Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - Zadruga 2
Poslato: 12 Jun 2019, 14:49
Biser
Pridružio se: 07 Okt 2013, 23:53 Postovi: 3850 Lokacija: Beograd
Da pojurim ja neku vezu, da nam sagrade jedan bunker i da odande artiljerijom gadjamo ostale učesnike, da im bušimo čamce i držimo sve korisne objekte pa da vidiš rijalitija. Uzbunu da im sviramo svakih pola sata...
Poslato: 12 Jun 2019, 14:50
Tirkiz
Pridružio se: 22 Apr 2013, 12:37 Postovi: 1137 Lokacija: LUDARA NARAVNO
Nema saje niti da plati kaznu niti da ide u cuzu mozda dobrotvorni rad ili neke pare da uplati humanitarno jer zajedno farba nos sa masnokosim narkomanom,suvise su oni uvezani u creva
_________________ SVE SAME DRONFULJE I KURAVE ALA PAROVI KOJE SMRDE JER NE PERU SKOLJKE I LATENTNI FURUNDZIJE SRBIJO CRKLA DA BOG DA
Poslato: 12 Jun 2019, 14:59
Biser
Ma kakvi, tek sad su stvari jasnije, čim se slina umeša da izigrava zaštitnika onda znam da je miki dobio pare da glumi vagabunda. Jedan je možda nadežda kolateralna al ucutace i ona i ponovo zavoleti mikija čim keš zašušti
Poslato: 12 Jun 2019, 15:06
Smaragd
Pridružio se: 13 Jul 2012, 21:31 Postovi: 6348
flo je napisao:
vratila je sluz bubicu iz postovanja prema produkciji
zar njena ljubav nema cenu
Suzana ce izaci u subotu,uzeti svoj novac i posle par meseci otici u zaborav. One starlete koje se busaju silikonima,sa itekako prljavim poslovima...... Zapravo, od kada je poceo prvi rijaliti program, osim Ivana pobednika VB, svi su Srbija kakvom je gledamo danas.na rubu srama, bez ikakvog cilja, Srbija, zemlja bez buducnosti.... Mislim, da li je Nas sramota sto gledamo rijaliti?
Ko je u ovoj zemlji odgovarao za bilo sta? Mozda neka sirotinja,presao ulicu van pesackog,na crveno...nema kartu u GSP. Mene je sramota,iskreno,da zena koja je pretrpela fizicko nasilje,kaze,Ljubav. Sramota me je sto uopste pratim ponekad ovakve programe.
_________________ Forum Srbija,mesto na kome su snovi u boji, inspiracija nepresušna, misli slobodne, lepota u rečima.
Poslato: 12 Jun 2019, 15:13
Biser
Program jeste nakaradan ali je nepogresiva slika društva u kom živimo. I to je jedina potpuna i neposredna istina koja se može iskopati iz tv programa. Bez umotavanja, komentara i suvišnih blebetanja...
Poslato: 12 Jun 2019, 15:22
Kraljica/Kralj
Pridružio se: 09 Okt 2013, 08:04 Postovi: 25261
gledam sluz kod drveta zena od pola veka koja popije samarcinu i dalje prica o ljubavi koji dogovori? i da je tako.... ono nije bila gluma, zeni poletela glava kao da je na koncu da li je moguce da ona ne razume da onaj ko je udario jednom, udarice opet? on je bar poznat po tome da mu nasilje nije strano
Poslato: 12 Jun 2019, 15:27
Kraljica/Kralj
Pridružio se: 09 Okt 2013, 08:04 Postovi: 25261
pravdanja i price o dilu sa produkcijom ne zelim ni da razmatram u ovoj zemlji postoje i neki fini, pristojni, obrazovani i dobri ljudi koji svoje probleme ne resavaju udarcima po sopstvenoj ili tudjoj glavi, ali oni ne ulaze u rijalitije problem je sto se jedni promovisu, a drugi drze po strani dok je tako, nece valjati
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu