Tema posta: Re: Klub mrzitelja KK i imuno krizni stab zbog virusa KK1SL2
Poslato: 18 Jun 2018, 00:14
Kraljica/Kralj
Pridružio se: 13 Okt 2013, 18:28 Postovi: 27485 Lokacija: Beograd
Jel ovo za mrzitelje Kuje Kockar? Ako jeste da se upisem i kazem-olos raspali dosadni pateticni upropasti rijaliti *ebo je onaj ko je doveo znaci *ebem masnokosog i bobu i kud je nadjose.
_________________ KACI THE KING OF FORUM! MOJ FAVORIT NIKAD NE POBEDJUJE NE ZALUDJUJTE SE !
Poslato: 18 Jun 2018, 11:27
Kraljica/Kralj
Pridružio se: 08 Sep 2015, 12:26 Postovi: 20769
Ovdje je pokusano pelcovanje naroda da se ne primaju na trojac kompletno...i ne daju paznju u mjeri kojoj daju a koja je na kraju pojela citav ostatak druzine i sam rijaliti jer smo MI tako htjeli - tako mu dodje..
..ali neuspjesno...
Neka si se regnuo, eto da ostane upisano
ali vakcine povucene, unistene u skladu sa propisima. MIsija neuspjela...
Poslato: 18 Jun 2018, 11:46
Kraljica/Kralj
Pridružio se: 08 Sep 2015, 12:26 Postovi: 20769
ma kakva Kija, sta ste napeli samo na nju
Kija je samo ventil kroz koju produkcija radi sta radi i to vise ide na nerve ljudima nego sama KIja a ona je pristala na to, pa placa a nije bas ni simpaticna pojava - mnogima generalno svi troje su u paketu, ovdje to se znalo od pocetka....
sto se mene tice drugi rijaliti, ovog tipa necu ni gledati a sigurna sam da ce novih ovakvih likova biti sve vise
nego, dzabe se objasnovalo o cemu se tu radi najlakse je sve svesti na bezumni hejt ka jednoj Mrvici...
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 29 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu