Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi" 7
Poslato: 27 Jan 2016, 12:53
Smaragd
Pridružio se: 03 Jun 2013, 16:03 Postovi: 7421
Lana del Rey je napisao:
Cosmic je napisao:
Pozdrav Ho-Ho,pa sta je ovo? Mitrovic opet rezira. Verovatno ce opet da udju starlete i prostitutke. Nadam se da necemo opet da gledamo Sraniju,u trci za novo prvo mesto
Moja omiljena hejterka..pa ti si nepopravljiva.. ma jokkkk,zar i nju? Stalno ta ide u neku penziju i nikako da ode vec jednom,cus molim te ona da zivi bez paznje medija,pa crkla bi cini mi se.
Ja sam istrajna i u onome sto volim,a i onom sto ne volim. Ma koja penzija,vec smo videli da je ta spremna na sve zarad malo paznje,pa makar i da izmisli pricu o nesreci,skamija
Necu joj vise pridavati paznje,zanima me ko ce sve da ulegne,Mitrovic nam sada malo maze oci sa onim bice sale i smeha,pa i do sada je bio cirkus,sto ne bi opet
@ Kosmicka.. A ko ce mu doci kad je covek poznat kao notorni neplatisa? Onolike pare ima pa jos i cicija da bude? Joj vec vidim sin ovog ili onog,necija cerka,bivsi muz,bivsa svalerka..Era,Bora,Lepava,Ruzni Klica..
_________________ Zorka: ne volim je, uzela mi je palačinak...ona je lezbejka...
Ma jok , rekla je da hoce da mu prvo rodi naslednika pa onda da ga sutne a da Makarona je nikada nije preboleo.To ne treba ni citati.Taman su jedno uz drugo.
Bljuc.. a nakon farme kao izabrala Acu da ispadne romanticna novela o proracunatoj sponzorusi koju je eto ljubav prosvetlila i zarad nje se odrekla para.. smrc,smrc..uh sto me pogodi.. more,ko vas ne zna.. vratice se ta onom matorom pederu dok kazes keks.
_________________ Zorka: ne volim je, uzela mi je palačinak...ona je lezbejka...
Poslato: 27 Jan 2016, 15:55
Tirkiz
Pridružio se: 21 Sep 2015, 14:31 Postovi: 1414
Ima nju još neko vreme da forsiraju preko medija. Pare su čudo. Probila je led za njoj slične kreature. Starlete su već tu, sad će da im se pridruže klaberke, fejsbukerke, tviterke, Kurte i Murte. Btw, po mom mišljenju, ona i Stanija su u suštini iste, 2 strane istog novčića, samo što je jedna urednija. Ali govno je govno, bez obzira da li je ukrašeno mašnicom ili ne.
Poslato: 27 Jan 2016, 22:49
Kraljica/Kralj
Pridružio se: 13 Okt 2013, 18:28 Postovi: 27485 Lokacija: Beograd
@Noleta ili @ Taca da se prijave kao farmeri iz naroda....da glasa i forum najzad inace....sumnjam da ce ovu farmu uspeti da dovedu nekog iole poznatog// ocekujem brdo neuspesnih starleta,anonimusa i estrade sa pokojnim karijerama....
_________________ KACI THE KING OF FORUM! MOJ FAVORIT NIKAD NE POBEDJUJE NE ZALUDJUJTE SE !
Poslato: 27 Jan 2016, 23:09
Kraljica/Kralj
Pridružio se: 23 Mar 2013, 01:45 Postovi: 13751 Lokacija: Somewhere over the rainbow
Kaciperac je napisao:
@Noleta ili @ Taca da se prijave kao farmeri iz naroda....da glasa i forum najzad inace....sumnjam da ce ovu farmu uspeti da dovedu nekog iole poznatog// ocekujem brdo neuspesnih starleta,anonimusa i estrade sa pokojnim karijerama....
Taca može, da im hebe svima nanu nanulicu za šta bi imala sveopštu podršku sa foruma
Noleta može samo ako robija ne ulazi ponovo (da JopeK izbegne robijanje )...inače ima da pilji u njega 24/7, i ondaK ništa od glasa naroda
_________________ "Док на ту земљу ови стоји кам, најцрњи је враг Србин себи сам!"
Poslato: 28 Jan 2016, 01:24
Smaragd
Pridružio se: 03 Jun 2013, 16:03 Postovi: 7421
Lana del Rey je napisao:
@ Kosmicka.. A ko ce mu doci kad je covek poznat kao notorni neplatisa? Onolike pare ima pa jos i cicija da bude? Joj vec vidim sin ovog ili onog,necija cerka,bivsi muz,bivsa svalerka..Era,Bora,Lepava,Ruzni Klica..
Pa da,praznolukovici,skorojevici,svalerke,prostaci,i razna gamad i olosi....
Volela bih da mu Milici ni dinara ne daju
Citiraj:
Cosmic, ako ulazi fufa, molim te da se prijaviš da je raščerupaš u ime nas sa foruma
U ime naroda,Cosmic moze samo neka voditeljka da bude,da je onako dobrano propita. A kada pogledam ko je sve voditelj,bolje onda da je rascerupam kao novi clan farme I nek me izbace,ali ja da joj skinem sve to vestacko sto ima,pa da je vidimo prirodnu
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu