MAŠA NEMA MIRA, NE MOŽE DA PRIHVATI DA VELJKO IMA DEVOJKU: Uživaj dok možeš, ti ženiš mene
Maša Terzić i Veljko Raznatović su nedavno raskinuli svoju vezu, a Cecin sin je našao novu devojku. Mladi Ražnatović je navodno bio mnogo ljubomoran zbog čega je Maša donela odluku da se rastave ali izgleda da među njima još uvek ima emocija.
Naime, Terzićeva je danas na Instagramu objavila sliku sa zanimljivom porukom. Izlgeda da je saznala da njen bivši ima novu devojku te mu je jasno poručila:
"Uživaj dok možeš, ti ženiš mene!"
Ostaje da vidimo kako će Veljko ragovati na Mašine "reči".
kurir
_________________ Forum Srbija,mesto na kome su snovi u boji, inspiracija nepresušna, misli slobodne, lepota u rečima.
Milošević i Radojičić iskoristili nekoliko minuta da razmene utiske posle premijere, a brzinski razgovor vodili su na opasno malom rastojanju
Andrija Milošević voli da napravi dobar štos kad god ima priliku i kad god je dobre volje, a takav je bio prošle nedelje na premijeri predstave „Pazi šta želiš“, posle koje je primao čestitke kao producent.
Poljupci i zagrljaji su se nizali, a onda je došao red da se pozdravi i s jednim od glavnih glumaca u predstavi Aleksandrom Radojičićem zvanim Balerina, koji ga je izgrlio i izljubio onako muški!
Dva drugara iskoristila su nekoliko minuta da razmene utiske posle premijere, a budući da je na partiju posle predstave bilo bučno, brzinski razgovor vodili su uvo na uvo, obraz uz obraz.
Radojičić se sav uneo u priču i nije obraćao pažnju na bliceve, samo na Andriju, ali je iskusni Milošević primetio svetlo blica našeg paparaca, pa mu je poklonio jedno plaženje za uspomenu.
kurir
_________________ Forum Srbija,mesto na kome su snovi u boji, inspiracija nepresušna, misli slobodne, lepota u rečima.
(FOTO) VEROVALI ILI NE: Ovu ženu je voleo Veljko Ražnatović
Bivša devojka Veljka Ražnatovića je šokirala svoje pratioce kada je na Instagramu objavila neobičnu fotografiju. Verovali ili ne iza slike na kojoj se nalazi starica stoji Maša Terzić.
Naime, Maša je uz pomoć aplikacije svoje lice izmenila pa je tako dobila izgled bake. Terzićeva je sebi dodala godine, što je nasmejalo njene pratioce.
kurir
UDAJE SE ĆERKA DINA DVORNIKA: Elu zaprosio 13 godina stariji dečko u Japanu
Poznata blogerka i ćerka Dina Dvornika toliko je srećna u ljubavi da će uskoro postati gospođa.
Njen dečko Čarls Pirs ju je zaprosio i to u Japanu.
Ela i njen 13 godina stariji Britanac zajedno su dve godine, a svoju sreću podelili su i sa svim pratiocima na Instagramu gde je i zabljesnuo Elin verenički prsten.
"Ja sam najsrećnija osoba na svetu, Ela je je rekla ‘da’. Bićemo zajedno uvek i zauvek", poručio je Charles.
kurir
(FOTO) SEVERININ SIN PROSLAVIO ROĐENDAN: Igor objavio zajedničku fotku i sve raznežio
Sin pevačice Severine Kojić, mali Aleksandar danas proslavlja četvrti rođendan.
Severina i njen suprug Igor spremili su mu rođendansku žurku, a dečak je izabrao tortu sa figuricama iz kultnog serijala "Star wars".
Bračni par je na Instagram postavio fotografiju porodične proslave: "Danas nam je divan dan. Volim što se volimo. Ljubav se ljubavlju vraća", napisala je pevačica uz fotografiju gde sa sinom i suprugom presrećno pozira pored rođendanskih torti.
Sudeći prema izrazu lica dečaka oduševljen je tortama koje je dobio. Fanovi su mu poželeli mnogo zdravlja i sreće, a neki su primetili i da izgleda kao da mu je Igor tata.
Pevačica je Aleksandra dobila iz veze sa biznismenom Milanom Popovićem, a u novembru 2015. godine se udala za Igora Kojića, Kebinog sina.
kurir
(FOTO) SPREMAN ZA POVRATAK: Vojin Ražnatović dolazi u Srbiju posle 14 godina
Vojin Ražnatović, sin Željka Ražnatovića Arkana dolazi u Srbiju nakon 14 godina.
On je svoj dolazak najavio na društvenoj mreži Fejsbuk, kada je objavio fotografiju ispod koje su se našli pozitivni komentari. Naime, njegovi prijatelji jedva čekaju da ga vide u Srbiji.
"Činjenica stoji da kada se uskoro vratim u Srbiju da ću biti 14 godina stariji, ali budite sigurni da ću barem biti u top formi! Zdrav život" napisao je Vojin u opisu fotke. Ostaje da vidimo kako će ragovati Ceca kada bude čula da Vojin dolazi u Srbiju.
Podsetimo, Vojin često proziva svoju maćehu Svetlanu Cecu Ražnatović kao i njenu decu Anastasiju i Veljka. Dan uoči 16 godina od smrti njegovog oca, Željka Ražnatovića Arkana, na Fejsbuku je isprozivao Cecu i njenu decu. Međutim, Cecini fanovi to nisu dugo trpeli, pa su odlučili da mu odgovore.
kurir
MARININE ĆERKE BRANE MAMU: Ponosne smo na nju, tatu ne interesuje Farma!
Ćerke Marine Perazić, Luna i Mia Fece, progovorile su o tome kako vide svoju majku na "Farmi".
"Ponosne smo na mamu. Ponaša se korektno i ne spušta se na nivo određenih ljudi, jako joj je teško, ali je mi podržavamo u svemu. Nadamo se da će da izdrži što duže, da neće dozvoliti da je tuđe reči i postupci povrede. Vidimo da joj neke situacije padaju teško i da joj je ovo učešće najteže palo", pričaju ćerke.
"Za sada se super nosi i drži se dobro, ali ne znamo koliko dugo će moći da podnosi to maltretiranje farmera i do kojih granica će da toleriše taj haos. Veoma je emotivna, ali izboriće se nekako. Tamo su ispraksirane osobe koje sve rade sa razlogom i namerno provociraju, ali mama je prirodna, ne folira se kao neki. Na “Farmi” ne postoje prijatelji, tako da su to za nju nepoznati ljudi."
Na pitanje novinara da li njihov tata Ivan Fece Firči prati Marinino učešće u rijalitiju, Mia i Luna kažu:
"Tata je previše zaokupljen svojim poslovima da bi pratio “Farmu”, a i mamino učešće ga ne interesuje, jer tata se već dugo trudi da ne komentariše mamu. Dok je mama na imanju, provodimo vreme sa tatom jer radimo sa njim, ali i kad je mama tu, vreme provodimo podjednako".
kurir
(FOTO) POČELA VIKTOROVA MEGA ŽURKA Viktor uzbuđen: Atmosfera je super, veseliću se uz svaku pesmu!
Proslava punoletstva sina jedne od najvećih folk zvezda, Lepe Brene počinje. U luksuznnom hotelu sve je spremno a slavljenik sa porodicom je stigao da dočeka goste.
Nasmejan i u crnom smokingu, Viktor izgleda presrećno. Na svoje slavlje pozvao je oko 400 gostiju a sala od 250 kvadrata biće ukrašena posebnom rasvetom i scenografijom, pripremljena samo za ovu priliku.
Prethodnih 10 dana se radilo na pripremama kako gosti, kojih će biti iz celog sveta, ne bi imali nikakvu zamerku već samo da uživaju.
Zvanicama će se služiti poseban šampanjac na kom piše "Srećan rođendan, Viktore" a specijalno za ovu priliku urađene su i majice sa Viktorovim likom.
Stigla je i ponosna mama. Lepa Brena zablistala je u elegantnoj beloj toaleti a kako kaže, Viktor je za rođendanski poklon poželeo skupoceni automobil. Među prvim zvanicama stigla je Brenina snajka, Aleksandra Prijović u pratnji modne blogerke Zorane Jovanović Zoranah.
Odmah zatim stiže i Marija Šerifović u pratnji mame Verice.
"Želim mu da ne akcija previše u tim stvarima za koje mu više neće trebati dozvola", rekla je Marija.
Modna blogerka Zoranah obučena u svom prepoznatljivom stilu nije želela da otkrije šta je svom prijatelju kupila za poklon. Rekla je samo da je izbor bio težak.
Na žurku su stigli i Vuksanovići. Aca u pratnji supruge Sonje koja je više nego seksi i ćerke Sofije.
Na žurku je stigao i Ljubomir Perućica. Ova noć za njega sigurno neće biti jednostavna jer istom slavlju prisustvuju i njegova bivša devojka Aleksandra sa novim dečkom, Breninim pastorkom.
Viktor je zadovoljan kako teče proslava njegove žurke.
"Atmosfera unutra je super! Muzika je odlična i uz svaku pesmu ću se proveseliti kako bih lepo proslavio svoj rođendan", rekao je sada već punoletan Viktor.
Gosti su se potpuno opustili i uživaju u sjajnoj atmosferi luksuzne sale.
kurir
ANASTASIJINA ISPOVEST Ceo život sam na tapeti i pod lupom! Smatraju me plitkom a nisu me ni upoznali
Anastasija Ražnatović je na svom Instagram profilu objavila post kojim je stavila tačku na sve priče o njenoj navodonoj bahatosti i razmažnom ponašaju. Cecinu ćerku pogađaju neistinite priče ljudi koji nisu imali priliku da je upoznaju. Koliko je povređuju te priče pokazala je Anastasija na svom Instagram profilu gde je napisala poduži post u kom je objasnila kakva je osoba i kako izgleda njen život.
"Žao mi je što ne mogu svima da udovoljim. Što mnogi imaju svašta da kažu o meni, a u životu reč nismo razmenili. Što me isti smatraju bahatom, umišljenom, plitkom, razmaženom osobom... Nikada mi neće biti jasno zašto je ljudima prihvatljivije da budemo nezadovoljni i nesigurni u sopstvenoj koži u poređenju sa tim da volimo sebe, svoje telo svoja razmišljanja i stavove. Zašto se osobe ženskog roda ustručavaju da drugoj devojci udele kompliment i da kažu "Svaka čast, prelepo izgledaš!" umesto da odmeravaju jedna drugu i traže joj mane.
Ja sam ceo život na tapeti i pod lupom. Ne mogu da sednem u kafić i popijem piće da me druge devojke ne odmeravaju od glave do pete i što bi mi mladi rekli ne uputi mi jedan ozbiljan "bitch face"izraz ku.ke"! Ja pre svega nikome ne želim loše. Ne sudim nikome dok ga ne upoznam, ne ogovaram drugarice čim mi okrenu leđa, ne pljujem po uspehu drugih i ne umanjujem lepotu drugih devojaka, već iz srca pohvalim.
Kada se takmičam, to je isključivo sama sa sobom da budem bolja nego što sam bila i da napredujem sama za sebe. Majka me je uvek učila jedno, a to se da dobrota u duši i srcu ne kupuje. Sreću ne nalaziš u drugim ljudima, meterijalnim stvarima, novim partnerima, novim ljubimcem... Ne, ona proizilazi iz tebe samog. Nju sam stvaraš. Najlepši komplimenti nisu kad ti kažu da si "lepa" i "zgodna" već kad ti kažu da si dobar čovek", napisala je Anastasija a potom dodala da je sa 17 godina shvatila rače svoje majke Svetlane Cece Ražnatović.
Imam 17 godina ali dovoljno zrelosti da konačno razumem njene reči i da osetim da je zaista tako. Sve je jako lepo i kada kažu lepe reči na račun izgleda ali ništa uporedu sa tim kad mi neko kaže "koliko si tu ustvari na zemlji i divna osoba". Volela bih kada bi svi koji imate predrasude o mneni mogli da me upoznate pa da imate osnovu na kojoj bi mogli ravnopravno da presudite.
Nažalost toliko ljudi me "zna" a zapravo me ne poznaju ni malo jer se čvrsto drže svojih uverenja i ne žele da vide ništa drugo. Danas je valjda tako, i moramo se akumulirati kako god bilo pa kako mi svi kažu "ljudi će uvek pričati". Slažem se ali bih najviše volela da pričao o drugima bez predrasuda otovreno, bez maski, foliranja, koristi i skirvenih namera, bez mržnje.
Ipak smo mi svi ljudi, završavamo isto na ovaj ili onaj način, isto nam se pada. I šta god da smo materijalno stekli, to ne nosimo sa sobom, na kraju se računa samo ono što smo probudili jedni u drugima, kakve smo pozitivne promene doneli u ovaj svet i koliko smo voleli i bili požrtvovani za voljene.
Ovo je neka logika kojom se ja vodim i da kažem neka nada koja u meni raste od malena, kad sam počela da budem osuđivana na ražan način od strane drugih. Nije sve kako deluje na prvi pogled. Valjda oni koji osete na svojoj koži umeju da daju najbolji savet", napisala je Anastasija.
Njene objave naišle su na gomilu pozitivnih komentara i reči podrške. Brojni pratioci su napisali kako ne treba da obraća pažnju na zle komentare, kao i da imaju veliku želju da je upoznaju.
kurir
CECINA MALA PIJE I PUŠI KO VELIKA: Anastasija nateže i duvani!
Ražnatovićeva na otvaranju jednog splava cepala šotove i palila cigaretu za cigaretom, a od Darka Lazića naručivala mamine pesme
Anastasija Ražnatović, iako će tek sledećeg meseca postati punoletna, već uveliko uživa u noćnom provodu.
Ćerka Svetlane Cece Ražnatović i pokojnog Željka Ražnatovića Arkana s društvom je bila na otvaranju splava „Bela lađa“ na kojem je te noći nastupao Darko Lazić. Ona je bila baš raspoložena, a pokazala je da voli i dobru kapljicu.
Anastasija, osim što je palila cigaretu za cigaretom, sladila se kratkim alkoholnim pićima. Cecina naslednica je cele noći natezala šotove. Često je prilazila Darku i naručivala mu mamine pesme i čašćavala ga hiljadarkama.
Sat vremena iza ponoći stigao je i njen brat Veljko, koji je seo za drugi sto. On je pao u sevdah kad su mu Darko i njegova kolegnica Mirjana Mirković otpevali pesme njegove majke „Nagovori“ i „Beograd“. Za razliku od sestre, Veljko je bio smireniji, ali ni on nije vadio cigaretu iz usta.
Inače, pored Cecine dece, Lazića je okitila i jedna devojka. S obzirom na to da je napravio sjajnu atmosferu, ona mu je prišla da naruči pesmu i dala mu više novčanica od 100 evra.
Na otvaranju lokala uživala je i Sanja Maletić, sa voditeljem „Granda“ Goranom Jovanovićem i frizerom Aleksandrom Kaprišem, Marko Vanila, Manuel Stojanović, Tijana Ajfon, Ava Karabatić, Danijel Đurić i drugi.
Nije se bunila TIJANI NABIJALI PRSTENAC
Tijana Ajfon na sve moguće načine pokušavala je da skrene pažnju na sebe. Pored toga što se provokativno obukla, sve vreme dok je sedela i igrala širila je noge kako bi joj se videle gaćice. U jednom trenutku joj se ukazala i bradavica, a nije joj smetalo ni kad joj je jedan momak lupio prstenac.
kurir
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu