Ja ne mogu da verujem da danas raznorazne drolje i pedercici dobijaju posao voditelja na ustrb zaista kvalitetnih,skolovanih,i pametnih mladih ljudi. Mitrovicu,Bog sve vidi,samo polako,dobices i ti svoje.
_________________ Zorka: ne volim je, uzela mi je palačinak...ona je lezbejka...
Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi" 7
Poslato: 26 Jan 2016, 11:57
Dijamant Foruma
Pridružio se: 05 Dec 2010, 08:25 Postovi: 48331 Lokacija: Beograd
Lana del Rey je napisao:
Tamara voditeljka? Mitrovicu,hebem ti i seme i pleme.
Da pohvalila se neki dan u emisiji kod Vlade narod pita.Kaze pripremam iznenadjenje.Imati ce interesantne goste. I dalje ista kao da je u rijalitiju, recnik isti , sto joj ne skrenu paznju na pricu ne ide to tako. Vlada samo upiljio u nju i nabacio onaj svoj standradni kez.Mislim se moj Vlado ti ces mozda napolje a ona ostade na Pinku.
Da pohvalila se neki dan u emisiji kod Vlade narod pita.Kaze pripremam iznenadjenje.Imati ce interesantne goste. I dalje ista kao da je u rijalitiju, recnik isti , sto joj ne skrenu paznju na pricu ne ide to tako. Vlada samo upiljio u nju i nabacio onaj svoj standradni kez.Mislim se moj Vlado ti ces mozda napolje a ona ostade na Pinku.
Hejjj..a zamisli to muceniku kao da nije dovoljna titula batinasa koja ce ga pratiti celog zivota vec ga naguzi i ova u koju je zaljubljen bio ili jeste jos uvek.Kakav maler od coveka..
_________________ Zorka: ne volim je, uzela mi je palačinak...ona je lezbejka...
Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi" 7
Poslato: 27 Jan 2016, 01:53
Smaragd
Pridružio se: 03 Jun 2013, 16:03 Postovi: 7421
Pozdrav Ho-Ho,pa sta je ovo? Mitrovic opet rezira. Verovatno ce opet da udju starlete i prostitutke. Nadam se da necemo opet da gledamo Sraniju,u trci za novo prvo mesto
E, ovo je rezultat višegodišnjeg zaglupljivanja ovim smećem...lepo veli prašak - na nas matore slabo deluje, mi možemo i da se sprdamo sa učesnicima, ali klinci im se dive...
Mada, s obzirom na vreme koje im posvećujemo, nismo ni mi spašeni...
_________________ "Док на ту земљу ови стоји кам, најцрњи је враг Србин себи сам!"
Pozdrav Ho-Ho,pa sta je ovo? Mitrovic opet rezira. Verovatno ce opet da udju starlete i prostitutke. Nadam se da necemo opet da gledamo Sraniju,u trci za novo prvo mesto
Moja omiljena hejterka..pa ti si nepopravljiva.. ma jokkkk,zar i nju? Stalno ta ide u neku penziju i nikako da ode vec jednom,cus molim te ona da zivi bez paznje medija,pa crkla bi cini mi se.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu