Znam, jer da nije tako....prva ja ,davnih dana bih dobila ban...a posle mene jos 50 forumasa I tada bi bio pravi harakiri Sta ce drzava bez stanovnika...
Eto, sam primjer Davida govori o propustu u pravilniku, hvala što si spomenula tu situaciju. A kada smo već kod toga, zasto je nik David banovan tek nakon 10-tak dana, kad sam ja osobno (nik Picard) obavijestio adm. tim da je riječ o mom klonu i to valjda drugog dana nakon registracije.
Janjo hvala na odgovorima, ovo posljednje pitanje je vise retoričke naravi tako da ne ocekujem odgovor.
Koliko se secam ,a secanje me Bogu hvala jos uvek odlicno sluzi,nick Picard je ziveo malo duze od 10 dana i meni bio nepoznatica mnogo vise od 2 dana,ali to je nebitno.Nadam se da se vise neces nastavljati,jer je jako neumesno da prozivas bilo koga zbog krsenja pravilnika,ako si ga i sam krsio.Pozdrav i prijatno vece na Forumu Srbija.
Ovde se bre vode gori ratovi nego u Africi, nema smisla vise... JASNO I GLASNO- ZATO STO TO ODGOVARA, ljudi vole provokaciju,ljudi vole net svadje, a to moderatorima odgovara/ ZASTO? -JASNO I GLASNO- Zato sto forum ozivi, ima forumasa online,a Bogami se i raspisu, svako na svoj nacin pametuje....pa se onda smiri ...tad ban klon...sledi sledeci ....i sledeci....
Ljudi pa to i corav primjeti...
P.S. Odgovor Admin tima se ne priznaje
Megi ovo je forum informativno zabavnog karaktera i za razliku od nekih slicnih kvazi foruma ima u svakom mmentu dovoljno online clanova da bi bilo kom moderatoru ili clanu adm. tima odgovarale provokacije ili net svadje .
Janjo naravno....online posle 999 minuta.... aj da se stavi posecenost na svakih 15 minuta... Da se razumemo, meni je forum odlican, jer mi je zabavno-ne zato sto citam vesti ili nesto copy paste, vec nase drage forumase....koji su zabavni....i naravno sto ja lupam ali ponekad treba i istinu napisati, tj. ono sto bi i moja baba skontala i poslije jednog dana na forumu
Ne vredjam ja vas, nego samo kazem onako kako vidim, mozda gresim,ali mislim da sma upravu... jer sam to primjetila.....hvala Bogu dosta je bilo klonova,pa se sve dalo vidjeti. A imala sma i ja Moj ip je uvjek isti i niste me odmah banovali, naravno jer sam kuckala kao munja i lupala gluposti...i za to VELIKOO HVALA i bice ih jos Nego postoje razlike i kod klonova....a to samo zna onaj ko se klonira i zasto...
A trece zamisli da samo ima gostiju na forumu,bez forumasa koji se ovih dana razvlace kao svinja pred klanje.....volje-ko svinja kad se kolje bilo bi stvarno bzvz...\
ZATO ZIVELA SRBIJA ZIVELA BRATSTVO I JEDINSTVO ZIVEO PRVI
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu