Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - Zadruga 2
Poslato: 10 Jun 2019, 17:43
Smaragd
Pridružio se: 14 Dec 2010, 13:34 Postovi: 6056 Lokacija: 44°39'50" sgš 20°55'44" igd
Mareeram je napisao:
@ Princess
Ta di si breeee?! Juče mi ispreskaka Matronu, ki da je ubila koga!
Di Ci ti, Mare...
Luda Matilda je mene ubila! U pojam!
Dabogda škodu dobila, a ja joj gume izbušila, farove izlupala i JjjjekSerom grebala limariju sa osobitim užitkom
Gadura matora!!!
Odmah posle Matilde ide DebilDe Mikelle QQtiGaLele. Začno ne znam koga bih od njih dvoje prvog katapultirala, negde gde nema naroda. Ni narodnosti. Of korZ!!!
_________________ Fortis est, qui se vinicit - Hrabar je onaj ko pobedi sebe
Poslato: 10 Jun 2019, 18:14
Pridružio se: 15 Apr 2015, 17:07 Postovi: 250
Nadam se da niko nece da nasedne na igru masnoglavog povratnika. Umislio da je najpametniji na svetu skupljajuci i uceci pitanja za "Milioner".
Sada ce svakodnevno da napada Suzanu a ona ce da place jer on zeli da od nje napravi zrtvu.
Zrtva je zato sto nju kao svi prevare a ispasce i budala onda kada se bude verila a jos se nije ni razvela. Ebote, udata verenica a masnoglavi ce da se sepuri sa nekim sesirom na glavi i "dobrom" ribom pored sebe.
Secate se kako je njegov otac reagovao kada su ga novinari jednom prilikom pitali za snajku.Parafraziram...
- Uvek on ima devojku i bude sa njom dok joj ne potrosi pare.
To ce da se desi i sa Suzanom. Kupice negde neki salas a onda ce ona polako da izgubi interesovanje jer tu treba raditi i na kraju ce on da je ubedi da prodaju a on ce novac na neki nacin da potrosi...i opet ce u rijaliti jer gde moze da zaradjuje pare lezeci nego samo tu.
Poslato: 10 Jun 2019, 20:01
Biser
Pridružio se: 07 Okt 2013, 23:53 Postovi: 4775 Lokacija: Beograd
Podržavam davida u štrajku i bilo bi dobro da istakne zahteve, npr da štrajkuje dok ne vrate Kosovo ili tako nesto. Davide izdrži. Ana nije kurva samo se firca za pare, drži se toga i biće ti lakše...
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 15 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu