Pridružio se: 26 Apr 2012, 09:04 Postovi: 50742 Lokacija: Balkan
Razmišljam kako sam sebe precenio u ponedeljak po onom paklu od vremena Testirao sam koliko mogu da bazam po suncu na asfaltu i doživeo klasično zarozavanje, kolaps na sred ulice. Jedno fino ženče me povratilo ledenom vodom i uspela je nesvesnog da me odvuče u hlad. Nikad više to neću sebi da dozvolim ali porivi budale me nekad nadvladaju
Pridružio se: 26 Apr 2012, 09:04 Postovi: 50742 Lokacija: Balkan
Košmar i užas u mojoj glavi. Jutros sam neposredno posle udesa na Rudniku, gde su poginula dvojica naših sportista prošao pored mesta nesreće, video sve izbliza i potpuno smrskani auto, jer su nas plavci tu zaustavili na neko vreme zbog uviđaja
Košmar i užas u mojoj glavi. Jutros sam neposredno posle udesa na Rudniku, gde su poginula dvojica naših sportista prošao pored mesta nesreće, video sve izbliza i potpuno smrskani auto, jer su nas plavci tu zaustavili na neko vreme zbog uviđaja
joj joj, di bas tada nalete ?
_________________ "Vrlo je važno, pre svega, da ljubav umeš da izgovoriš ćutanjem...
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu