Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi" 7
Poslato: 25 Jan 2016, 22:51
Biser
Pridružio se: 30 Dec 2010, 00:54 Postovi: 3509
DobraJela je napisao:
prashak je napisao:
DakleM, opet ispočetka. Pozdrav svima.
Generacijo
Znači, opet ćemo da arčimo tastature na nekakve bašibozuke i polusvet ...
Ako, ovo druženje na forumu mi dođe k'o antistres terapija
Dobra Jelo Moji najbliži misle da sam skroz fijuknuo kada su videli da ja ne odustajem od praćenja farme, a ja im objašnjavam da upravo ljudi poput mene jedino i treba da gledaju farmu, jer bi to moglo pogubno da utiče na mlađi svet, a na mene ne. Mene na farmi uglavnom nasmeje ljudska glupost, a zadovoljstvo i razonoda je zapravo ovaj forum.
Poslato: 25 Jan 2016, 23:31
Kraljica/Kralj
Pridružio se: 23 Mar 2013, 01:45 Postovi: 13751 Lokacija: Somewhere over the rainbow
Ako se Devin oblizuje na odgovarajući način, ondaK sumnje nema
Nemam predstavu ko bi mogli da budu novi farmeri, ali neki koji ne stižu da se sastave od nastupa sigurno ne
Tako da nam je opet gledati zaboravljene estrAdne umEtnike/-ce, anonimne manekene i manekenke, nekakve starletane i starletanke, neštA Pinkovih zvezda u proboju i par ovih ofucanih ispušenih muštikli, koje ne znaju jesu li pošle (sa prethodne farme) ili su došle na farmu 7...
_________________ "Док на ту земљу ови стоји кам, најцрњи је враг Србин себи сам!"
Poslato: 25 Jan 2016, 23:48
Biser
Pridružio se: 30 Dec 2010, 00:54 Postovi: 3509
Da dopunim informaciju o dotičnoj droci Jeleni Eleni (mada ni Devinova mama ne zaostaje u disciplini "droce"), nazivi pesama koje dotična umetnica peva (preuzeto sa jutjubeta): "Puko si na mene", "Mađije", "Ti prvi si", "Diši", Tetovaža", "Živi život", itd. Pretpostavljam da su i tekstovi čista poezija, pošto nisam preslušavao sve ove pesme, nemam snage toliko.
Poslato: 26 Jan 2016, 07:47
Dijamant Foruma
Pridružio se: 05 Dec 2010, 08:25 Postovi: 48331 Lokacija: Beograd
Secam se Elene .Ona je preteca danasnjih balonjara i silikonjara.To je bilo pre dvadeset godina.
Za ove koji su voleli Tamaru a bilo ih je na ovom Forumu obavestavam vas da ce u vecernjim satima jedamput sedmicno imati svoju emisiju koju ce voditi licno Tamara. Valjda izgubila pos‚o pa ce sada na Pink . Znam nekada da su voditelji ili voditeljke obavezno imali zavrsene fakultete cini mi se najcesce filoloski a koji je Tamara zavrsila fakultet to vam ne bih znala kaz‚ti. Mica ponovo ulazi o tome sam vam vec pisala.
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu