Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - Zadruga 3
Poslato: 10 Okt 2019, 18:36
Kraljica/Kralj
Pridružio se: 08 Sep 2015, 12:26 Postovi: 20769
Lana del Rey je napisao:
erupt je napisao:
[kasljuc.gif]
moram da priznam da su Dudlici fino rasarafili Karica
Lajk, teska srca..
A ja teška srca moram da priznam da mi ga je i pored svega napisanog nešto žao sinoć je delovao kao klinjo koji ne zna dal je došao il je pošao a Dalila i Deki su za razliku od njega iskusni u rijaliti vodama pa im on dođe laka meta..
odlicno je znao dok ga nisu rastavili kud je posao onako hinjski i podlo, lukavo, na sitno a kvarno sa komentarima
ali posto je docekan na volej, izgubio se nema on ni herca ni vokabulara da se nosi sa njima a nije bio ni u pravu, pa je ostalo da cuti i uzda se u lice detenceta. To pali i Cokiju..nekim cudom.
Poslato: 10 Okt 2019, 18:40
Kraljica/Kralj
Pridružio se: 08 Sep 2015, 12:26 Postovi: 20769
Lana del Rey je napisao:
Jel svi psihički bolesnici imaju jak libido kao Miksi? Jbt, ona ima baš jake seksualne nagone?
ima poremecaj afekta i emotivno je nestabilna pa je seks njoj i ventil i paznja
Nisu svi. Nisu sva obiljenja ista. Bipolarci recimo u manicnoj fazi imaju pojacan libido a u suprotnoj nedostatak. U fazi su teske depresije. I to se smjenjuje konstantno.
Poslato: 10 Okt 2019, 21:18
Dijamant Foruma
Pridružio se: 05 Dec 2010, 01:31 Postovi: 47346
Ministarka za Evropske integracije Jadranka Joksimovic prati na instagramu Dalilu i lajka joj slike... Srbija je na DNU DNA!!! Video sam i Nadu Macuru tu, koja prati i pljeska na doslovce svaku objavu Zorane Mihailović i Jadranke Joksimovic..
_________________ Zove me Evropa, zove me celi svet! A ja pravim preokret, tako u nedogled!!
Poslato: 10 Okt 2019, 22:27
Kraljica/Kralj
Pridružio se: 21 Sep 2015, 22:19 Postovi: 13747
Lana del Rey je napisao:
flo je napisao:
u izolaciji se vredno radi...
Ko protiv koga? Niš vs Derventa, jel?
Ova ce jps petoro napraviti pored onog jednog. Kad rodi bice jedno Tomovicevo i petoro Zolinih Ne vjerujem da postoji osoba koja je opsjednuta se*som 24/7
_________________ Ne dam vjetru da te dira ne dam kisi da te kvasi samo noc nek tiho svira samo vecer nek te krasi
Sve ce zvijezde s tobom leci pune tajnih putovanja prije sna ti moram reci budi dobra, lijepo sanjaj
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 15 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu