Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - Zadruga 2
Poslato: 09 Jun 2019, 16:11
Kraljica/Kralj
Pridružio se: 21 Sep 2015, 22:19 Postovi: 13747
čedinica je napisao:
karen w je napisao:
Da li si videla klip u kom ismeva osobu sa posebnim potrebama?
videla i ispljuvala je na njenom pdf-u nepodnošljivo su odvratni ona i onaj njen
Ja nisam nigdje komentarisala ali ono je uzas jedan Kako se podlo klebere obadvoje Ocima ih gledati nemogu i prebacim kanal/stream kad su oni. Svi ali bas svi u kuci su mi normalniji od njih. Iz njih bije sujeta, ironija, sarkazam, podlost, samozivost i tako u nedogled. Kako glupaca sreza Savu na igri istine malo mi ga bilo zao. Ona nikome nemoze biti ni drug a kamoli prijatelj.
_________________ Ne dam vjetru da te dira ne dam kisi da te kvasi samo noc nek tiho svira samo vecer nek te krasi
Sve ce zvijezde s tobom leci pune tajnih putovanja prije sna ti moram reci budi dobra, lijepo sanjaj
Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - Zadruga 2
Poslato: 09 Jun 2019, 16:21
Dijamant Foruma
Pridružio se: 09 Feb 2012, 22:13 Postovi: 36093 Lokacija: moj beogradić
sveodezahonduras je napisao:
Ja nisam nigdje komentarisala ali ono je uzas jedan Kako se podlo klebere obadvoje Ocima ih gledati nemogu i prebacim kanal/stream kad su oni. Svi ali bas svi u kuci su mi normalniji od njih. Iz njih bije sujeta, ironija, sarkazam, podlost, samozivost i tako u nedogled. Kako glupaca sreza Savu na igri istine malo mi ga bilo zao. Ona nikome nemoze biti ni drug a kamoli prijatelj.
užas, užas...ne mogu da ih gledam i slušam, zbog njih gasim strim prevazišla je karakondžulu iz karađorđeve
save mi nije žao i da ga gazi, ne bi joj izlazio iz dupeta
Korisnici koji su trenutno na forumu: jaglika, Real_VIP i 22 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu