Obozavam ga a i ovaj klip. Cisti CG humor, crnjak..... Ovo mi uvijek uljepsa dan.... E ovo su novinari, a ne ona smecad po Pinku...
Hvala na klipicu Cediks... a znala sam da ce ti se dopasti Dulniker.. Mnogo teske teme obradjuje kao novinar - slobodni umjetnik prije svega doduse ali to radi na specifican nacin koji meni uprkos tezine bude pitak i svijetao..
Tema posta: Re: Utisak dana a obicno su to ljubavne muke SLK
Poslato: 01 Jul 2018, 10:51
Dijamant Foruma
Pridružio se: 09 Feb 2012, 22:13 Postovi: 34729 Lokacija: moj beogradić
s&v...preslatki su bili, opušteno i nasmejano su odgovarali na pitanja...nisam skidala osmeh s lica dok sam ih gledala žakica me je nasmejao nekoliko puta sve u svemu, lagana, opuštajuća i zanimljiva emisija...uprkos nametnutim pitanjima o bljuv trojci kratak lajv pred emisiju
Tema posta: Re: Utisak dana a obicno su to ljubavne muke SLK
Poslato: 01 Jul 2018, 14:44
Biser
Pridružio se: 15 Feb 2016, 22:25 Postovi: 4724
čedinica je napisao:
i nešto nevezano za temu
Moji prvi dolasci u Beograd i ljubav na prvi pogled u grad koji me docekao rasirenih ruku, grad koji sam osetila na prvu, grad u kome sam pozeljela da živim, i grad u kome su se moji snovi ostvarili.
Zašto ovi na vlasti toliko mrze ovaj nas Beograd? Ne mogu ni zamisliti gde ću izaći sa voza kad se budem vratila kući posle ljeta.
_________________ U svetu serija, filmova i knjiga Biti ja znaci voljeti Mikija zauvek.
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu