Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi" 7
Poslato: 24 Jan 2016, 12:18
Dijamant Foruma
Pridružio se: 05 Dec 2010, 08:25 Postovi: 48331 Lokacija: Beograd
Farma je interesantna zbog Foruma i druzenja inace cini mi se da ne moze biti nista gore od Farme 6. Ali nikad ne reci nikad `mozda dodju i gori. Nastojati cu da ne gledam da se postedim bespotrebnog nerviranja uglavnom kako vidim nisu mnogo ovi sa Farme 6 usicarili osim Tamare sto nije nista neobicno. Dobila je termin da vodi nekakvu emisiju na tv Pink. Drago mi je da ce Milos da glumi u nastavku serije Selo gori a baba se ceslja sto je dobro za pocetak jer upravo njemu nece biti mnogo potrebno da glumi jer ima lepi simpaticni akcenat i taman da malo udje u te vode mozda izraste u dobrog glumca em mlad em lep. Juce je Maja napustila emisiju Magazin IN jer valjda nije mogla da prica koliko ona hoce i da bude prva u svemu.Nije joj to rijaliti i lepo ju je Sanja spustila gde joj je mesto.
Ostali su samo na gubitku ulaskom na Farmu.
Poslato: 24 Jan 2016, 15:10
Tirkiz
Pridružio se: 21 Sep 2015, 14:31 Postovi: 1414
Prestao sam da pratim Farmu 6 čim su ubacili Golubovićku, to je bilo previše za mene i moje živce. To što Mitrović najavljuje nekakav zabavni program u vidu Farme 7, to mačku o rep može da okači. Opet će nam servirati silikonjare, sasušene fikuse, ispušene muštikle i pinkove ''zvezde u usponu''. Mada ko zna, možda ću se prijatno iznenaditi. Možda ova Farma bude za nijansu-dve bolja od prethodne.
Poslato: 24 Jan 2016, 16:24
Kraljica/Kralj
Pridružio se: 23 Mar 2013, 01:45 Postovi: 13751 Lokacija: Somewhere over the rainbow
Evo ih ovi sa farme 6 kod LeJe Piš, krekeću, na čelu sa Medenom i Vendijem...
Fufa Stana glumi fikus i, šatro, smorena je od medijske pažnje
Moram da priznam da VVV lepo izgleda...na mute, pa je podnošljiva
Dabar je, Lilice , isto ućario...evo je promoviše te neke svoje pesmičice
Miloš pod jedan da se školuje...i naravno, da iskoristi svaku priliku koja mu se pruži...meni je drago što će sarađivati sa Radošem, moguće da ga malo usmeri ka nekoj školi, Akademiji ili tako štagod...mada mislim da on (bar za sada) nema te neke spontanosti i pomalo kozerske prirode tako neophodne valjanom glumcu...
Bokica božanstveno zvuči, po običaju...
Kad treba da počMe sedmica?
Lana del Rey je napisao:
Upravo..neke ucesnike vec i najavljuju mnogo bitne likove poput dece Goce Bozinovske,onaj mali wanna be krimos Sijan i njegova seka pevaljka Jelena..i takooo.. Zorka nasa afkors..
Lanice, je l' to ulega kompletan čopor Božinovski-Šijan-Vučković, ili samo ovi mlađi primerci?
Zaboravih Svima po cmokić , samo zbog foruma ću, kao i uvek, pratiti i odabir masnokosih za zabavu nam zvanu farma 7...
_________________ "Док на ту земљу ови стоји кам, најцрњи је враг Србин себи сам!"
Poslato: 24 Jan 2016, 17:21
Kraljica/Kralj
Pridružio se: 16 Sep 2015, 18:34 Postovi: 13613
Kakva farma 7 kad se farma 6 nije ni jos zavrsila...sto bih sa Kikijem u zatvoru zbog fb statusa i nekih bzv pretnji Tamburi..ja to ne kontam? Sto su neki ljudi toliko navalili, da ga strpaju u zatvor pod svaku cijenu..stvarno su bastardi!!!
_________________ PRODUKCIJU NABODEM VAS NA CEKIC!! TAMARA SILIKONKA BIT CES OSISANA!! MONSTRUM MAJKO 6% Maja;Stana ti imas nivo, tebe jebe Kristijan, pobednik farme 6! Du*ajte ga 90% Medenici!!!
Poslato: 24 Jan 2016, 17:46
Dijamant Foruma
Jelo pozdravcic i ostalima Videla sam ih kod Lee Kis ubise vise sa njima ja to gledam par minuta i prebacim. Meni su vise bilo gde su negledljivi.
Ako na Farmi 7 produkcija odmah sa pocetka rijalitija ne zauzme stav po pravilniku izmaknuti ce se kontroli i bit ce slucaj kao i sa Farmom 6. Mica vec najavljuje ulazak na farmu 7. Nece nedostajati psovki.
Poslato: 24 Jan 2016, 17:49
Dijamant Foruma
Tacno je da je Milos krut ali snagom volje moze se to sve islifovati ako ga Rados uzme pod svoje a gledanost serije mu je zagarantovana jer Milos je bio miljenik publike.Ako Milos ne znadne da iskoristi svoju sansu onda je stvarno smotan.
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu