Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi" 6
Poslato: 02 Jan 2016, 00:38
Tirkiz
Pridružio se: 30 Okt 2015, 03:48 Postovi: 1341
veče drugari
srećna vam nova godina da ste mi zdravi i da imate puuuuno sreće i puuuuno para da vas vole i da budete voljeni ostalo kupite
samo sam pri kraju gledala kad brat krunoslav, filolog, pominje otvaranje NVO za borbu protiv nasilja na ženama. ako se to desi, kristijan odmah jednu za borbu protiv nasilja nad muškarcima od dotične
videh i dete miloša na kratko. nadam se da će posle ovoga imati dovoljno poslovnih ponuda i angažmana. što se mene tiče on je pobednik.
šta je dobro? to što stanija neće učestvovati u rijaliti prijektima (bar se nadam) i još bih zabranila pernatom psihopati učešće u ustim.
i za kraj, jedno pitanje za admina: postoje li arhivirani prenosi sa off-om 1. , 2. i 3. farme? rado bih prelistala jer ih nisam gledala, pa ako postoje, molim linkove. hvala
Poslato: 02 Jan 2016, 00:40
Kraljica/Kralj
Pridružio se: 09 Okt 2013, 08:04 Postovi: 28973
jaffar je napisao:
Ako i naleti taj Dvor-smor sto se mene tice zavisice od ucesnika, a ne znam bas koga bi to mogli da ubace a da mi je interesantan, oni koji su ok, nikad nebi usli u tako neko s*anje! Farmu sam poceo da gledam zbog Robijasa (da nije bilo njega verovatno ni ne bih) samo sto je trebalo da prodje svega 20-tak dana da se pokaze u pravom svetlu.
'ajd sad, poceo si kao bb samo ti sedi i kuckaj, s'a ima veze ko je ucesnik, eto ja sam za vreme prethodnog dvora naucila ko je mc stojan, ne znam sta bih bez tog znanja - neprocenjivo
Poslato: 02 Jan 2016, 01:28
Smaragd
Pridružio se: 13 Feb 2012, 01:23 Postovi: 7407
Najteze mi je od svega kada moram da intervenisem na pisanja pojedinaca ... Te emisija grozna, te nikada nije bila gora, te sta je ovo, ono ...
I ja odgledah emisiju [doduse u mamurnom stanju ] ali ne primetih kao i vi da je emisija bila toliko losa ... zaboravili ste one silne skandale nakon Farme2 i Farme4 ... zaboravili ste sta se sve desavalo u studio nakon poziva gledalaca ... zaboravili ste kako su pojedini ucesnici reagovali ...
Ovo veceras je bilo bas mlako ... mucena Stanija i dalje u svom nekom filmu ... ostali farmer je i dalje ne vole, pa ne vole i ne moze ih niko naterati da je zavole ... Tamara fura svoj fazon i kao neutralni posmatrac, moram priznati da me je nasmejala nekoliko puta ... Mucena JG se trudila da se ubaci u neku raspravku, ali joj bas nije islo od ruke ... Aca i Milos su mi bili bas slatki ... pravi medenjaci ... LM je KRALJ ... gospodin covek ...
Elem, da ja vise ne bih ovde intervenisala, zamolila bih pojedince da ne panice i ne izvrcu stvari i naravno da ne zaobilaze istinu ... Malo vise realnosti, nece biti na odmet ...
_________________ Beograd, Beograd, ja bezobrazna ...
Poslato: 02 Jan 2016, 02:05
Smaragd
Pridružio se: 13 Feb 2012, 01:23 Postovi: 7407
Zaboravih napisati da sam ja prva osoba koja se upisala u Stanijin fan klub ... upisala se kada niko nije hteo ili nije sme ...
Nije ona meni mrska jedino sto se sa njom nikako ne bih mogla druziti jer bi me kako vec jednom napisah totalno ubila u pojam ... Dzaba sto sam ja visoka, vitka, a boga mi i zgodna, kada bi me ona ubedila da je lepsa od mene hiljadu puta i da smo skoro iste visine ... Dzaba sto ja imam diplomu fakulteta, a ona je nema, kada bi me ona ubedila da je bas ona akademski gradjanin, a ja starleta ...
Elem , moja zamerka Staniji je ''druzenje i skandalozno carupanje i drpanje'' sa trenutno najvecim olosom, bolesnikom, nasilnikom i barabom zvanom Kristijan ... samo maloumne osobe kao sto su ona, Medenica i jos po neka budala, mogle su sebi priustiti takav ''luksuz'' ...
A jos kada u emisiji rece da ga je vodila svojoj kuci u NS, i ono malo sto je ostalo u meni saosecanja za nju, istopise kao sneg na suncu ... ... fuuujjjjj riga mi se ...
_________________ Beograd, Beograd, ja bezobrazna ...
Poslato: 02 Jan 2016, 02:14
Smaragd
Pridružio se: 22 Feb 2011, 23:58 Postovi: 7351
jaglika je napisao:
belgrade boy je napisao:
slajmara se bahato ispisala na bar 50% ljudi u regionu
Smoki bas nametnuo taj izraz
Evo priznajem krivicu da sam jos daaavnog septembra 17. kumovala tom njenom nicku ovde na forumu . Gledam je tako ... i ne vidim niiista osim SLJAAAM (tako je ostalo do samog kraja) Ime se nekako uklopilo samo Sljamara :mrgreen:
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu