Ljiljana Blagojević pljuje TLZP jer su odbili njenu ćerku
Producenti popularnog šoua objavili snimak s kastinga za učesnike na kojem nije prošla Kalina Kovačević imitirajući Aleksandru Radović
Ljiljana Blagojević pljuje šou „Tvoje lice zvuči poznato“ zato što u njemu ne učestvuje njena ćerka Kalina Kovačević, koja na audiciji nije zadovoljila kriterijume producenata, otkriva Kurir.
Iznervirani negativnim stavom slavne glumice, koji pokazuje na društvenim mrežama, produkcija „Emoušn“, koja stoji iza ovog uspešnog projekta, objavila je snimak s kastinga na kojem nije prošla Kalina. Mlada glumica je imitirala Aleksandru Radović, izvodeći njenu pesmu „Kao so u moru“, ali nije uspela da se nađe među deset učesnika popularnog šoua.
Besna
Ljiljana je, verovatno besna što su umesto njene ćerke mesto u šouu zauzele druge poznate ličnosti, posle prve epizode oplela po TLZP na Tviteru. - To je jeftina zabava i zaglupljuje - ocenila je poznata glumica, a zatim dodala: - Moglo je sve to s drugim učesnicima, ovako je lakrdija. Šteta.
Iz ovog statusa bilo je jasno da joj se ne dopadaju učesnici, ali nije navela na koga konkretno misli. Sigurno je da smatra da bi njena ćerka to mnogo bolje uradila.
Inače, Ljiljana Blagojević je podelila i tvit svoje prijateljice Biljane Lukić, koja je bila konkretnija:
Rušenje granica
- Veoma mi je porazno staviti Ivanu Peters i Daru Bubamaru u isti koš, tako se briše granica između neba i zemlje, nauštrb neba.
Kontaktirali smo s Blagojevićevom kako bismo proverili na koga je mislila u svom tvitu, ali ona nam je poručila da ne može da priča jer je u inostranstvu. - Trenutno sam u Mađarskoj i ne mogu da vas saslušam zbog čega me zovete. U romingu sam, molim vas da me razumete - rekla je Ljiljana i prekinula vezu.
Poslali smo joj i poruku, na koju nije odgovorila. Ni njena ćerka Kalina nije odgovarala.
Podsetimo, u trećoj sezoni šoua takmiče se pevači Nikola Rokvić, Katarina Ostojić Kaja, Ivana Peters, Dara Bubamara, Daniel Kajmakoski, Slavica Ćukteraš i Halid Muslimović, voditeljka Ana Grubin, glumac Bogoljub Mitić i stendap komičar Neša Bridžis.
Seksi ostojiĆeva se Skinula i uskočila u kadu GOLA KAJA KAO RIJANA
Pevačica Kaja otišla je korak dalje od ostalih takmičara i skinula se gola. Ona je bacila sve sa sebe i uskočila u kadu jer je imitirala Rijanu. Na sceni joj se pridružio Neša Bridžis, koji se našao u koži repera Eminema. Oni koji su prisustvovali snimanju kažu da je stendap komičar razvalio imitacijom i da je odlično repovao komplikovani tekst s mnogo reči.
Inače, više od 150 statista bilo je angažovano za njihov nastup, za koji su dobili brojne komplimente. Inače, u ovoj epizodi, koja će biti emitovana u nedelju na TV Prva, svi takmičari su žiri i publiku ostavili bez daha.
kurir
_________________ Forum Srbija,mesto na kome su snovi u boji, inspiracija nepresušna, misli slobodne, lepota u rečima.
UŽIVO TLZP: Danijel Kajmakoski pokazao neverovatan talenat, glumio svog idola!
Treća sezona rijalitija "Tvoje lice zvuči poznato" je počela, a pobedu u prvoj emisiji odneo je Nikola Rokvić koji se našao u ulozi Kalipi. Sve već znate: poznate ličnosti imitiraju popularne domaće i svetske muzičke zvezde, a njihov nastup ocenjuju publika, drugi takmičari i žiri.
Za ovu emisiju pripremili su najbolje transformacije u koje su uložili dosta truda ali i hrabrosti.
Ono što je posebno bitno kod ovog formata jeste da za razliku od većine programa ovog žanra, nema eliminacije učesnika. Poeni koje takmičari osvoje se sabiraju i na osnovu njih se pravi rang lista, sve do polufinalne emisije. Šou je humanitarnog karaktera te će tako pobednik novac koji je prikupljen glasovima, dodeliti onima kojima su ta sredstva potrebna, a po svom ličnom izboru.
Ove godine intrigantni i zabavni takmičari Nikola Rokvić, Bogoljub Mitić Đoša, Daniel Kajmakoski, Halid Muslimović i Neša Bridžis, Ivana Peters, Ana Grubin, Katarina Ostojić Kaya, Dara Bubamara i Slavica Ćukteraš izenadiće nas svojim talentom da se uvuku u uloge domaćih i stranih muzičkih zvezda i pokažu kako se snalaze u njihovoj koži.
21:03 Prvi se predstavio Daniel Kajmakoski! On se našao u ulozi svetske zvezde Bruna Marsa sa pesmom "Uptown". Danijel se sa sa plesačima našao u publici, a potom izašao na scenu. Za ovog momka ne postoji težak zadatak. Vikleri na glavi, havajski ten, sjajan glas I fantastično đuskanje obeležili su prvi nastup.
Žiri je bio oduševljen. Gostujući sudija Knez ne voli ulogu žirija ali ovo je bilo veliko zadovoljstvo za njega.
"Bio si sjajan i ti si jedan od najboljih muških vokala na ovim prostorima, koreografija je bila fenomenalna. Igrači su najpravili sjajnu atmosferu", oduševljeno je prokomentarisao Knez.
"Ja sam ovo emotivno doživeo, moja pokojna baba je nosila papilotne. Bilo je fantastično i koliko je bitno da imaš pravu numeru, da pokažeš sve svoje talente", našalio se Ivan.
"Bila sam jako srećna kada je dobio ovu numeru, otpevao si vrhunski, ti si vanserijski pevač. Dao si 100 odsto sebe", rekla je Ana.
kurir
_________________ Forum Srbija,mesto na kome su snovi u boji, inspiracija nepresušna, misli slobodne, lepota u rečima.
TVOJE LICE ZVUČI POZNATO Stoja: Halide, da te vidim kako skidaš jednu instituciju!
Ona se čak izvinila „kolegi“ Robiju Vilijamsu što je mnogo ljudi došlo na njen nastup u jednom klubu umesto na njegov koncert u Beogradu
Halid Muslimović večeras će u šouu „Tvoje lice zvuči poznato“ skinuti Stoju. Pevač je zbog imitacije morao da se depilira i da stane na štikle. - Ajde da vidimo i to... Stoja institucija - napisala je na Fejsbuku pevačica, koja je ubeđena da je najveća zvezda, pa je pokrenula i pokret - stojizam.
Ona se čak izvinila „kolegi“ Robiju Vilijamsu što je mnogo ljudi došlo na njen nastup u jednom klubu umesto na njegov koncert u Beogradu. A kako će podneti Halidovu imitaciju, videćemo večeras na društvenim mrežama, na kojima je Stoja veoma aktivna.
Iako druga epizoda TLZP još nije emitovana, Bubamarina imitacija Ramba Amadeusa izazvala je velike reakcije u javnosti - jedni je pljuju, drugi je dižu u nebesa. Osim nje, mnogo se očekuje i od Ivane Peters, koja imitira Siju, kao i od Đoše u koži Kneza.
kurir
UŽIVO TLZP Geni su čudo: Nikola vratio Marinka Rokvića 30 godina unazad!
Treća sezona rijalitija "Tvoje lice zvuči poznato" je počela, a pobedu u prvoj emisiji odneo je Nikola Rokvić koji se našao u ulozi Kalipi. Sve već znate: poznate ličnosti imitiraju popularne domaće i svetske muzičke zvezde, a njihov nastup ocenjuju publika, drugi takmičari i žiri.
Za ovu emisiju pripremili su najbolje transformacije u koje su uložili dosta truda ali i hrabrosti.
Ono što je posebno bitno kod ovog formata jeste da za razliku od većine programa ovog žanra, nema eliminacije učesnika. Poeni koje takmičari osvoje se sabiraju i na osnovu njih se pravi rang lista, sve do polufinalne emisije. Šou je humanitarnog karaktera te će tako pobednik novac koji je prikupljen glasovima, dodeliti onima kojima su ta sredstva potrebna, a po svom ličnom izboru.
Ove godine intrigantni i zabavni takmičari Nikola Rokvić, Bogoljub Mitić Đoša, Daniel Kajmakoski, Halid Muslimović i Neša Bridžis, Ivana Peters, Ana Grubin, Katarina Ostojić Kaya, Dara Bubamara i Slavica Ćukteraš izenadiće nas svojim talentom da se uvuku u uloge domaćih i stranih muzičkih zvezda i pokažu kako se snalaze u njihovoj koži.
21:56 Usledio je red finih narodnih melodija. Mladi Rokvić u ulozi legende Marinka Rokvića.
"Marinko i ja smo slični po statičnosti", kaže kroz osmeh Nikola u predstavljanju.
"Aaaaaaaa Marinko, puca ti glas, nisi me tako učio", našalio si Nikola gledajući očev nastup na Jutjubu. Nikola dodaje da njegov otac ima specifičnu boju glasa koju je lako imitirati.
Međutim, on je i ovaj put razbio. Reč je o čuvenom hitu "Skintica". Sjajna maska i fantastičan glas, identičan Marinku. Potpuni haos je nastao kada se Marinku pridružio sinu na sceni. Rokvići su pozdravljeni gromoglasim aplauzom, napravili su sjajan štimung u studiju.
"Kad sam ga video, vratio sam se trideset i kusur godina unazad" prokomentarisao je Marinko Nikolinu masku.
"Kako da iskomentarišem mojeprijatelje. Bilo je maestralno, Marinka smo videli u mlađem izdanju, svaka čast, ni jednog momenta nisam sumnjao u tebe Nikola”, rekao je Knez.
"Jedna od mojih omiljenih pesama, ti si odličan pevač, maska odlična, kao da te je Marinko pravio", rekao je Ivan.
"Ovo je ono što najbolje radiš, izvini, znam da si skoro prešao u pop. Mislim da ti nije bilo teško, sve u svemu kompletna imitacija", rekla je Ana.
21:39 Šou se nastavio nastupom Ane Grubin koja je ovaj put bila u ulozi MO sa pesmom "Lean on".
"Bravo, uspela sam", prokomentarisala je Ana uzbuđeno u trenutku kada je završila nastup.
"Ispod palme na obali mora, da li si ikad nosila takve čarapice? Ja kao tvoj kolega mogu samo da te podržim, još malo kondicije i razvalićeš ih sve", rekao je Ivan.
"Meni se ovaj nastup dopada, svašta nešto je tu bilo...sve si otpevala kako treba i nema više treme", rekla je Ana.
"Ana je sve bolja i bolja, ta trema te polako napušta. U prvoj epizodi je bilo evidentno da je imaš, sada je mnogo bolje. Nastup je bio svetski, pesmi si dala novo ruho, meni se sve to dopalo", prokomentarisao je Knez.
21:25 Usledio je još jedan spektakl. Đoša i Dara kao Rambo i Knez – "Adio/Đede Niko/Balkan boy".
U najavnom džinglu u kojem ih gledamo kako se pripremaju, Dara je prokomentarisala: "Za deset godina karijere nisam imitirala muškarca".
Đoša se nadovezao na svoju parnterku na sceni "Ona je živi seksipil, sitna i dinamitna. Previše voli da se slika, naročito selfije i sledeći put da ne radi to sama, već da me pozove", našalio se Đoša.
Publika je bila oduševljena Darinom transformacijom. Svi su komentarisali da je ista Rambo. A osim izgleda, pevačica se zaista potrudila da verodostojno izimitira Ramba. Na sceni je naravno postavljen i auto "Lada". A ovaj šou, kao što smo već i navikli ima stalna iznenađenja, pa i za same učesnike.
Naime, Dari se na sceni pridružio lično Rambo. “Rambo kakvo iznenađenje!”, uzviknula je Dara pa dodala:
"Pa vi niste normalni, pomislila sam - ko se ovo maskirao u mene".
Rambo i Rambo na sceni. "Važno je da se narod zabavlja. To je takozvani šoubizniš. Ti šou a ja biznis" rekao je pevač.
Knez se malo nasekirao jer Đoša nije pogodio tonalitet pri prvim taktovima pesme ali mu se generalno dopao nastup: "Skinuo si čuveni pogled na daljinu, pogrešio si prvi takt, i imao se pokret u "adio". Bio si dobar, baš si se potrudio".
"Dara je bila fenomenalna. Šta ima veze što su ufulali taktove, ufulam i ja, bili su zabavni", nadovezao se Rambo na Knezov komentar.
Ani su Đoša i Dara bili sjajni, a Ivanu je nastup bio uzbudljiv.
kurir
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu