imaju Ceda i ona lijep odnos MO i SO vazan aspekt..
Meni bi cak Ruska mogla biti i Ovan podznak. Ta mala glavica, snaznija vilica onda bi i vladar sedme bio u prvoj kao i sama VE uz ME u prvoj kuci.. a to su lijepi ljudi. Plus je njena VE u sekstilu sa MO. Ona ipak zenstvenost umije da prikaze iako je izrazito muske energoje.
JU i NE u sestoj u Jarcu. Vladar asc MO i VODOLIJI
u osmoj ili devetoj, pitanje je.
Kako god
egzaktni kvadrat ME i MA tu je i kvadrat sa SA trigon sa UR.
Jako inteligentna, manipulativna. ALi sarmantna i otvorena u svemu tome. Poprilicno.
VE je takodje u kvadratu sa maleficima. I PL ih kvadrira. LJubavni zivot i odnos sa muskarcima - uzas.
S druge strane SO je u trigonu sa njima. Zilav lik. Pun energije. AMbicija ludacka. ZNa da ostavi utisak i privuce paznju. Ego jak. Tvrdoglava. Kvadrat PL. Harizma. ALi i mozda nema oca ili je odnos sa njim skakljiv.
MO u trigonu sa PL. Pronicljiva jako. Ali u kvadratu sa VE i MA.
Kompleksi su moguci po pitanju zenstvenosti. Frigidnost. Neka patologija u seksualnom smislu.
ero, imaš kvadrat Mo i Ve? Knjige kažu da je to loš aspekt za ženu, jer sukob dve ženske planete..jedna bi da bude žena a druga ljubavnica. Imam ga i ja. Ju u Raku u drugoj kući, imaš li sreće sa novcem? Kažu da milijarderi imaju upravo taj položaj Jupija. Pluton u u Vagi u petoj? Pl u petoj je ozloglašen i kažu da donosi nesrećene ljubavi i abortuse. Ali ga mnogi i ne tumače jer je jako daleka i generacijska planete u pitanju. Kako se kod tebe manifestovao? Ako je uopšte? Jesi volela možda neku mušku Vagu ili nekog Jarca?
_________________ Zorka: ne volim je, uzela mi je palačinak...ona je lezbejka...
apsolutno nista. Bas sam pricala o tome. Nisam imala ni teske trudnoce..ni abortuse ni pobacaje. Ni opasne momke..niti sam bila zrtva nasilja. Jedino sto mi je dao..ako je on
da sam zaista ludacki vjerna i odana..u fazonu zelim jednog ali vrijednog.
Kvadrat MO i Ve se kod mene manifestovao negdje u pubertetu. Nisam voljela sto mi rastu sise..sto me muskarci pocinju da gledaju i kao seskualni objekt i sve su manje bili drugari. Nisam bila neka pobornica braka..strahovala sam od majcinstva nekad
ali se ovo prevazilazi sve vremenom i godinama.
Boze..sad sam sebi tako smijesna kada se ajetim tih nekih tripova..
e sad...meni je Ve jaka a MO slab mada je slucajnim dostojanstvima ojacan maksimalno takodje mu JU pruza recepciju.
Isto tako karta mi je nocna..pa Mo Ve Ma saradjuju. Jos je Ve u svojoj kuci pa dominira Marsom. A Mjesec je u trigonu sa svojim dispozitorom.
sve to ukazuje da prolaskom vremena i saturnovim povratkom ucim lekcije i savladjujem ih.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Real_VIP i 16 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu