Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - Zadruga 2
Poslato: 12 Jun 2019, 19:37
Dijamant Foruma
Pridružio se: 05 Dec 2010, 01:31 Postovi: 47346
Neka dovedu opet Smiljku i Branku Black Rose, kao sa starta Z1, da ruše sve pred sobom, da pokrše sve, da prevrnu sve naopačke, pobacaju sve, porazbijaju, ispolivaju, popišaju, pokenjaju.. A moze i Savka i Anđela Veštica..
_________________ Zove me Evropa, zove me celi svet! A ja pravim preokret, tako u nedogled!!
Poslato: 12 Jun 2019, 19:40
Dijamant Foruma
Pridružio se: 09 Feb 2012, 22:13 Postovi: 36079 Lokacija: moj beogradić
malo sam prošetala do mikijevaca jedna grupa je promenila ime i u njoj ga najstrašnije osuđuju...možda par njih ne mikijevci i žuta su ostali uz njega, nadeždu i sluz vređaju i okrivljuju za sve nalaze najrazličitija opravdanja za njegovo divljanje
divljaku preti zatvor...nagomilalo se previše tužbi za mafijanja i nasilništva
p.s. osim ako se ne u procese ne umeša gospođa zlobaba...ona tako ima običaj da se pravi ćorava i blesava, da relativizuje i amnestira ili kako se to već pravnički naziva
Poslato: 12 Jun 2019, 19:52
Dijamant Foruma
Pridružio se: 05 Dec 2010, 01:31 Postovi: 47346
Mislim da bi im Zorka Pucar Vidovita Zorka došla glave..poslagala bi ih sve ki domine..drali bi kožu na šiljak, jebali bi ježa u leđa....hoćemooooo nepismenu Vidovitu Zorkuuuuu!!
A mogla bi i sudinica opet da dođe, sad zna znanje...urnisala bi ih do kraja..izludela...
_________________ Zove me Evropa, zove me celi svet! A ja pravim preokret, tako u nedogled!!
Poslato: 12 Jun 2019, 19:52
Kraljica/Kralj
Pridružio se: 09 Okt 2013, 08:04 Postovi: 28961
čedinica je napisao:
mikijevci i žuta su ostali uz njega, nadeždu i sluz vređaju i okrivljuju za sve nalaze najrazličitija opravdanja za njegovo divljanje
ma bravo!
ti su mu valjda slicni ili ne mogu sebi da priznaju da su toliko pogresili u proceni pa pravdaju sebe pravdajuci njega
najlakse okriviti druge
bice da je dzuki kriva sto mu je dala pa jos i prsten uzela sve za kos, djubre pokvareno od nadezde
ocigledno ne shvataju da bi mu najvise pomogli (ako je to uopste moguce) time sto bi mu napokon ukazali da se batinama ne resavaju stvari
...ili da se svi koji imaju problem ili su nezadovoljni emotivnim zivotom biju jedni s drugima na ulici
vis, cedo, mogla bi da ti lupim samarcinu, nesto mi vruce danas i ne osecam se najbolje nemo' se ljutis, takav mi dan, ja tebe mnogo volim ako ti bas nisi u raspolozenju mozda marence ili jela mogu da mi padnu saka
Poslato: 12 Jun 2019, 19:55
Kraljica/Kralj
Pridružio se: 09 Okt 2013, 08:04 Postovi: 28961
Beruska je napisao:
https://www.republika.rs/zadruga/zadruga/139427/mikiju-dana-pritvora-sudice--prethodna-dela-oglasili-djuricicevi-advokati-republika a citam sad da i neka Jasna Panic valjda Tomina mama se oglasava da i ona sprema tuzbu
Poslato: 12 Jun 2019, 19:57
Dijamant Foruma
Pridružio se: 09 Feb 2012, 22:13 Postovi: 36079 Lokacija: moj beogradić
gostulence moje dođi mi na pesnicu, i ja ujedam od vrućine i komaraca...fajt, fajt
gle ovu ludu, lakše joj je van srbije...austrija, pariz, dubai, rovinj...pu bre https://www.srbijadanas.com/vip/zadruga ... 2019-06-11 vala, ona i ćera su vanserijske prostitutke...uzeše desetine hiljada evra za ćerino kresanje u rijalitiju kakva ana, sanja i bakrači...ove su ih prevazišle moram da nađem klip u kom se vidi grbava kako se lomata đipajući sa anom i sorajom na nekom splavu ili tako negde
Poslato: 12 Jun 2019, 19:58
Tirkiz
Pridružio se: 11 Sep 2015, 23:23 Postovi: 1329
Marenceee
Cedo
pratim ja grupu Miki Zuta dosta njih su ga osudili medjutim vise su oni koi na zalost na svaki nacin pokusavaju da ga opravdaju neznam koliko ce uspetu sa tim tuzbama ali da sam ja na nihovom mestu tuzila bi i produkciju jer nije na vreme reagovala gde su bili djubrosi posle ono samaranje Suzane da ga odvedu
Korisnici koji su trenutno na forumu: majonez, Real_VIP i 20 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu