Ukoliko ne zelite da primate pp od pojedinih forumasa, blokadu mozete uraditi na sledeci nacin:
U porukama, s lijeve strane na opcijama, izaberete IZMENI OPCIJE Zatim vam se ponudi ako,...............pa izaberite POSILJAOC od vise opcija koje nudi i zatim na DALJE Potom, ispod Posiljaoc..izaberite JE, pa opet na opciju DALJE Zatim unesite u praznu ćeliju ime korisnika foruma ciji pp ne zelite da primate i ponovo na opciju Dalje I ovdje izaberite opciju OBRISI PORUKU i na kraju potvrdite operaciju na DODAJ PRAVILO.
Poruke od ovog člana bice izbrisane prije nego ih vi procitate, a postovi će i dalje biti vidljivi. Ovim ne blokirate sve privatne poruke, već samo poruke od pojedinca kog izaberete. Ostali će moci da vam salju pp.
Ukoliko hocete da u potpunosti ukinete pp, tj. da onemogućite svim korisnicima foruma da vam šalju pp, tada u podesavanju KKP-a izaberite opciju podesavanje foruma i izaberite kod "Dozvoli korisnicima da mi pošalju privatne poruke:" - NE.
I pp ce biti ukinut.
NAPOMENA: PP od moderatora i administratora ne mozete zabraniti.
Tema posta: Re: Uputstvo - BLOKADA NEŽELJENIH PP-ova
Poslato: 30 Nov 2011, 10:58
Kraljica/Kralj
Pridružio se: 02 Maj 2011, 10:06 Postovi: 26536
victory je napisao:
Ukoliko ne zelite da primate pp od pojedinih forumasa, blokadu mozete uraditi na sledeci nacin:
U porukama, s lijeve strane na opcijama, izaberete IZMENI OPCIJE Zatim vam se ponudi ako,...............pa izaberite POSILJAOC od vise opcija koje nudi i zatim na DALJE Potom, ispod Posiljaoc..izaberite JE, pa opet na opciju DALJE Zatim unesite u praznu ćeliju ime korisnika foruma ciji pp ne zelite da primate i ponovo na opciju Dalje I ovdje izaberite opciju OBRISI PORUKU i na kraju potvrdite operaciju na DODAJ PRAVILO.
Poruke od ovog člana bice izbrisane prije nego ih vi procitate, a postovi će i dalje biti vidljivi.
NAPOMENA: PP od moderatora i administratora ne mozete zabraniti.
Hvala za ovo upustvo!!!
Ja bih vas sad zamolila ako je moguce,
da nam date objasnjenje kako odblokirati?
P.S. Ja sve zablokirala sad ne znam kako da vratim
Tema posta: Re: Uputstvo - BLOKADA NEŽELJENIH PP-ova
Poslato: 30 Nov 2011, 12:28
Otvorite profil korisnika koga ste blokirali (samo klik na ime tog korisnika i otvara se profil njegov).
Ispod avatara vidjećete opciju ukloni, klik na nju i odblokiraćete tog korisnika.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu