Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - Zadruga 3
Poslato: 10 Okt 2019, 17:27
Pridružio se: 15 Apr 2015, 17:07 Postovi: 250
bacipet je napisao:
Ovo derpe od Karica videlo da je Dalilin Dejan tih i miran pa povisio glas a ne zna jado kako se Dejan tuce. Za 5 sekundi ce ga isprebijati da niko nece stici da mu pomogne.
Čita li neko komentare ispod YT klipova? Kako i na osnovu čega ova Iva ima toliku podršku naroda a Jelena Pešić samo uvrede i prozivke? Okej, znam da ova druga i nije pokazala baš najsjajnije osobine ali hejtuju je kao nekad Lunjaru pa se samo pitam zašto, šta je toliko loše uradila? Dok ovu prvu dižu u nebesa i pišu kako je megariba na koju su svi zavidni?
_________________ Zorka: ne volim je, uzela mi je palačinak...ona je lezbejka...
Poslato: 10 Okt 2019, 18:04
Dijamant Foruma
Pridružio se: 05 Dec 2010, 01:31 Postovi: 47346
Lana del Rey je napisao:
Čita li neko komentare ispod YT klipova? Kako i na osnovu čega ova Iva ima toliku podršku naroda a Jelena Pešić samo uvrede i prozivke? Okej, znam da ova druga i nije pokazala baš najsjajnije osobine ali hejtuju je kao nekad Lunjaru pa se samo pitam zašto, šta je toliko loše uradila? Dok ovu prvu dižu u nebesa i pišu kako je megariba na koju su svi zavidni?
More Lanče ni jedna ni druga ti ne valjaju ni po' lule duhana... A gledam danas Natašu Radan iz Leskovac, ta kuravela mi deluje još i najgore...deluje mi da je kroz nju prošlo pola Leskovca i okoline.
_________________ Zove me Evropa, zove me celi svet! A ja pravim preokret, tako u nedogled!!
Poslato: 10 Okt 2019, 18:06
Tirkiz
Pridružio se: 03 Jan 2019, 12:59 Postovi: 741
Lana del Rey je napisao:
Pa to su botovi upravo sada gledam klipove, jedni isti ljudi pise komentare, verovatno imaju neku grupu dogovorenu i cekaju samo da izadje klip i svi udri, a kada pogledas komentare sve iste komentare ostavljaju... Kao nekad brkini i bljuksini fanovi
Poslato: 10 Okt 2019, 18:11
Kraljica/Kralj
Pridružio se: 08 Sep 2015, 12:26 Postovi: 20769
Lana del Rey je napisao:
Lance
nisam sigurna jer tu Pesicku ne znam ni kako izgleda a kamoli sta drugo
ali ako je Iva ona sto su je novinari razapinjali zbog sponzorisanja i prostitucije onda mi je malo jasnije zasto se napravilo neko tkivo koje pokusava da je zastiti a i kojima je vise pun k te tematike
jer ni sve prostitutke a puna ih je kuca, ne tretiraju isto. I dovode ih sami.
Postoji i druga mogucnost, vjerovatnija da je namjerno lansirana tom pricom u favorite (data joj je paznja i prostor) i postoje lobisti koji lobiraju za nju a cim je neko glasan, masa pocinje da ga prati i kao papige ponavljaju isto. (sindrom stada i vecine) Na ovome pociva citava fan i hejt baza kroz rijalitije a misljenje o odredjenim ucesnicima perfidno i manipulativno kreiraju dnovinari i voditelji.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 21 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu