Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - Zadruga 2
Poslato: 12 Jun 2019, 17:18
Kraljica/Kralj
Pridružio se: 23 Mar 2013, 01:45 Postovi: 13751 Lokacija: Somewhere over the rainbow
gost je napisao:
pravdanja i price o dilu sa produkcijom ne zelim ni da razmatram u ovoj zemlji postoje i neki fini, pristojni, obrazovani i dobri ljudi koji svoje probleme ne resavaju udarcima po sopstvenoj ili tudjoj glavi, ali oni ne ulaze u rijalitije problem je sto se jedni promovisu, a drugi drze po strani dok je tako, nece valjati
Svijuh
_________________ "Док на ту земљу ови стоји кам, најцрњи је враг Србин себи сам!"
Poslato: 12 Jun 2019, 18:15
Dijamant Foruma
Pridružio se: 09 Feb 2012, 22:13 Postovi: 34772 Lokacija: moj beogradić
tako, tako...marš njuško ogavna bukagiju oko noge pa na branje kukuruza u padinjak...da ne ležiš za dž o trošku nas poreznih obveznika... mamicu ti tvoju ona njegova glupača tek...super, neka izađe regularno u subotu, uzme honorar koji će ljubav njenog života da spi.ka na kokain i kocku...uz pet šamara dnevno kao dokaz najveće ljubavi gde ti ljudi žive, na šta su navikli kada šamare, stalne svađe, psovke i udarce tumače kao vanvremensku ljubav...o čemu se tu radi??
a smrdljivu usranu izopačenu grbavu skotinu, ime da joj ne pišem, koja u meni izaziva gađenje trista puta jače nego što sam osećala prema karakondžuli iz karađorđeve, bih poslala na dobrotvoran rad u neki centar za decu i osobe sa posebnim potrebama...u trajanju od godinu dana videla sam na kratko danas, koliko sam bacila pogled, opet je krivila facu i govorila kao da je poremećena. fuj bre, idiotkinjo nenormalna! i tebi mamicu ti odvratnu
čekam sledeće nasilničke idiotizme iz imaginarijuma...vidim da su se ljubinko i onaj matori stvor naoštrile opasno na...a na koga? pa na brendona koji im neće uzvratiti sećam se kako je u parovima mafijala...njih četvorica su sabila br. u garderober, držali su ga, a matora ga je udarala i šutirala...jer je pomislila da je on uzeo nešto njeno posle se ispostavilo da nije on to nešto uzeo nego neko deseti
odvratno...a ipak gledam doduše, ne tako često kao pre...kao tešim se
e da...i razabeli jedno mamicu ti tvoju...ti se šećkaš po rovinju...po MOM rovinju...puj, gaduro
_________________ umesto da urlamo ''hoćemo bolje!'', mi šapućemo da može i gore. s. k.
Poslato: 12 Jun 2019, 18:31
Kraljica/Kralj
Pridružio se: 23 Mar 2013, 01:45 Postovi: 13751 Lokacija: Somewhere over the rainbow
Čeksić,
Iako znam da si otišla, evo ti jedan da te sačeka kad se vrneš...
Veprinu ne na njivu, nego među one mangupe što će da mu pokažu šta je batina...na sve načine ...da se malce usere pa da cvili, rekla bih da mu nije strano
Sluzijana je ono primitivno zlo, pa još glupavo...samo je treba pustiti kod dragog joj, da joj sve koščice izlomi...samo se bojim da će skotina da napikira Džudžu, i da je u svojoj bolesnoj veprovskoj glavurdi okrivi za sve što će da mu se desi...
A Džule...neverovatno kako mi je ona sazrela, sve onako blentava i po sebe pogubna...reče u jednom trenutku da iz svega pogrešnog ponešto nauči, i fakat se to vidi...
Iako budalača ne primeni...
Doćiće i to...
Tako sam nekako danas bila ponosna dok je pričala nadrogiranom masnokosom drvetu u onom vrtu s pticama kreštalicama...džudžavo naše pametno i blentavo
Poslato: 12 Jun 2019, 18:34
Dijamant Foruma
Pridružio se: 09 Feb 2012, 22:13 Postovi: 34772 Lokacija: moj beogradić
jelče moje iako me povremeno užasno nervira, džudžava je bila super u vrtu a i tu me je iznervirala...želi mu sve najbolje u životu, pa zapaliće sveću za sve dušmane ( da im bude bolje u životu i da još više maltretiraju ljude? nou nou ) ali mu ne prašta kontradiktorno
_________________ umesto da urlamo ''hoćemo bolje!'', mi šapućemo da može i gore. s. k.
Poslato: 12 Jun 2019, 19:31
Dijamant Foruma
Pridružio se: 05 Dec 2010, 01:31 Postovi: 46511
Jaoo ljudi moji ovo je postalo nesnosno.. Pa ako se završava krajem Jula, oni su skoro godinu dana tamo, vecina.. A neće imati ni vremena da ih sve izredjaju u studiju za telefonska ukljucenja do pocetka nove sezone..
Voleo bih da u Z3 dovedu nove neke...i obavezno nove neke opasne propale estradnjake, matore, mogu Mati i Savka, ali i neke nove drndave da nađu, nadrkane, bezobrazne, pa da ih jebavaju letnji dan do podne..
_________________ Zove me Evropa, zove me celi svet! A ja pravim preokret, tako u nedogled!!
Korisnici koji su trenutno na forumu: Real_VIP i 19 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu