Poznata starleta, Soraja Vučelić, trenutno boravi u Africi gde je provela Novu godinu i Božićne praznike.
Da Soraja uživa u Africi, saznali smo na njenom Fejsbuk profilu gde je i okačila fotografiju, na kojoj pozira u šarenoj i uskoj haljini. Svim prijatejima je čestitala praznike i poželela im lep dan.
DA LI JE TO DO NAS, ILI JE NJENA GUZA ZAISTA NEŠTO VEĆA? (FOTO)
Sad može da parira i svojoj najljućoj neprijateljici!
Soraja Vučelić uživa na odmoru. U šarenoj haljinici, želi vam "dobar dan" iz toplijih krajeva. Da li je samo do nas ili je njena guza u ovoj haljinici za nijansu veća? Hoće li Stanija biti ljubomorna na nju? Ipak, zna se ko je guza broj jedan u Srbiji!
Pridružio se: 25 Dec 2010, 15:00 Postovi: 39460 Lokacija: Beograd
Šta radi Soraja u teretani?
Nije lako biti starleta. Ako ništa drugo, tek svi od vas očekuju da izgledate savršeno, a evo kako Soraja to postiže!
"Ne volim masnu hranu, ne volim mnogo da jedem, gotovo samo povrće i to", rekla je Soraja u intervjuu za makedonski Backstage, koji je postavljen na Jutjub, a u kome je nazivaju srpskom Džej Lo. Koje još tajne krije atraktivna Vučelićeva pogledajte sami na "Alo.rs"
Bivše učesnice „Survivora“ i velike prijateljice priredile Novosađanima veče za pamćenje
Naime, Stanija Dobrojević je učestvovala kao specijalni gost u humanitarnoj akciji za malu Anđelu i moramo priznati da se svojski potrudila da se provod u novosadskom klubu „Muzej“ dugo pamti.
Dobrojevićeva je priredila spektakularno veče, a njeno društvo je zauzelo čak tri separea, a među njima su bili njen brat Sani Dobrojević, poznati fudbaleri, ali i Makedonka Aleksandra Nakova, koja je inače u jako dobrim odnosima sa našom starletom od rijalitija.
Stanija i Aleksandra su zajedno te večeri mešale koktele u šanku, a kasnije su na istom čak i igrale što je dovelo atmosferu do usijanja. Koliko je bio dobar provod dovoljno govori to što su se mnogi pitali kada će im Stanija opet doći i prirediti nešto slično.
Izgleda da publici duže u sećanju ostane jedno gostovanje Stanije, koja se samo provodila i igrala, nego nastupi mnogih pevačica.
Popularna starleta Stanija Dobrojević toliko je sigurna u moć svojih čari da je na svom tviter nalogu objavila kako smatra da se njeno društvo neće zabaviti na Kopu bez njenog prisustva!
Bez Stanije nema dobre zabave! | Foto: Zoran Ilić - Uopšte mi nije žao sto nisam krenula na Kop...znam da je raspad bez mene. Ovima sto mi na muku staju, samo neka mi fino stazu utabaju! ) - napisala je Stanija.
NAŠLA KAVALJERA
Soraju "poljubila foka"
Starleta Soraja Vučelić nije mogla da odoli da se ne uslika pored skulpture foke, koja joj je, izgleda, posebno prirasla za srce.
Sorajin novi "obožavalac" | Foto: Fejsbuk "Duša mala" napisala je Vučelićeva kao opis simpatične fotografije, mada nije jasno kako je toliku "životinju" mogla da nazove malom. Možda ima drugačije kriterijume...
ALO
I SRBI IMAJU SVOJU DŽENIFER LOPEZ: POGLEDAJTE, NEVEROVATNO LIČE
Neverovatno kako niko do sada nije primetio neverovatnu sličnost.
Soraja Vučelić važi za jednu od nazzdonijih dama domaće šou biz scene, ali zapanjujuća je njena sličnost sa svetskom latino divom Dženifer Lopez. Neverovatno je kako niko do sada nije uočio tu sličnost, a pogledajte i sami, neverovatno liče!
s media
Sorajine ogromne grudi ispadaju na sve strane! FOTO
Dok se ljudi u Srbiji smrzavaju, atraktivna starleta uživa u toplijim krajevima
Soraja Vučelić neće da trpi zimu i privremeno se preselila u toplije krajeve, a pogled na na njene fotogragrafije sigurno će doprineti da muškarcima u svim krajevima sveta bude toplije.
Atraktivna starleta nosi haljinu koja iz profila otkriva bujno Sorajino poprsje koje se jedva zadržava na svom mestu. Što bi rekli: „Haljina više otkriva, nego što pokriva“.
puls
Ona nije uspela da otputuje na Kopaonik gde je planirala da skija. - Uopšte mi nije žao što nisam krenula na Kopaonik, znam da je bez mene "raspad". Ovima što mi na muku staju, samo neka mi fino stazu utabaju - našalila je se sa dušebrižnicima zgodna crnka koja se nedvano vratila sa višemesečnog proputovanja po Americi.
Atraktivna starleta Soraja Vučelić trenutno uživa na Kanarskim ostrvima. Ona koristi svaku priliku da uživa u toploj i egzotičnoj destinaciji, a seksipilnim i vrelim fotografijama koje kači na društvene mreže, doprinosi da bude toplije i pripadnicima jačeg pola u hladnijim krajevima.
Kako možemo primetiti, Vučelićeva je dobro osunčala telo, jer joj je sada tamniji ten, a naročito guza, koja je ovde u prvom planu.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 12 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu