Pridružio se: 05 Dec 2010, 08:25 Postovi: 48331 Lokacija: Beograd
čedinica je napisao:
Angel je napisao:
Malo me Proka veceras iznenadio negativno kad je rekao da Stanija ne mora da skine onu majicu .... Mislim 2 puta je gledao Saskine grudi na pijaci i videlo se da je srecan , da mu je lepo a sad se kao sazalio na Staniju ....
pa srećan čovek, video prirodne jedre grudi...neće valjda da gleda ove silikone sa veštačkim bradavicama
proko, care, potkačio ti gazadaricu, spavalicu-lenjivicu pazi samo da ne čuješ od nje jednog dana da si to uradio, slep od zaljubljenosti i očajan jer te je odbila
Sto se tice Prokinog odnosa prema Staniji mislim da on to nije podrzao zato sto je ona ipak dete za proku pa ju je hteo da zastiti mada se njoj skinuti ko nekome uzuti cipele.
Pridružio se: 26 Apr 2012, 09:04 Postovi: 50742 Lokacija: Balkan
Angel je napisao:
Aleksandra Jeftanovic ...
U toku emisije jedna gledateljka je u ukljucenju tako nahvalila voditeljku da je ova nama izvela poznatu scenu iz *Niskih strasti* u tom trenutku - nesvesno verujem ....
Alexandra ocigledno ne shvata da kada je rekla onom coveku da smanji ton i on utisao tv , da ga je odmah zena napala kako nista ne cuje i ona je sama pojacala . Kad bi pustili mladje da se javljaju , mozda bi je i poslusali .....
ona ne zna gde je levo, IQ joj dvocifren samo ume da se dotera i pozira
Pa neznam koliko si u pravu. Mislim da ima visoko razvijenu socijalnu inteligenciju a to i jeste najbitnije .. iako neverujem da ume da rešava trostruke integrale - što će joj to.
Meni se ona mnogo sviđa - i lepa je i ume da se obuče i lep glas ima.
ona ne zna gde je levo, IQ joj dvocifren samo ume da se dotera i pozira
Pa neznam koliko si u pravu. Mislim da ima visoko razvijenu socijalnu inteligenciju a to i jeste najbitnije .. iako neverujem da ume da rešava trostruke integrale - što će joj to.
Meni se ona mnogo sviđa - i lepa je i ume da se obuče i lep glas ima.
Pa gde si Filipe sto si cekao do sada da se registrujes?
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu