Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - Zadruga 2
Poslato: 11 Feb 2019, 01:43
Kraljica/Kralj
Pridružio se: 08 Sep 2015, 12:26 Postovi: 20364
Prepricava za Stanu. To njeno zblizavanje sa Cokijem je vid igre. Pa on sa Vladimirom nema dobar odnos. To je sve udar na mene. Ona ne evoluira kroz rijalitije. Plitka je. Zdrava je mentalno i svakako za razliku od mene a logika out! Greska je sto se vratila. Pravo lose poteze. Ne kapiram nju kao zenu, sta radi.
Poslato: 11 Feb 2019, 02:03
Biser
Pridružio se: 11 Okt 2013, 13:13 Postovi: 4975
erupt je napisao:
@Mimo
nisam znala da Shabanova zena ima Hasimoto..
zajebano. Ima i moja prijateljica.
A o Kulickama vise ne treba ni trositi rijeci. Zastidje. Nemaju granica nikakvih.
Miljana je makar zvanicno sa dijagnozom a Kulovkinu sladostrasnu facu dok joj kcerka napusava sve redom ne mogu da smislim vise. I Zola je mutan, u pravu si.
odlicno se on snalazi u svemu ovome...
Kako ce kad izadje, ne znam..
Ima i moja starija kcerka i znam kakav je to ozbiljni problem. Cas uspijes malo izbalansirati hormone pa odjenom spadnu ili skoce i stalno moras povecavati ili smanjivati doze a uz to imas istekako propraatnih pjava od mrasvljenja do debljanja, povecane masnoce u krvi pnekad, pa malokrvnosti jer se poremeti cklus pa ga nemas pa onda odjednom bude neormalno obilan, Ma to je uzas od bolesti i definitivno ne moze se izlijeciti. Meni je te zene zao jer znam kroz sta moja kci prolazi a godinama se bori s tim i naravno nema djece s tim se pomrila, sta da se radi?
Poslato: 11 Feb 2019, 02:21
Biser
Pridružio se: 07 Okt 2013, 23:53 Postovi: 3852 Lokacija: Beograd
Ispade neki mutavi mutant, džaba što je izbačen kad su sinoć uveli još par mutavaca... Sto se ne desi neki požar, cunami u onoj bari, ili da su pametni pa stupe u generalni štrajk... Ni ozbiljne makljaze nije bilo skoro, diskvalifikacije. Ajde mitrovicu, pravi dramu, otkini neku glavu, kao slucajno
Poslato: 11 Feb 2019, 02:37
Pridružio se: 07 Sep 2018, 02:16 Postovi: 59
Zivim sa hasimotom preko 20 god... najbitnije je izbegavati stres.....na zalost nemoguce.... ode crnogorac... malo mi ga i zao. Ako su ih naribali za ribanje.... bojim se da Mina nece biti gazda....
Poslato: 11 Feb 2019, 03:09
Biser
Pridružio se: 11 Okt 2013, 13:13 Postovi: 4975
Biba Celebic je napisao:
Zivim sa hasimotom preko 20 god... najbitnije je izbegavati stres.....na zalost nemoguce.... ode crnogorac... malo mi ga i zao. Ako su ih naribali za ribanje.... bojim se da Mina nece biti gazda....
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu