ću beskompromisno da volim. Žena sam koja voli da je zaljubljena i kad mi se to dogodi, odmah sebe vidim u ulozi mlade - poručuje Manojlovićeva.
Poznate „mlade“
Inače, venčanice su ponele i Bojana Ristivojević, Tamara Đurić, Ivana Đorđević, Drina Pešić, Ana Sević i mnoge druge.
kurir
KENETOV SIN O VEZI SA STARLETOM: Delio sam Staniju sa dva najbolja druga
Šareni, Matija Jelinović i ja smo nerazdvojni, a nju smo imali kad smo hteli. Plaćao sam joj i udovoljavao u svemu, kaže Aleksandar Savatijević
Sin biznismena Radosava Savatijevića Keneta Aleksandar otkriva da je Staniju Dobrojević delio sa još dva druga - Šarenim, kojeg je starleta predstavila kao dečka, i Matijom Jelinovićem, zbog koga je završila na sudu sa Sorajom. - Moji drugari Šareni i Matija bili su sa njom u periodu kad i ja. Znači, nas trojica, koji smo nerazdvojni, imali smo je kad smo hteli. Imamo nekih tajni u vezi sa njom, ali neću zasad ništa otkrivati - kaže Savatijević i dodaje da nije zadovoljan seksom koji je imao sa Stanijom. - Sa njom sam bio u kombinaciji. Plaćao sam joj i udovoljavao u svemu jer mi je bilo lepo u njenom društvu, ali takvu devojku nikada nisam ni pomišljao da šetam. Nismo se snimali tokom seksa jer je loša u krevetu. Nije me nešto mnogo seksualno privlačila, ali prijala mi je u nekim trenucima. Ona je bila samo još jedna devojka u nizu u mom životu - rekao je Kenetov mali i dodao: - U životu sam imao samo jednu ozbiljnu vezu sa Mijom Marković. Ona je jedina devojka koju sam iskreno voleo i koju nisam sponzorisao. Sve ostale su bile nebitne.
Pozvali smo Staniju, koja je oplela po Kenetovom sinu. - To je tatin degenerik i debil koji preko mene hoće medijsku pažnju. Tačno je da sam iz tog društva bila samo sa Šarenim, dok su Matija i Aleksandar to ljubomorno posmatrali sa stane i mrzeli ga iz dna duše pošto je uspeo da me osvoji. Iako Šareni nije imao para, za razliku od tatinih sinova, koji su se rasipali i udarali po nosu, ja sam ipak izabrala zdravog i normalnog dečka - poručila je Dobrojevićeva.
kurir
KAZNA 60.000 DINARA: Mimi Oro osuđena zbog prostitucije!
Starleta Milica Živanović, poznatija kako Mimi Oro (25), koja je bila uhapšena pod optužbom da se bavila elitnom prostitucijom, kažnjena je na ponovljenom suđenju sa 60.000 dinara.
Ona je prvobitno osuđena na osam dana zatvora i izdržala je polovinu kazne, ali sada neće morati da se vraća iza brave jer joj je novčana sankcija uračunata u presudu.
"U novom postupku saslušana su dva muškarca, koji su izjavili da su platili seksualne usluge Živanovićevoj, a prepoznali su je na osnovu fotografija koje su im predočene. Takođe je saslušan i inspektor koji je protiv nje podneo prijavu za bavljenje prostitucijom. Ovu presuda je potvrdio i Prekršajni apelacioni sud i Živanovićeva više nema pravo žalbe", rekao je izvor.
Kako saznajemo, Živanovićevoj su u oba procesa „presudile“ ženske sudije, a u veću Prekršanog apelacionog suda su bile čak tri žene.
"Živanovićevoj nije svejedno što je i novom presudom oglašena krivom za prostituciju, ali joj je laknulo što zatvorski krevet neće morati da je žulja još četiri dana. Međutim, protestuje zbog toga što se nije suočila sa klijentima koji tvrde da su bili sa njom i inspektorom koji ju je prijavio, ali i što sada ima i „diplomu“ prostitutke", otkriva naš sagovornik.
Nadala se da će se izvući
Živanovićeva se nadala i da će postupak protiv nje da zastari u januaru, ali nije uspela da se izvuče jer joj je presuđeno u poslednji čas. „Smatra da postupak protiv nje nije vođen kako treba i da su joj uskraćena prava, pa se mnogo razočarala“, navodi dobro obavešteni sagovornik.
Živanovićeva je sa još sedam devojaka uhapšena u decembru pretprošle godine, a terećena je da se bavila najstarijim zanatom na svetu. U ženskom zatvoru u Požarevcu je izdržala polovinu zatvorske kazne od osam dana, na koju je tada osuđena.
Na slobodi se našla nakon što je Prekršajni apelacioni sud usvojio žalbu njenog advokata na presudu. Veće Prekršajnog apelacionog suda je tada utvrdilo postojanje bitnih povreda postupka, ukinulo predmet i vratilo ga Prekršajnom sudu na novo odlučivanje, a proces je okončan nakon godinu dana.
Starleta iz Jagodine je kod sudije za prekršaje poricala da se bavi elitnom prostitucijom i molila da je ne šalju iza brave. Ona je ranije u medijima pričala da „prostitucija postoji i na estradi, među poznatim ljudima“ i dodala da je i sama dobijala nepristojne ponude.
Milica Živanović je pre godinu dana ušla u rijaliti šou „Parovi“ kako bi demantovala navode da se bavi prostitucijom. Starleta je tada izjavila da želi da se dobro zabavi u rijalitiju i dokaže svima da je normalna i moralna devojka.
"Nisam prostitutka i ne bavim se time. Nadam se da će istina izaći na videlo", rekla je Živanovićeva nedugo posle hapšenja.
kurir
UČESNICA PAROVA UZDRMALA INSTAGRAM: Ovako seksi Caca bodri omiljeni klub
Bivša učesnica "Parova", studentkinja turizma, Aleksandra Radojević Caca uživela se u ulogu navijačice, pa je u skladu sa tim objavila provokativan snimak gde bodri svoj tim.
Ona je rešila da podrži fudbalski klub Mančester Siti, a u tu svrhu pozirala je ispred kamere u isečenom dresu tako da joj se vide grudi i gaćice. Njen snimak je zapalio Instagram, a pratioci su joj uputili niz komentara.
kurir
SORAJIN DRUG ODBIO DA SVEDOČI: Vučelićeva mora da plati Staniji 300.000 dinara!
Cirkus koji su Stanija i Soraja napravile pre dve godine i zbog kog su završile na sudu još nije gotov. Pošto je Sorajin glavni svedok Matija Jelinović odbio da svedoči i nije hteo da potvrdi njene optužbe: da su Stanija i on imali seks u WC-u kluba, sve su prilike da će Soraja navodno izgubiti spor. Advokat koji je upućen u ovaj slučaj otkrio je da će Stanija najverovatnije dobiti spor i odštetu od svoje ljute protivnice, i to u iznosu od 300.000 dinara.
Sudija sada trebada donese konačnu odluku, a pošto ne postoji nijedan dokaz za Sorajine tvrdnje, sud neće imati drugo rešenje nego da presudi u korist Dobrojevićeve, piše Star.
kurir
(FOTO) TAMARA ĐURIĆ IMA NOVU LJUBAV: Evo ko je osvojio klaberkino srce
Bivša učesnica rijalitija "Farma" Tamara Đurić na svom Instagram profilu pokazala je ko je njena nova ljubav.
Reč je o mercedesovom automobilu koji je osvojio klaberku. Ona je na društvenoj mreži objavila sliku gde pozira kraj skupocenog automobila, a još uvek nije poznato da li ga je pazarila ili se samo slikala pored njega zarad Instagrama.
Lepa vest za muške fanove Tamare Đurić je da ja je klaberka još uvek slobodna i da trenutno uživa u tom statusu.
kurir
ESPRESO TVITER Sandra Meduza: Mi budale bolje prolazimo nego vi pametni, sise i dupe su danas sve!
Starleta u pokušaju koja se proslavila lupanjem gluposti i vanvremenskim neznanjem bila je naš gost. Šta mislite, kako se pokazala?
U Srbiji je sve više devojaka koje bi leba bez motike i princa na belom konju, po mogućstvu, s masnim novčanikom i audijem u garaži. Sandra Meduza dolazi iz Zrenjanina i ni po čemu se ne razlikuje od svojih brojnih vršnjakinja. Na žalost.
U novoj epizodi Espreso tvitera Meduza je probala da se izbori s prozivkama na svoj račun, prenosi Espreso.rs. A one su došle zbog izjave da je srpska himna - Sveti Sava, da se Ajfelov toranj nalazi - u Aziji, da ne zna kako se zovu Ceca i Karleuša...
Uostalom, pogledajte da li joj je to pošlo za rukom:
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu