Ja sam se danas smejao kad je Proka sa leve strane postrojio muskarce a sa desne zene i kad je Filipu P. rekao da predje na zensku stranu ..... Ma covek je legenda .....
Ja sam se danas smejao kad je Proka sa leve strane postrojio muskarce a sa desne zene i kad je Filipu P. rekao da predje na zensku stranu ..... Ma covek je legenda .....
Malo me Proka veceras iznenadio negativno kad je rekao da Stanija ne mora da skine onu majicu .... Mislim 2 puta je gledao Saskine grudi na pijaci i videlo se da je srecan , da mu je lepo a sad se kao sazalio na Staniju ....
Pridružio se: 09 Feb 2012, 22:13 Postovi: 36080 Lokacija: moj beogradić
Angel je napisao:
Malo me Proka veceras iznenadio negativno kad je rekao da Stanija ne mora da skine onu majicu .... Mislim 2 puta je gledao Saskine grudi na pijaci i videlo se da je srecan , da mu je lepo a sad se kao sazalio na Staniju ....
pa srećan čovek, video prirodne jedre grudi...neće valjda da gleda ove silikone sa veštačkim bradavicama
proko, care, potkačio ti gazadaricu, spavalicu-lenjivicu pazi samo da ne čuješ od nje jednog dana da si to uradio, slep od zaljubljenosti i očajan jer te je odbila
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu