Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - Zadruga 2
Poslato: 22 Jul 2019, 18:56
Dijamant Foruma
Pridružio se: 05 Dec 2010, 01:31 Postovi: 47346
Ahahahahahaha dolazi nam Pečenica hahahahaha, era mora da dođe i prati samnom Z3!
Videh u Narod pita kad je Mati gostovala kako je pričala za Snex kad su je pitali..izvinUla se Matilda Snexu, kaže preterala je malo..ipak je ona DOBRA žena.. Hahahhahaaha HIT! Malo se ukakila Matrona Od Snexa..
_________________ Zove me Evropa, zove me celi svet! A ja pravim preokret, tako u nedogled!!
Iskreno. Kad sastavim sve sto sam cuo od Dragane u Zadruzi i ovo sto je veceras pricala ja nju nista ne razumem i veceras mi je posebno zasmetalo navodjenje novinara da Dragana da odgovor onako kako on sugerise.I da se ogradim ne podrzavam nasilje ali kad ne razumem...
Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - Zadruga 2
Poslato: 23 Jul 2019, 09:54
Dijamant Foruma
Pridružio se: 05 Dec 2010, 01:31 Postovi: 47346
E znaš šta to sa Džudžavom i stručnom pomoći traje več dve godine..stalno traži kao stručnu pomoć i na sva usta razglašava to, smučilo mi se više...mislim sve više da se i folira..
_________________ Zove me Evropa, zove me celi svet! A ja pravim preokret, tako u nedogled!!
Korisnici koji su trenutno na forumu: Real_VIP i 20 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu